Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. İlişkinizin seyrinden mutluluk duyarak ilerisi için adımlar atma isteği duyabilirsiniz.

Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün. Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Zihinsel bakımdan uyanık oluşunuz, yenilikler yapmak için gerekli zemini hazırlamanıza yardımcı oluyor

Ortaklaşa çalışmalarınızın kazançları için hesaplamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Hisseli kaynaklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

İlişkilerde daha önlemci olmanız gerekebilir. Değişen koşullar karşısında, başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün, neşeli ortamlara girebilir, sevdiklerinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Venüs, sağlık konusunda gerekli önlemleri almanızı hatırlatırken güzellik ve bakım için uygun bir zamanda bulunduğunuza dikkat çekiyor.

17 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar gününün ilk etkili enerjisi,  saat 00:24 Ay- Chiron arasındaki şifalı görünümdür. Hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygumuzu yükseltecek. Zayıf noktalarımızı şifalandıracak. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan uzak duracağız. Bu görünüm, bize kuvvet verecek, kalkan olacak. Saat 01:56 Ay-Satürn karşıtlık etkisi altında hem yaptığımız her şeyden zevk almak hem de doğru düzgün bir şekilde işlerimizi yoluna koymak isteyeceğiz. Eğer acil olarak halledilmesi gereken işler varsa, bu görünüm öyle aktif hareket etmemizi sağlamaz. Bilakis, her şeyden emin olmak isteyeceğiz. Bu biraz yorabilir bizi. Ancak altından kalkarız.  Yeter ki, hangi meselelere veya işlere önem vermemiz gerektiğini bilelim. Saat 15:25- 18 Ağustos saat 01:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Henüz olgunlaşmamış şartlar nedeniyle beklemede kalmanız gerekmektedir. Her şeyin yoluna girmesi için, adım adım ilerlemeyi kabul etmeli ve içinde bulunduğunuz duruma razı olunmalıdır. İnancınızın bu yolda size rehber olacağını bilerek ve sizden daha büyük bir gücün varlığına güvenerek moralinizi lütfen yüksek tutunuz. Hayatı  kendi akışı içinde değerlendiriniz. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak aktivitelerde bulunabilir, kuruntu ve kuşkulardan uzak durarak boşluk zamanını değerlendirebilirsiniz. Pazar günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,  

17 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Fazla sorumluluk aldığınız için, her an gerginsiniz. Bugün sıkı bir planla işinizi yeniden örgütleyin. Rahatladığınızı göreceksiniz. Bugün gürültülü ortamlardan nefret ediyorsunuz. Sakin ortamları tercih etmelisiniz. Mevsim değişimlerinden etkileniyorsunuz.

17 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, duygusal veya ekonomik ilişkileriniz açısından bakıldığında ortaklık gerektiren işler söz konusu olabilir. Önemli bir hamleyle bu tür bir girişimin olumlu sonuçlar doğurma ihtimali yüksek. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZİ bir an iyi, bir an kötü hissedebilirsiniz. Olumsuz düşüncelerden arınıp yüksek bir enerjiyle gününüzü bitirmeye çalışın.

17 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

17 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 38" R
Ay
Koç
08° 20' 31"
Merkür
Koç
19° 44' 47"
Venüs
Boğa
07° 19' 50"
Mars
Koç
03° 40' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 00' 50"
Uranüs
Boğa
22° 38' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 43"
Lilith
Başak
23° 54' 28"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>