Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gayri memnun havanız onun elini ayağına dolaştırıyor, her gün sizi memnun edecek yeni bir şeyler üretme ihtiyacını duyuyor. Buna karşılık siz, bu konuda onun kadar yapıcı değilsiniz.

Önümüzdeki günler için bir yığılmaya engel olmalısınız. Bugün akşama yakın çok özel bir görüşmeniz olacak. İşlerinize bugünlerde biraz daha asılmanız gerekiyor.

Biraz cesaretli olmalısınız. Umudunuzu kestiğiniz bir yerden beklediğiniz para, birkaç gün içinde gelecek. Kazancınızı arttırma çabalarınızda bu paradan yararlanabilirsiniz.

Bir aile bireyinizin özel sorunuyla yakından ilgilenmeniz, onun moraline çok olumlu etki ediyor. Ama bu ilginin uzun süreli olması gerekebilir. Sizde aynı sabrı sürdürebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanıza dünden beri takılan konu, birkaç gün içinde aydınlık kazanacak. Aile ilişkilerinizde biraz daha verici olmanız gerekiyor. Kardeşlik bağlarının ağırlığını dar günlerinizde çok iyi anlıyorsunuz. Bugünlerde çok yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Arkadaşınıza yalnızlığını hissettirmemeye çalışacaksınız.

23 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 23 Ekim- 21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, ilişkilerinizi, hedeflerinizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmeniz yönünde gayet olumludur. İdeallerinizi yeniden ele alacağınız, projelerinizi veya yapmak istediklerinizi kafanızın içinde tasarlayacağınız bir süreçtesiniz. Güven ihtiyacınız bir hayli yüksek olacak. Ancak bu güveni, kendi içinizde oluşturmayı öğreneceksiniz. Kıskançlıklar, paylaşımsızlık, öfke ve önyargılı davranmaktan uzak duracağız. Problemler karşısında yılmayacağız. Bilakis bunları çözebilmek adına formüller geliştireceğiz. Sosyal ilişkilerimizde veya karşı cinsle olan her türlü bağlantımızda birleştirici, bütünleştirici tarzda davranan kişilere yöneleceğiz. Derinlikli bir şekilde durumları gözden geçirip, doğru kararlar verebilmemiz dileğimle,  

23 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

23 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına nasıl destek olabileceğinizi düşünebilirsiniz. Ne kadar çok fedakârlık yaparsanız, o kadar hızlı ilerlersiniz. Yönünüzü belirleyecek bir ilişki söz konusu olabilir. Fikirlerinize inananlar çoğalıyor.Günün Atmosferi:Pozitif ve enerjisi yüksek bir gün Bugün hepimiz için keyif verici enerjilerin hâkim olduğu bir gün. Öğle saatlerinde ise hukuk, eğitim, yayıncılık, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, bilişim gibi konularda daha hızlı ve pratik yol alıyoruz. Akşam saatlerinde, alanında uzman ve birikim sahibi kişilere pek çok konuda danışabiliriz. Fikirlerimizde oluşan boşlukları doldurabiliriz.

23 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

23 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Sürekli ben merkezci oluşunuz diğer insanları bıktırıyor. Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz.

23 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki bir ay boyunca kimliğinizi sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlıyorsunuz. Bu alanda bu ay içerisinde geleceğinize yönelik planlar devreye girebilir.

23 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Devletle ilgili maddi yükümlülüklerin, kredilerin ve mevcut bir miras meseleniz varsa halledilmesinin kolaylaşacağı ihtimalini taşıdığınız bir gündesiniz.Maddi sıkışıklık içinde olan ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için de uygun bir süreçtesiniz. Cinsel enerjinizin ve karizmanızın yükseleceği ihtimaliyle yöneleceğiniz ilişkilere dikkat etmelisiniz. Mesleki olarak doğru hamleleri yapabilecek güce sahipsiniz. Bir aylık süre boyunca odak noktanız arkadaşlarınız, dahil olduğunuz kurumlar ve kulüpler olacaktır.

23 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

23 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 21' 16" R
Ay
Boğa
07° 48' 42" R
Merkür
Koç
21° 18' 55"
Venüs
Boğa
09° 48' 08"
Mars
Koç
05° 13' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 54"
Satürn
Balık
17° 10' 37"
Uranüs
Boğa
22° 45' 30"
Neptün
Balık
29° 06' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 17"
Lilith
Başak
24° 07' 49"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>