Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygu dünyanız yenilikler istiyor, onu duymakta gecikmemelisiniz. Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünmüyor. Ama bazıları için biraz daha zaman gerekebilir.

Güne yine çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta ortasının hareketliliği ve beklemediğiniz olumlu sonuçlar hepsi birlikte sizi yenilemiş gibi. Kararlılığınızı korumanız çok güzel.

Paranızın kontrolünde söz sahibi ikinci, üçüncü kişiler var gibi. Bu para ilişkisinde zarar görmeyeceksiniz. Bırakacağınız daha inisiyatifli bir izlenim, size yönelik farklı bakışları getirebilir.

Fazla verici olduğunuz durumlarda çıkarlarınız kadar, ilişkilerinizi de riske sokuyorsunuz. İkili bir ilişkinizde karşı tarafa sunduğunuz krediyi belli ölçüler içinde sınırlamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostluk ilişkilerinde bazı hayal kırıklıkları söz konusu. Beklenmeyen tavırların neden olacağı incinmeler, birtakım sorgulamalara kadar gidebilir. Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Aile bağlarınızda kopukluk endişeleri biraz kuruntu gibi, bu ilişkilerde hoşnutsuzluklar gözlenmiyor.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:42 Ay-Aslan burcu geçişiyle cumartesi gününe adım atıyoruz. Hayattan beklentilerinizi yükseltici bu enerji, maddi ve ilişki anlamında son zamanlarda yaşanan durgunluğun bizi bir hayli yormasına neden oluyor.  Ancak  gün boyunca olumsuz düşünmemeye çalışalım. Kimseyi değiştiremeyeceğimizi biz de biliyoruz. Ancak bazı insanlara dayanmak bazen ne kadar zor oluyor diye içimizden geçirebiliriz. Saat 03:47 Ay-Güneş arasındaki rahatlatıcı görünüm sayesinde, üzerinizde baskı oluşturan, zihninizi kurcalayan meseleler üzerinde düşünmeniz kolaylaşır. Size göre, bir takım pürüzlerin mutlaka düzeltilmesi gerekir. Bunlar devre dışı kalmadan, olumlu bir karar vermek mümkün değildir. Zihnimiz olanca hızıyla bize hizmet edecek kadar güçlüdür. Bu sayede kimlerden destek görebileceğimizi ve çıkarlarımızı koruyabileceğimizi anlayabiliriz. Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, genel olarak başkalarıyla aramızdaki maddi veya duygusal yöndeki paylaşımların ciddiyetle ele alınmasını sağlıyor. Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, şu andaki problemlerin merkezinde yer alan desteksiz kalma hali, bizi yoruyor. Çalışıyoruz, ihtiyaçlarımızı karşılamaya gayret ediyoruz. Ancak tam olarak arzu ettiğimiz durumda değiliz. İş şartları, yaşam koşulları, bazen elimizde olmadan duyarlılığımızı yükseltiyor. Sorumluluklarımız ağır. Şöyle bir etrafımıza baktığımızda, sanki tüm yük bizim omuzlarımızda, başkaları gayet rahat yaşıyor diye düşünebiliriz. Fakat bu düşüncelerle kendinizi daha fazla üzdüğünüzün farkında mısınız? Bunu yapmayınız. Özellikle kendinize önem veriniz, sizi mutlu edecek, olumlu düşünmenizi sağlayacak aktivitelere yöneliniz. Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, kendiniz için güzel bir şeyler yapmanız adına teşvik ediyor. evet belki bir takım meseleler gönlünüzü yoruyor. Ancak olsun varsın, siz yine de gönlünüzü şenlendirecek bir şeyler bulabilir, canlanabilirsiniz. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün,yaşantınızda sinirli ve kendi kurallarınızın uygulanmasından hoşlandığınız bir gün. Eleştirici ve mükemmel davranışlarınızın altında, kendi gücünüzün ispatı yatıyor. Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir. Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçireceksiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kritik kararlar dönemi olabilir. Yaşantınızı tamamen değiştirebilecek bazı kararlar alabilmenizi sağlayacak fırsatları kullanma ya da bu alanda yeteneklerinizi geliştirme eğiliminiz yüksek.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan bağlayan durumlar olabilir. Ortaklı kazançlar da söz konusu.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizde yolunda gitmeyen konulara üçüncü şahısları dahil etmeyin. Sorunlarınıza karışan her yeni kişi işinizi daha da zorlaştırıp sizi üzebilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sağlığınıza vealanlarınıza özen göstermelisiniz. Çok çalışmaktan kaynaklı olarak beklenmedik olaylar yaşamaya meyilli olacaksınız. Patronlarınızla anlaşmanız kolay olmayabilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dedikodular, güveninizin yıkılması, arkanızdançevirenler, kuyunuzu kazanlar, gizli düşmanlar, size kötülük yapmak isteyen kişiler olabilir ve bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gelişmeler gündeme gelebilir. Psikolojik olarak zorlanacağınız, sağlık olarakta dikkat etmeniz gereken bir birkaç gün.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 48"
Ay
Kova
26° 49' 37"
Merkür
Koç
17° 56' 04"
Venüs
Boğa
03° 47' 52"
Mars
Koç
01° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 16"
Satürn
Balık
16° 46' 23"
Uranüs
Boğa
22° 28' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 11"
Lilith
Başak
23° 35' 23"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>