Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın karşılığı var, bunu hissediyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

İş bağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin tezahürü olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Bir araya toplayıp biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Önemsemediğiniz bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı imkanlarınızı gönlünüzden geçtiği gibi kullanamadığınız şeklindeki rahatsızlığınız, çok yakın çevrenizde sonradan düzeltemeyeceğiniz kırılganlıklar yaratabilir. Size oldukça iyi niyetle yaklaşan birinin, biraz çıkarcı olduğunu düşünüyorsunuz. Olumsuz referanslar sizi yanıltıyor. Bu niyetin önünü açabilir ve bu ilişkiye yön verebilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 09:19 Ay-Pluto görünümü, sizi güçlendirici, başarılı kararlar vermenizi sağlayıcıdır. Tutkulu ve kendinizden emin bir şekilde ilerlersiniz. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, çevremizde bulunan kişilerle ilişkimizi ılımlı, sevgi dolu şekilde düzenlemeye çalışsak da, bir şeyler mecbur olmak, sorumluluklar bizi bir hayli yoruyor. 23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamızın bizlere armağan ettiği bu özel gün, sadece bir gün değil, nice 365 günler kutlu olsun.

23 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gizli olaylar gün yüzüne çıkabilir! Olaylar canını sıksa da üzerindeki baskı biraz daha hafifleyecek.

23 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle yapacağınız bazı konuşmalar geçmiş hesaplaşmaları içerebilir. Hayat Dersi almak ve dersi vermek adına unutulmaz bir gün olabilir. Söylemleriniz kırıcı olmadan yaparsanız daha etkili olursunuz.

23 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün günlük işlerde ve uğraşılması gereken konularda ani gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle ilgili tamamlanması icap eden durumlar da var.

23 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlara kolayca aşık oluyor ve hayal kuruyorsunuz. Ancak kalıcı aşk olduğuna emin olmadan sıkıntılarınızı dile getirmeyin. Sonuç hüsran da olabilir.

23 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşları nızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları yapabilir, dostlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni hedefler belirleyeceksiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlarla planlarınız söz konusu olacak. Çevrenize karşı yardımsever ve fedakâr etkilerde bulunacaksınız. Sevdiğiniz insanla romantik, anlayışı yüksek ve sosyal bir güne hazırlıklı olun. Duyacaklarınız keyfinizi bozmasın.

23 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Sulak yerlere küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi ve empati dolu bir düzeye çıkartabilirsiniz. Yaratıcı ve ilham verici işlerde ilerleme sağlamanız mümkündür. Sanat alanında yaratıcılığını kullanabilir ve yeteneklerinizi, sezgilerinizle birleştirerek ortaya güzel eserler çıkarabilirsiniz. Sosyal iletişiminiz akıcı ve ilham verici etkilere sahip olacaktır.

23 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi insanlardan oldukça uzakta tutmaya çalışabilirsiniz. Sadece kendinizi değil, tüm işlerinizi ve çalışmalarınızı da gizlemek isteyebilirsiniz. Her hamlenizi perde arkasında gerçekleştirmeniz, günün ana konusu olabilir.

23 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 21" R
Ay
Balık
14° 56' 18"
Merkür
Koç
18° 40' 03"
Venüs
Boğa
05° 21' 17"
Mars
Koç
02° 26' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 52' 49"
Uranüs
Boğa
22° 32' 60"
Neptün
Balık
29° 00' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 24"
Lilith
Başak
23° 43' 47"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>