Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir. Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor.

Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçenin geldiği gibi gitmesini açıklıyor. Ama yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşı yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz.

Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onların da sizden son günlerde göremediğiniz bazı beklentileri var. Masraflı bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki günler sürprizlere açık görünüyor.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz saat 00:27 Ay-Neptün kavuşumuyla başlayacak. Ilımlı davranışlarımız etrafımızdaki kişileri de rahatlatıcıdır. Bu enerjinin etkisi altında huzursuzluktan uzak, kendimizle ve dünya ile barışık, hayatı güzel yanlarıyla ele alarak günü karşılayabiliriz. Şefkat ve yardım severliğiniz bir çok insan için şifalandırıcıdır. Sözleriniz hoş, yaklaşım tarzınız kucaklayıcıdır. İşte bütün bunlar değer görmenizi sağlar. İnsanlar sizi dinlerken ne kadar özel birisi olduğunuzu düşünürler. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşumu genel olarak, çevrenizle empatide bulunacağınız, fedakarca insanlara yanaşabileceğiniz, sertlikten, restleşmelerden uzak durmak istediğinizi gösteriyor. Gerek günlük hayatta gerekse çalışma ortamındaki kişilerle olan ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü, maddi konularda beklenmedik masrafların bizi biraz tedirgin etmesi anlamına gelir. Biz de harcamalarımızı belli oranda yapmaya gayret etmeliyiz. Mevcut şartlarımızın iyileşmesi için neler yapabileceğimizi kendi içimizde gözden geçiririz. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, genel olarak soyut anlamdaki çalışmalarla uğraşmak rahatlatıcı olacaktır.  Kendinizle olan içsel temasınız bir hayli etkilidir.  Ancak  gerçekçi yönde ele alınması gereken konular için bu zaman dilimi etkili değildir. Yanlış değerlendirmede bulunmamıza neden olabilir. Birilerinin bizi anlamasını, çektiğimiz sıkıntıları anlamasını beklesek de, bunu elde etmemiz pek kolay olmaz. Bu süre içinde kendinizi rahatlatmak, hayatın gürültüsünden uzak, huzur içinde zamanı  geçirmekte yarar var. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen güven konularını tekrar konuşmalısınız. Karşılıklı anlayışa dayayan bir platform oluşturmalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren bir konu netlik kazanmaya veya şekillenmeye başlayabilir. Ancak, yakınlarınız şu an için sizinle aynı fikirde olmayabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne heyecanlı başlayacak ve sabahın erken saatlerinde harekete geçeceksiniz. Kısa veya uzun yolculuklar yapabilir, ilginç kişiler ile görüşebilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte, geçici olarak melankoli ve depresif duygular hissedebilirsiniz. Genel motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, ikili ilişkilerinizdeki olası problemlerin üzerine gitmemeyi tercih ederek, sabırlı yaklaşımlarda bulunun.

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel yaşamınızda veya kariyerinizle ilgili yeni bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Yine de bu birliktelik, maddi açıdan bazı belirsizlikler doğuracak bir karakter taşıyabilir. Bu konuda, hayale kapılmadan tarafsız bir bakış açısıyla değerlendirmeler yapmalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 13' 53" R
Ay
Koç
20° 47' 47" R
Merkür
Koç
20° 22' 48"
Venüs
Boğa
08° 22' 27"
Mars
Koç
04° 19' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 32"
Satürn
Balık
17° 04' 60"
Uranüs
Boğa
22° 41' 29"
Neptün
Balık
29° 04' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 30"
Lilith
Başak
24° 00' 06"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>