Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süredir durağanlaşan ilişkiniz kendine yeni bir yön çizerek eskisinden daha hareketli olacak. Bugün sizi arayabilir ve bir program önerebilir. Reddetmeniz için bir nedeniniz yok.

Uzun zamandır tartışılan bir konuda uzlaşmaya vardınız. İşleri nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi biliyorsunuz artık. Çevrenizdekilerin sizin motivasyonunuza ihtiyacını da dikkate almalısınız.

Harcamalarınıza biraz daha dikkat ettiğiniz takdirde gereksiz zihin yorgunluklarından kurtulabileceksiniz. Bu savaşı tek başına verirseniz ruhsal olarakta çok rahatlarsınız.

Yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgileneceğinize biraz da kendinizinkiyle ilgilenseniz daha mutlu bir hayat sürersiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hareketli ve yoğun bir gün geçireceksiniz. Bazı gelişmeler karşısında bir takım prensiplerinizi çiğnemek zorunda kalacağınız ve duygusal bazı inişler yaşayabileceğiniz bugünde, yeni kararlar almamalı ve önemli girişimlerden uzak durmalısınız. Ailenizle ilgili sorunların su yüzeyine çıkacağı ev bu yüzden çok yorulacağınız anlar geçirebilirsiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay, saat 14:04 olana dek boşlukta ilerleyecektir. Bir takım meseleler üzerinde bir hayli abartılı düşünebilirsiniz. Ancak bu süre içinde yeni bir karar vermek kadar, önünüzü görmediğiniz işlere kalkışmak da o denli yanlıştır. Saat 14:04 itibariyle burcunuzda ilerlemekte olan Ay etkisinde, yeni bir karar verme aşamasında iseniz, acaba ne kadar doğru olur, ilerisi adına yarar getirir mi, beni zorlar mı diye bir bakalım. Temeli sağlam olsun ki, sonradan bizi uğraştırmasın diye düşünmeliyiz.  Halledilmesi gereken zorunlu işlerinizi bitirmeniz, düzgün bir şekilde yerine getirmeniz mümkündür. Mali konular üzerinde kazanç-kayıp anlamında değerlendirmeler gündemimizde yer alabilir. Sağlamlaştırma, düzenleme, işler hale getirme anlamında yararlıdır. Saat 22:26 Ay-Mars olumlu görünümünde belki bazı meseleler bizi rahatsız ediyor olabilir. Ancak birkaç güne nazaran akşam saatlerinde biraz daha rahatız. Çevremizdeki insanları izleyeceğiz. Bir yandan ne garip dünya diyeceğiz diğer taraftan her şey biraz daha güzel olsun diye içimizden geçireceğiz. Saat 23:52 Ay-Neptün görünümü, bir anlamıyla kendimize yönelmenin işaretidir. İyimser düşünmeye çalışırız. Etrafımızdaki insanlara yardımcı oluruz. Ancak pek tatmin olmayız. Birçok sıkıntımızın ancak bir mucizeyle şifa bulacağını düşünürüz. Mutluluk dolu, gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplin gerektiren işlerde, kendinizi cesurca ortaya koyacak ve gözlemciliğinizi özel bir şekilde aktaracaksınız. Bugün Ay'ın konumu sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek isteyeceksiniz. Dostluğunuzu karşı tarafa yansıtabileceğiniz bir gün. İnsanları mıknatıs gibi kendinize çekiyorsunuz.

18 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İki gündür bazı konularda abartılı tavırlar geliştiriyor olabilir misiniz? İki kişiyi zor doyururken, kantin ihalesini almakta nereden çıktı? Tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

18 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelgitler içinde kalabilirsiniz. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vermekte zorlanacağınız gibi ani alacağınız kararlar da hatalı olabilir.

18 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, ailenizle, patronlarınızla ve kurumlarla ilişkilerde tatminsizlik hissedebilir, dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde ilişkilerinizde romantizm, teslimiyet ve sevginin hakim olduğu, problemlerin aşılacağı kaliteli bir zaman sözkonusu olacak.

18 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjik olacağınız, hareketli bir gün geçireceksiniz. İşiniz tüm vaktinizi alabilir. Kendinizi fazla yıpratmamaya ve bazı şeyleri ağırdan almaya çalışmalısınız. Acele etmeniz hiçbir şey kazandırmayacak. Son dönemde uykunuza dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 19' 23" R
Ay
Terazi
04° 20' 08"
Merkür
Boğa
04° 02' 01"
Venüs
Boğa
23° 47' 02"
Mars
Koç
13° 54' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 38"
Satürn
Balık
18° 00' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 52"
Lilith
Başak
25° 23' 24"
True Node
Koç
14° 56' 16"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>