Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz garip bir hırçınlıkla besleniyor gibi. İki baskın kişiliğin duygusal ilişkisindeki hoş çözümsüzlükler içindesiniz. Aşkınız adına yapabileceğiniz çok şey var gibi görünüyor.

Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz, kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz. İşinize bağlılığınız kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek.

Toplu paranız, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor. Planladığınız standardı elde etmeniz, umutlarınızı diri tutmaya bağlı.

İş hayatınızda yaşadığınız bir güvensizlik belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız genel ilişkilere zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seçiciliğiniz, düzgün dostluklar kurmanızı sağlıyor. Fakat sürekli sınama huyunuz, kurduğunuz dostluklarda sınıf geçme notunu asla vermeyecekmiş gibi görünüyor. Çabuk sonuca ulaşıyorsunuz. Sonuca götüren ön hazırlıklardaki becerileriniz, iddialı karakterinizden kaynaklanıyor. Bu da bazı durumlarda, insanlarda sizinle yarışma ihtiyacı doğurabiliyor.

20 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, saat 02:09 itibariyle etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla örtüşecek. Bu nedenle önce bu görünümden söz etmemizde yarar var. Ailevi yaşam, ileriye dönük hedeflerimiz, sosyal ilişkilerimiz ve yakın çevremizle olan temaslarımızda hassasiyetimiz yüksek. İyi niyetimizin birileri tarafından pek dikkate alınmadığını düşünüyoruz. Bizim üzerinde durduğumuz, kritik ettiğimiz, böyle olsa diyerek iç geçirdiğimiz noktalar başkalarıyla aynı olmadığında, hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kardeşimizin sorunu, aynı çevrede yaşadığımız kişilerin tavırları, ev içindeki sıkıntılarımız bizim de pek de arzu etmediğimiz durumlar. Ancak ben derim ki, bütün bunları böylesi bir bakış açısıyla ele alırsak daha fazla üzülürüz. Tabii ki haksızlık varsa, hakikaten göz göre göre birileri bizi yoruyorsa, kurban durumuna düşürüyorsa, mesafe koymamız yerinde olur. Ancak ortada bir neden yokken, her durumu alınganlık, endişe, korkuyla ele almak da yanlış olur. Bilinçli, mantıklı şekilde hareket etmek yararlıdır. Bu görünüm, sanatsal becerilerimiz, mistik faaliyetler, artistik yeteneklerimiz yönünde yaratıcı çalışmaların başarıyla yürütülmesini sağlar. Bu anlamda gayet olumludur. Saat 15:15 itibariyle Kova burcunda oluşacak Yeniay, maddi konulardaki görüşmelerin, kazancımızla alakalı konuların, beklediğimiz desteklerin önümüzdeki bir aylık süreçte önemli olduğunu gösteriyor. Bir üst paragrafta ele aldığım gibi, yüksek beklentiler yerine makul ölçülerde düşünürsek, piyasanın durumunu, sektörün içinde bulunduğu şartları göz önüne alırsak tabii ki iyi olacaktır. Bir de harcamaların dikkatli şekilde yapılması lazım. Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde gerileme dönemi başlayacak. O nedenle bu Yeniayda hemen yeni bir şeyler beklemek, sabırsızlık göstermek yanlış olur. Görüşmeler tekrarlanabilir, üzerinde düşünülebilir, bizim beklentimize uymayan gelişmeler için zaman olgusu gözetilmelidir. Yeniayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

20 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyor bazen olumlu olmayabilir. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişilerde hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız. Duygusal ilişkinizde, endişelere kapılmadan, onunla birlikte en doğru yolu bulmalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda karışıklıklara olduğu kadar yeni başlangıçlara da açık on günlük süreçtesiniz. Ek gelirler ya da daha önce üzerinde yoğunlaşılan konuların bitirilmesi türün de etkiler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcunda meydana gelen yeni ay, on günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi arttıracaktır. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz. Bilimsel, uçaklarla ilgili ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir. Mars ve Neptün etkileşimi ise, yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor. Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok neşelisiniz. Neşeniz tüm çevrenizin de neşesini arttırıyor. Sizin için herkes olumlu düşünceler içinde. Bu durum sizi daha da özgüvenli hale getiriyor. İş hayatınızda bir o kadar parlak.

20 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal etkinlikler, davetler, organizasyonlar ve kalabalık arkadaş grupları aracılığıyla keyifli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gelecekte size fayda sağlayacak görüşmeler içinde olsanız da, bugün bunlardan hemen bir sonuç beklemeyin ve zamana yayın. Gün içinde gelecekte olmasını istediğiniz bir şey için niyette bulunabilirsiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 29" R
Ay
Koç
09° 33' 57"
Merkür
Koç
19° 48' 25"
Venüs
Boğa
07° 25' 60"
Mars
Koç
03° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 47"
Satürn
Balık
17° 01' 15"
Uranüs
Boğa
22° 38' 50"
Neptün
Balık
29° 03' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 59"
Lilith
Başak
23° 55' 01"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>