Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi enerjik hissedeceğiniz ve çeşitli heyecanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Genel olarak bugün duygusal kararlar vermemeye çalışmalısınız ve aceleci davranmamalısınız. Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde bazı uyumsuzluklar ortaya çıkabilir ve bunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Fiziksel olarak hareketli olacağınız bir gündesiniz ve perfonmansınız oldukça iyi olacaktır. Her zamankinden daha çok yorulabilirsiniz. Hızlı bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz ancak bu konuda dikkatli düşünmenizde fayda olacaktır. İş yaşamınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz ve aktivitenizi arttıracaksınız. Sorunlarınıza kısa sürelide olsa çeşitli çözümler geliştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız. İş yaşamında ilginizi çekecek yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz.

Maddi konularda beklenmedik bazı masraflarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Gelirlerinizi arttırıcı bazı girişimlerde bulunabilirsiniz ve bu konuda aceleci davranacaksınız. Özellikle kısa sürede sonuca ulaşmanıza yönelik çalışmalar yapabileceksiniz.

Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. İlişkilerinizde esnek davranmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor. Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşayabiliyorsunuz. Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz.

23 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 04:44 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan zorlu görünüm, otoriteyi sorgulamanız, bazı duyarsızlıklara karşı çıkışınız, öfkenizi kimi zaman dışa karşı boşaltmanız ve üzerinize gelindiği takdirde sert tepkilerde bulunmanız anlamındadır. Tabii ki dikkatli olmanızda yarar var. Saat 06:24-20:17 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince özellikle kişisel ve mesleki konularda gözden geçirmelerde bulunmak yararlı olur. Eğer bir işiniz istediğiniz biçimde gerçekleşmezse, bunu başarısızlık olarak yorumlamayınız. Ayrıca olumsuz durumlardan kendinizi sorumlu tutmayınız. Biraz rahat olmanızda yarar var. Saat 20:17 itibariyle Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Böylece sözel iletişiminiz ve güven duygunuz ön planda. Gerekli kişilerle irtibata geçebilir ve fikirlerinizden, planlarınızdan söz ederek gücünüzü ortaya koydunuz mu, başarmamanız için bir sebep yoktur. Mali konularda görüşmeler olabilir veya aktif davranabiliriz. Bu arada bazı kişiler hayat görünüşünüze ve düşünce yapınıza uymayan bir eda ile size yönelebilirler. Günümüz sevgiye, mutluluğa, huzura işaret gelişmelerle geçsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğunluktan bugünün nasıl geçtiğini anlayamayabilirsin. Büyük laflar etmekten kaçınmalısın.

23 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsızlık yaratan olaylar ruh halinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Kalbinizin sesini dinlemeniz gereken bir gün olmalı. Soğukkanlılığınız ilişkilerinizi bugün olumsuz etkilerken yeni tanıştığınız kişiler bu davranışın gizemine kapılabilir.

23 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel konular keyfinizi kaçırabilir. Hassas olduğunuz durumlarda canınız sıkılabilir. Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmalısınız.

23 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

23 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

23 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka insanların sorumluluklarını etkili bir şekilde kullanmanız işinize yarayabilir. Hayatın bazı noktalarda arkanızda olduğunu fark edeceksiniz. İsteklerinizi göz ardı etmeyin.

23 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi potansiyellerinizin akılcı tasarımını yapabilirsiniz. Gelişmiş teknik ve interaktif finans sistemlerini kullanırken dikkatli olmanız gerekebilir. İletişimlerinizde dikkatli fikir alış verişleri yapmalısınız. Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve geleneksellikten soyutlanmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Özellikleve hizmet alanınızda iletişimsel yanlış anlama ve aktarma durumları nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz. Tüm gün sürecek Ay'ın boşluk dönemi bilhassa sizi tembelliğe itebilir.

23 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerçekçi bakış açınızı faal tutabilirseniz, son derece olumlu gelişmeleri mümkün kılabilirsiniz. Bu gelişemeler, toplum içindeki yeriniz ve çevrenin gözündeki imajınızı destekleyebilir ve sizin de bunlarla gurur duymaya devam etmenizi sağlayabilirler.

23 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 41' 31" R
Ay
Boğa
27° 48' 56" R
Merkür
Koç
22° 31' 40"
Venüs
Boğa
11° 30' 14"
Mars
Koç
06° 17' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 25"
Satürn
Balık
17° 17' 11"
Uranüs
Boğa
22° 50' 18"
Neptün
Balık
29° 09' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 47"
Lilith
Başak
24° 17' 01"
True Node
Koç
15° 18' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>