Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kişiliğinizde iğreti duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor. Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız. Aşka başka, başka pencerelerden baktığınız çok belli.

Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz.

Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz. Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın peşine düşeceksiniz.

Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi beğenmediğiniz konularda iç barışı sağlayabilmeniz, biraz çaba gerektiriyor. Kendinizle yoğunlaşıp kendinize emek harcamaktan kaçınmamalısınız. Bugünlerde bazı ilişkileriniz içinde radikal kararlar aşamasındasınız. Bazı niyetlerin açıkça su yüzüne çıkması, sizi biraz üzüntülü yeni değerlendirmelere yöneltebilir.

23 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda doğacak Yeniay, bir ortaklık veya güçlü bir ilişkiden yararınıza olan gelişmeler yaşamanızda etkilidir. Finansal anlamda destekler görürsünüz. Riskten uzak durursunuz. Çıkarlarınızı gözetirsiniz. Kimsenin etkisi altında kalmadan derinlikli düşünerek kararlarınızı verirsiniz. Şimdi birlikte Yeniayın görünümlerine bakalım ve çok daha ayrıntılı şekilde etkilerini inceleyelim. Ay-Uranüs görünümünde, ailevi meseleler, ilişkimizle alakalı konular ve kendimizi rahat ve güvende hissetmediğimiz her şeyden uzaklaşmamıza neden oluyor. İnsanların bencil tavırları ve sürekli kendilerinden yana düşünmeleri bizi yoruyor. Mücadele verdiğimiz alanlarda tek başınalıktan artık yorulduk. Bu Yeniayın bir başka etkili görünümü Mars ile olacak. Bu bizim atağa kalkmamız anlamına geliyor. Hayatımızı garanti altına alacak maddi ve manevi girişimde bulunabiliriz. Riskli bile olsa, bazı önemli kararlar verebiliriz. Hissemize düşen bir mal-mülkü değerlendirme yoluna gidebiliriz. Birkaç yere olan borcumuzu kapayıp, tek bir yere ödeme yaparak rahatlayabiliriz. Nafaka davamız sonuçlanabilir veya bu anlamda bir mücadeleye girişebiliriz. Payımıza düşeni almak için her türlü girişimde bulunabiliriz. Yeniayın olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda adım atmak istiyorsun. Geleceğini garanti altına almak adına hedeflerini gözden geçireceksin.

23 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize duyduğunuz güven çevrenize de motivasyon sağlayacak.Kırılmamak adına mesafeli soğuk davranışlar çevrenize yansıtabilirsiniz daha samimi olun.

23 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcundaki yeniay bazı ortaklaşa konuları ve endişeleri gündeme getirmekte. Gururunuzu ilgilendirebilecek konularda daha sakin kalmaya bakmalısınız.

23 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mecazi anlamların bugün kafanızı kurcalayacağını gözlemleyebilirsiniz. Bunları kafaya takmayın. Neşeli, esprili bir gün sizin için. Tadını çıkarın.

23 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, ortaklaşa gelir-giderler alanınızda oluşacak. Sevdiğiniz insanın maddi durumuyla ilgili yeni karar ve başlangıçlar gündeminize gelebilir.

23 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca artık Güneş Aslan burcunda! Bu da sizin ortak paylaşımlar alanınızı aydınlatacak. Partnerinizle ufkunuzu aşka, tutkuya, sevgiye açma zamanı! Kişisel beklentilerinizin tavan yaptığı bir dönemde olabilirsiniz. Bunu baskıcı tavırlardan ziyade uyumlu bir şekilde hayat arkadaşınıza ifade edin. Diğer yandanortaklıklarını geliştirmek için hafta sonunda taktikleri planlamalısınız.

23 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

23 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>