Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı cins ilişkilerinizde bazı engelleyici etkiler altındasınız. Bugün susan ve dinleyen siz olacak, ilişkinizdeki sorunları anlamaya çalışacaksınız. Çevrenizdeki insanların ilişkinize çok karışıyor olması sizi çıkmaza sürükleyen nedenlerden birisi.

İşinizi çok seviyorsunuz ama hayatta işten başka şeyler de olduğunu bilin. İşinizle ilgili bir çalışmanızın ödülünü yakında alacaksınız. Bu arada başkalarının da işini yüklenmekten kaçının.

Paranızı akıllıca kullanmıyorsunuz. Bu yüzden sık sık mali darboğazlar yaşıyorsunuz. Bugünlerde mali konularınızda en büyük yardımcınız aile büyükleriniz olacak.

Yaşamınızın renklenmesini, değişmesini istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalı hoşlandığınız işlere yönelmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı gelişmeler düşüncelerinizi harekete geçirecek. Yeni planlar yapacak, ilginç fikirler geliştireceksiniz. Yakın akrabalarınızı arayacak onları bazı konularda ikna etmeye çalışacaksınız. Onların sorunları sizi sıksa da elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaksınız. Yeni başladığınız bir ilişki yolunda gibi görünüyor.

24 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,  Ay-Aslan burcu geçişiyle Pazar gününe uyanırken bu enerji,  başkalarıyla aranızdaki farklılıkların üzerinde durmak yerine, kendinize özen göstermeniz gerektiğinin altını çiziyor. Saat 05:01 Ay-Venüs kavuşumu son zamanlarda yaşanmış mali ve duygusal sorunların bir kısmını gidermenizde destekçidir. Kısa süreli bir etki olmasına rağmen insanın güveninin yerine gelmesine yardımcı olur. Seçimlerinizi yaparken, çıkarlarınızı öne alarak düşünmenizde yardımcı olur. Bazı satışlardan pirim elde etmenizi, bazı davaların sonuçlanarak rahatlamanızı, kırgınlık duyduğunuz kişilere karşı galip gelmenizi destekleyen bu görünümün tüm Oğlaklara faydalar getirmesini diliyorum. Bu kavuşumun bir başka özelliği de şudur. Hayatın türlü sıkıntılarıyla karşılaşabileceğimiz gerçeğini kabul edip, ayaklarımızın üzerinde durmayı bilmemiz gerektiğidir. Saat 08:21 Ay-Uranüs olumlu etkisi gelecekle alakalı konularda bir hayli hırslı düşünmemizi sağlar. Arkadaşlıklarımızı, bugüne dek yaşadıklarımızı düşünürüz. Ancak iç dünyamızda kimseye pek güvenimiz yoktur. Saat 09:39 Ay-Mars görünümü, ailemiz ve evimizle alakalı konularda yapılması gerekenlere kafamızı takmış durumdayız. Diğer yandan partnerimizle aramızdaki sorunlar bizi düşündürüyor. Desteklenmek istiyoruz. Yalnızlık duygusu bizi rahatsız ediyor, gerginleştiriyor. Saat 11:25 Ay-Satürn mücadeleci görünümünün ardından Ay, 25 Ağustos saat 12:32 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu süre,  halledilmesi gereken işlerin, görev ve sorumlulukların sizi yorabileceğini gösteriyor. Mutlu gülümsemelerin günü olsun, Kalben Sevgilerimle,

24 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan ilginç bir gündesiniz.. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Geriye giderek, herşeyi yeni baştan düzeltmek zorunda kalmak istemiyorsanız, hatasızyapmaya çalışmalısınız.

24 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapabileceğiniz çok şey var, ama hangisinden başlayacağınıza karar vermelisiniz. Algılama yeteneğiniz veodaklılığınız ek kazanç ve gelirlere işaret ediyor. Bildiklerinize ve en iyi yaptığınız şeylere bağlılığınız kontrollü olabilmenize yardım edecektir. Size sunacak çok fazla şeyi olmayan ortaklıklardan vebirliklerinden uzak durun. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

24 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRDEN fazla kişiden yakınlık gören Oğlaklar, bu fazla sürmeyecek. Bir an önce seçiminizi yapın. Sakladığınız şeyler karşınıza çıkabilir.

24 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

24 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 04" R
Ay
Koç
14° 46' 15"
Merkür
Koç
20° 04' 06"
Venüs
Boğa
07° 52' 10"
Mars
Koç
04° 01' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 46"
Satürn
Balık
17° 02' 59"
Uranüs
Boğa
22° 40' 03"
Neptün
Balık
29° 04' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 09"
Lilith
Başak
23° 57' 22"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>