Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin.

İş hayatınız açısından olumlu bir gündesiniz ve işyerinizde duygusallığınızı arka plana atıp çok disiplinli bir çalışma ortamına gireceksiniz. Başarılarınızın sonucunda amiriniz tarafından ödüllendirileceksiniz.

Para durumunuza ilişkin bazı sorunları çözümleyeceğiniz bir gündesiniz. Zihniniz bugün iyi çalışıyor ve bu fırsatı mutlaka değerlendirmelisiniz.

Aile ortamınızda bir süreden beri gündemde olan konuları yeniden konuşabilirsiniz. Ancak bugün tahminler yapmamanız daha doğru olacaktır bu anlamda yanılgılara düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha gerçekçi olmaya ve işleri zora sokmamaya dikkat ederseniz olanaklarınızı iyi değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Herkese bir şans verilmesi gerektiğini unutmayın ve iyi bir dinleyici ve araştırmacı olun. Bugün gireceğiniz ortamda arkadaş ilişkilerinizle ilgili olarak işe yarar dedikodular duyabilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 01:44 Ay-Pluto görünümü, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede ipi elinden tutan tarafız. Saat 14:26 Mars-Satürn kavuşumu, aile hayatımızdan özen yaşantımıza kadar her alanda zorlanmaya neden olabilir. Bir şeyler bizi disiplin etmeye çalışır ve üzerimizde baskı uygular. En ufak bir sıkıntıyı kaldıramaz oluruz. Genelde bu durum, duygusal insanlarda çok daha etkilidir. Bir tür yorgunluk, pes ediş haline benzer. Oysaki yapmamız gereken, bizi engelleyen şartları, durumları geride bırakmaktır. Bunun yolu ise, ancak kendi yolumuzu bilmek, hedefimize uygun şekilde hayatımızı gözden geçirmekle olur. İşlemeyen, yürümeyen, risk taşıyan, zaman alan ve hiçbir işe yaramayanları geride bırakmak, gerçekçi olmak gerekiyor. Saat 15:06 Ay-Venüs görünüm etkisi altında, hayatın genelinde değerlerimize fazlasıyla sahip çıkacağız. Bu her anlamda olabilir. Yeter ki, maddi ve manevi yönden huzur versin, güven getirsin. Bunları çok önemseyeceğiz. Ayrıca ilişkilerimizde, başkalarıyla olan her türlü bağlantıda sağlamlığı öne alarak hareket edeceğiz. Saat 16:21 Ay- Chiron arasındaki şifalı görünümü, hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygumuzu yükseltecek. Zayıf noktalarımızı şifalandıracak. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan uzak duracağız. Bu görünüm, bize kuvvet verecek, kalkan olacak. Saat 21:06 Ay-Jüpiter görünümü, Oğlakları huzurlandırıcı bir enerjidir. Aşk hayatınız başta olmak üzere, yaşamınızı gözden geçirdiğinizde olumlu düşünürsünüz. Bazı pürüzlerin, zorlukların aşılacağına dair inancınız yükselir. Saat 22:38-25 Ağustos saat 02:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, soğukkanlı bir şekilde hareket etmek, keskin kararlardan uzak durmak yararlıdır. Huzurunuzu önemseyiniz. Moralinizi yükseltecek olan ne varsa ona yönelin. Zorlukları güce dönüştürmeyi bilenler, hayattan şikayetten etmezler. Hepimiz için olumlu bir gün geçmesi dileğimle,  

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Bugün farklı değerler arasında kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz. Sağlığınız alerjik ortamlardan etkileniyor. Bunun için tozlu yerlerden uzak kalmalısınız.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün boyunca artanyükünüz sizi yorabilir. Ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız malum. İş birlikleri ve uzlaşmacı olmak anlaşmazlıkları giderebilir. Bazı konularda harekete geçmeden önce ekip halinde hareket edilip edilemeyeceğini iyi görmek gerekiyor. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi günü yazdığım Mars ve Satürn'ün olumsuz kavuşumu bugün gerçekleşiyor. Ancak, günün gezegen görünümleri daha olumlu olduğu içinde zorlayan ve ev azalarını ön plana çıkartan etkilerini bugün hissetmeyiz diye umuyorum. Öğle saatlerinde ilişkilerimiz, aşk hayatımız, güzellik ve estetik başlıklı konular ya da maddi başlıklı işler açısından olumlu koşullar var. Gece saatlerine kadar maddi başlıklı konularda görüşmeler yapmak, geleceğimizi ilgilendiren planlar, randevular ya da yayınlar veya pazarlama faaliyetleri açısından uygun zaman diliminde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde rahat olduğunuz, kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınız sizi oylayabilir. Evdeki teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir dostunuz elinizdeki projeleri satmanız için gereken kişileri bulacak ve sizi tanıştıracak. Memnuniyet verici bu durum karşısında duygularınızı saklayan yönlerinizi kenara koyacak ve aşka teslim olmaya hazırlanacaksınız. Siz sevgiden öte güven duygusuna önem veren birisiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dışınızda gelişen olaylara karşı dikkatli olun. Evinizle, kişisel girişimlerinizle ilgili engeller ortaya çıkabilir. Yaşayacağınız ufak tefek sorunlar bu süreçte fazla ciddi görünebilir.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın keyifli alanlarında, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak etkinliklere katılabilirsiniz.Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Ay ve Plüton olumlu açı enerjisi size sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye güven telkin etme fırsatı verecektir. Duygular yanında güven ve sorumluluk bilincine de haiz bulunuyorsunuz. Kendinize daha insaflı davranmanız gerekebilir. İmkansızlıklar sizde şu sıra öfke yaratıyor olabilir. aşk Burç burç yorumları günlük burç yorumları

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 33" R
Ay
Balık
10° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 35"
Venüs
Boğa
04° 56' 08"
Mars
Koç
02° 11' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 15"
Satürn
Balık
16° 51' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 16"
Lilith
Başak
23° 41' 32"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>