Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hafta sonunda biraz incittiğinizin farkındasınız, ama küskünlüğü bugüne kadar taşıyıp işi biraz abarttığını da düşünüyorsunuz. Bugün ondan gelecek bir telefonla derin bir oh çekeceksiniz.

Bağlı olduğunuz birimdeki insan ilişkilerinin düzgünlüğü size gurur veriyor. Öteki birimlerdeki ilişkilerin sahteliği bir sürü çekişmelere neden oluyor. Bu konuda da yapacağınız şeyler olmasına karşın, şimdilik ilgisiz duruyorsunuz.

Yanlış telkinler ve yanlış öngörülerle batırdığınız para, önümüzdeki günleri biraz darda geçirmenize neden olacak. Bir mülk satış işinde adınız geçiyor. Bu konuda yakında haberdar edileceksiniz.

Küçük hataları ve bunlardan etkilenilip yaşanan küçük kırgınlıkları yinelememeyi becerebilirseniz, hepsi unutulup gidecek. Tekrarlamanız halinde ise ilişkinizi biraz yaralı bereli sürdürmek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün bir an önce geçip gitmesini istiyorsunuz. Kendinizi pek formda hissetmediğiniz ender günlerinizden biri bu. Bu formsuzluğun nedenini biliyor, ama sorunun kendiliğinden çözülmesini bekliyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde yavaş, yavaş kendinize geldiğinizi hissedeceksiniz. Akşama yakın alacağınız bir haber işten erken ayrılmanıza neden olabilecek.

24 Eylül 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 07:58 Güneş-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde bayramımızı karşılıyoruz. Özellikle mesleki konularda geleceğinizi belirleyecek unsurun, ilişkileriniz olacağını vurguluyor. Gerçekten bir vizyon sahibi olmak istiyorsanız, dış dünyadaki konumunuzun farkında olarak, üzerinize düşen görev ve sorumluluklarınızın farkında olmanız lazım. Başkalarıyla olan paylaşımlar, nezaket, saygı olgusu ve davranışlarınızdaki ölçülülük çok kıymetlidir. Bu unsurlar sizi, başarıya ulaştırıcı, güce kavuşmanızı sağlayıcıdır. Siz bencil davranmadıkça, herkesin kazanmasına dönük şekilde düşündükçe, kariyer hayatınızda yükselebilirsiniz. Saat 19:09 Ay-Merkür görünümü, herhangi birüzerinde olumlu bir sonuç alabilmek için, sabırsızlıktan uzak durmamız gerektiğini gösteriyor.  Kimden ve nereden bir fayda gelecekse veyahut kimle işbirliği yapacaksak aklımızı iyi kullanmamız lazımdır. Kapris, gereksiz alınganlıkların, saplantılı düşüncelerin günü değildir. Karşılıklı diyalogla çözülmeyecek sorun yoktur. Nice Bayramlara, huzur ve esenlik içinde, dostça, kardeşçe, sevgiyle ulaşmamız dileğimle,    

24 Eylül 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı işler istediğiniz gibi devam etmezse veya yararınıza sonuçlar doğurmayacağını düşünüyorsanız, vazgeçmeyi düşünebilirsiniz. Dolayısıyla dikkat gerektiren konularda gözünüzü açmalı neler olabileceğini önceden anlamaya çalışarak ona göre hareket etmelisiniz. Dürüstlük önemli.

24 Eylül 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarınızın veya üzerinde yoğunlaştığınız konuların hala bazı eksikleri olabilir, ama işlerin istediğiniz şekilde ilerleyeceğini düşünmenizde fayda var.Bazı planlarınızın veya üzerinde yoğunlaştığınız konuların hala bazı eksikleri olabilir, ama işlerin istediğiniz şekilde ilerleyeceğini düşünmenizde fayda var. Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Farklı olaylar gündemimizi meşgul edebilir. Kendimizi daha kolay ortaya koyabileceğimiz, olumlu ve duygu alışverişlerine açık bir gündeyiz. Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir. Arkadaşlıklarımızın değerini anlayabiliriz. Hoş olmayan bilgiler edinebilir veya kulağımıza gelen duyumlara ya da ortaya çıkan olaylara göre bazı olaylarda farklı tavırlar geliştirebiliriz(daha önceki günlerde böyle bir şey yaşandıysa yazdıklarımıciddiye almayın lütfen!). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Eylül 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili sıkışıklıklarınız olabilir. Yeni kaynak arayışına girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri büyütmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konulara daha fazla önem vermek isteyebilirsiniz. Bu konuda alacağınız desteklerle ilerlemek size yol açabilir.

24 Eylül 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı amaçlarınıza ulaşmanıza faydası olabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu kişileri çevrenizde tutmayı başarmanız başarı getirecek.

24 Eylül 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bayramda aile hayatınızda parasal konularda çabuk yumuşamaya müsaitsiniz. Aile büyüklerinizle olan iletişiminizde ufak tefek sıkıntılar olsa bile hepsinin gönlünü alacaksınız.

24 Eylül 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi kaynaklarınızın idaresi için gelişmiş teknik ve interaktif bankacılık sistemlerini aktif olarak kullanabilir, finansal iletişimlerinizde dikkatli operasyonlar yapmalısınız. Uyku düzeninize dikkat etmeli, özellikle kafeini bol yiyecek ve içecek grubundan uzak dursanız iyi edersiniz

24 Eylül 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

24 Eylül 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 09' 34" R
Ay
Başak
20° 03' 38"
Merkür
Boğa
02° 24' 27"
Venüs
Boğa
22° 17' 52"
Mars
Koç
12° 59' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 32"
Satürn
Balık
17° 55' 30"
Uranüs
Boğa
23° 20' 52"
Neptün
Balık
29° 22' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 10"
Chiron
Koç
21° 35' 14"
Lilith
Başak
25° 15' 22"
True Node
Koç
14° 54' 34"
Son Güncelleme : 17/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>