Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz adını koymasanız da yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz. Önümüzdeki günler içinde duygularınız atağa kalkacak gibi.

Bazı ihmalkar davranışlar sinir bozucu gelse de, konumunuz ilişkileri germeye hiç elverişli değil. Bugünleri sakin geçirmeniz yararlı olacak. İlerde birçok şeyin zaman içersinde nasıl çözüldüğünü göreceksiniz.

Büyük sevinçler sağlasa da yapmak üzere olduğunuz harcama, şu sıralar pek akılcı görünmüyor. Tedbirli davranmak, geçici üzüntülerin arkasından kalıcı mutluluklar getirebilir.

Kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor. Ama kimi gelişmeleri durdurmaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Sağlam, güvenli ilişkilere özgü bir rahatlık içinde değil gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü bugün karşılaşacağınız bir arkadaşınızın geçmişte yaşadığınız acı deneyimlerinizi hatırlatmasıyla bir anda taşıdığınız pozitif enerjilerden uzaklaşarak karamsar hiçbir şeyin yoluna girmeyeceği endişesiyle kaygılı bir ruh hali içine girebileceğinize işaret etmekte. Bunu yaptığınız sürece göklerin size sunduğu enerjiler ne denli kuvvetli olursa olsun siz ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendiremezsiniz. Bu hayat sizin iyisiyle kötüsüyle bir çok olay deneyimlemiş olmanız ümit ettiklerinizi gerçekleştirmeniz için engelleyici olmamalı. Bunu başarabilecek enerjilere sahipken değerlendirmeniz sizin elinizde.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba günümüzü, saat 08:40 itibariyle Ay-Terazi burcu geçişiyle karşılıyoruz. Başkalarının hayatımızdaki etkisini hem özel hemanlamında gözden geçiririz. Huzurlu bir ortamda çalışmak, toplumda beğeni toplamak arzunuz yükselir. Negatif, sevginin kıymetini bilmeyen, adil olmayan insanlardan uzak durursunuz. Terazi burcunda saat 14:58 de gerçekleşecek ilkdördün, başta ilişkilerimiz olmak üzere ailevi değerlerimizi, iç dünyamızı gözden geçirmemizi, elimizden geldiğince hakkaniyetli hareket etmemizi gerektiriyor. Yani beraberliğinizi nasıl kendi açınızdan değerlendiriyorsanız, partnerinizin penceresinden bakmaya çalışarak da inceleyebilirsiniz. Kimileriniz, kendi değerlerine öncelik tanımayı tercih edebilir. Eğer ilişkide sorunlar varsa ve bunlar bir türlü düzelmiyorsa, sizi rahatsız etmeye devam edecekse  bir de güven olgusu zedelenmişse doğaldır ki bugün kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Bazıları  kaderi suçlayabilir bazıları yanlış bir seçimde bulunduğu için kendine kızabilir. Bir kısmı ise, açık kapı bırakıp bir kez daha denemeyi tercih edebilir. Peki bu oluşumu astrolojik manada olumlu yönde kullanmak için ne yapmalıyız? Öncelikle gerçekçi olmalıyız. Ne kendimize ait değerlerimizden vazgeçeceğiz ne de bir başkasının değerlerine saldıracağız. Dengeli ve adil bir paylaşımda bulunacağız. Üçüncü şahısların telkin ve önerilerinden ziyade biz ne düşünüyoruz bunu gözden geçireceğiz. 24 Haziran (saat 16:33)-9 Ağustos (saat 02:32) tarihleri arasında Mars-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince ilişkimiz, aile yaşantımız, evimiz, hedeflerimiz tümüyle önemli hale geliyor. Çünkü karşıt burcumuzda ilerleyen Mars, bizim yaşam amacımıza ters düşen, engel çıkartan bir güç olarak karşımıza çıkıyor. Bu engelin özünde zayıflık, güçsüzlük var. Demek oluyor ki, eşimizin kendine olan güvensizliği veyahut karşımıza çıkan kişinin pasif halleri canımızı sıkabilir. Bu nedenle biz daha fazla baskın davranarak onu kendi istediğimiz kıvama getirmeye çalışacağız. Bazen de eş, kendi değerlerini koruma refleksiyle yaklaşabilir. Bunların tümü doğaldır. Ne yapmak gerekiyor? Birbirinizin hayat görüşü, ilişkiye yaklaşım biçimi testten geçiyor. Ortaklaşa yaşamın kalitesinin belirlenmesi, tarafların güven, sevgi, saygı üçlemesine verdikleri önem, bu sınav sürecinin aşılmasında önem taşıyor. Kimsenin kimse üzerinde baskı uygulamaya, zorlamaya hakkı yok. Bir de sağlığınıza bu dönemde özen göstermek lazım. Stresten uzak durmalısınız. Umduğunuzdan çok daha güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir. Bugünden itibaren, 29 Haziran tarihine kadar maddi açıdan kısmen şanslı tarihler diyebilirim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Bugün üstlerinize kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Ailevi konular zaman zaman gündeminizi meşgul edebilir. İhtiyatlı olmanızda yarar var. Acele kararlar vermeyin.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ateşli ve aktif bir durumdasınız. Sevimli görünüyorsunuz. Başkalarının üç günde uygulayacaklarını siz bir günde uyguluyorsunuz. Bu kadar acele etmeyin.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibarenhayatınızda sizi öne çıkaracak muazzam bir teklif alabilir, çalışmalarınızda hayal ettiğiniz gibi bir ilerleme yapabilir ve hemhayatınız hem de özel yaşamınızda hayal ettiğiniz haberleri alabilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlar,konularında sizi yanlış yönlendirebilirler. İletişim halinde olduklarınıza karşı daha net olmaya çalışın. Konuşmalarınızda gerçekçiliği elden bırakmayın.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

kredi çekip bir yatırım yapabilirsiniz, ihtiyacınız olan bir para  varsa pekte zorlanmadan hızlı bir şekilde bulabilirsiniz, kredileriniz onaylanır sorunsuz bir şekilde..vs her ne şekilde olursa olsun, maddi anlamda güzel fırsatlar söz konusu sizler için. Hesapta olmayan, sürpriz memnun edici seyahatler gündeme gelebilir

24 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

24 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>