Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi yerçekimi gibi çeken bir heyecanla, bu heyecanı kabullenmeniz halinde ödeyeceğiniz bedeller arasında sıkışıp kalmışsınız. Kararsızlıktan kurtulmanız gerekiyor.

Bir sorununuzda koşulların size sunduğu çözümleri yetersiz bulurken, ilerde tümüyle çözümsüz kalabileceğinizi de düşünmelisiniz. İş hayatında gevşekliğe karşı alerjiniz var. Buna gösterdiğiniz tepki, bazı durumlarda karşı tepkiler doğurabiliyor.

Bütün kontrolünüze rağmen paranın elinizden uçup gitmesi, sizin çok inisiyatifinizde olan bir durum değil. Parayla ilişkilerinizde bir bezginlik içinde görünüyorsunuz. Kendinizi boşuna üzmemelisiniz.

Son günlerde fazla yıpranıyorsunuz. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında çok etkileneceğiniz bir yolculuk yapabilirsiniz. İlk tanıştırıldığınız günden bu yana, yakınlaşma fırsatı bulamadığınız birilişkinizle, çok ortak yanlarınız olduğunu fark edeceksiniz. Aile ilişkilerinizde klasik, herkesin memnun göründüğü ilişkilerin dışında duruyorsunuz. Bu ilişkilere öykünmenizi, aile bağlarına biraz kuraldışı bakışınız, karşılıksız bırakıyor.

24 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:56 Ay-Güneş olumlu görünümü etkisi altında Perşembe gününe merhaba diyoruz. İş konularının ve duygusal durumumuzun hassasiyetini gösteriyor. Olumlu düşünmek istiyoruz fakat hayat bazen öyle zor ki. Bu da bizi yoruyor. Saat 21:39 Ay-Mars olumlu görünümü, hem çabucak sonuç almak hem de amacınızı gerçekleştirmek konusunda hevesli olduğunuzu gösteriyor. Ancak parasal harcamalarınıza dikkat edin. Tam olarak alacağınız belli olsun. Ona göre ihtiyaçlarınızı alırsınız. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk hiç eksik olmasın.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltı sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Bugün, kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda ön sezilerinize güvenebilirsiniz. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacaktır. Ayrıntıların daha sonra sorun yaratmasını istemiyorsanız, planlı hareket edin.

24 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeterince hazırlıklı değilseniz, somut adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Gergin tavırlar sergilememeli ve tartışmaların içinde olmamalısınız. Kredi, vergi, alacak verecek, banka işlemleri, burs, sponsorluk, sigorta gibi finansal başlıklarda sizin için olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Günün Atmosferi:Önemli görüşmeler yapmak için uygun gündeyiz. Üzerinde yoğunlaşılan işlerde ilerlemek veya yapılacak işlerde yardım almak çok zor olmayacaktır. Görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Şikayet ve eleştirilerle ya da her olaya negatif bakan kişilerle de karşılaşabiliriz, ama etkin konumdaki kişilerle, ailenin önemli şahıslarıyla görüşmeler yapmak veya aşk hayatımız açısından randevular ayarlamak için uygun ve enerjimizin yüksek olacağı bir gün. Eve ait hazırlıklar yapabilir, evi yenileyebilir, ödemelerimizi gerçekleştirebilir veya eski tanıdıklarımızla görüşebiliriz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Sabırlı davranmalısınız.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka insanlar için üstleneceğiniz sorumluluklar hayata karamsar bakmanıza neden olabilir. İş hayatınızda olayları biraz daha akışa bırakmakta fayda olabilir.

24 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda veyerinizde çalışanlar arasında diplomasiyi sağlayabileceğiniz, hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz.Üst çalışanlarınız ve otorite figürleriyle kurabileceğiniz dengeli diyaloglar sayesinde takdir görebilirsiniz. Üst yönetim ve alt çalışan grubu ile arada uzlaştırıcı bir kilit karakter olabilirsiniz. Diplomatik davranışlarınızla her iki tarafın da takdirini kazanmanız olasıdır. Kibar, tutkulu, nazik bir tutum sergileyebilirsiniz. Ancak baskıcı ve kıskanç olmamalısınız.

24 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

24 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 45' 12" R
Ay
Terazi
22° 04' 01" R
Merkür
Boğa
06° 06' 53"
Venüs
Boğa
25° 36' 41"
Mars
Koç
15° 02' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 40"
Satürn
Balık
18° 06' 03"
Uranüs
Boğa
23° 30' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 12"
Plüton
Kova
02° 01' 58"
Chiron
Koç
21° 43' 17"
Lilith
Başak
25° 33' 17"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>