Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Bugünlerde baş başa bir yolculuk görünüyor.

Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engelleri biraz kırarak, dökerek aşmanıza neden oluyor. Başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor. Özel olarak titiz ve düzenli bir gününüzdesiniz.

Para durumunuz her zamanki gibi ve siz haklı kaygılar içindesiniz. Size her zaman destek olabilecek yakınlarınızın varlığını unutmamalısınız. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Bir ahbap ilişkisinde koşulları biraz fazlaca zorluyorsunuz. Her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak. Sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 13:01 olana dek etkili olacak Ay-Boşluk süresince,  kendinizle iç  temasınız ön planda olacaktır. Acil kararlardan kaçınmakta tabii ki yarar var. Çünkü yanlış değerlendirmede bulunma riskimiz var. Birilerinin çektiğimiz sıkıntıları anlamasını beklesek de, bunu bulmamız pek kolay olmayabilir. Saat 13:01 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, bulunduğunuz alanı koruma dürtünüzü işaret eder. Bu ister aileniz olsun isterse yaşadığınız eviniz. Hiç fark etmez. Hemen savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 20:30 Ay-Satürn görünümü, farklı bir yerde yaşamak, özgür olmak, üstümüzdeki baskılardan kurtulup yeni bir hayata adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Bizi durduran tüm sorumlulukları geride bırakmak istiyoruz. Peki bu kolay mı? bir bakacağız duruma. Neler bize engel olabilir veya neler zorlayabilir? İyice düşünelim. Saat 23:06 Güneş-Ay görünümünde, ev sınırları içinde olur olmaz şekilde ani çıkışlarda bulunmanız mümkün. Kafanızın içi oldukça dolu. Para veya farklı bir konuda  herhangi bir sürpriz durum yaşanması halinde tepkiniz sıra dışı olabilir. Kendinizden eminsiniz ancak hayat bu belli olmaz diye düşünmektesiniz. Keyifli, huzurlu, gülümseten bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,  

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için denenmiş ve doğruluğu ispatlanmış yollardan gitmeniz ve riskli yatırımlardan kaçınmanız daha doğru olur. Birkaç gündür sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz bugün, eğitimler, basın yayın, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanlarında başarı ve fırsatlara açık bir zamandasınız. İlişkilerinizde ani gelişen diyaloglara açık olduğunuz bugün, ilişkilerde vehayatınızda pozitif ve şanslı bir zamanda bulunmaktasınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi geleceğe yoğunlaştırarak uzun vadeli planlar yapmak isteyeceksiniz. Özellikle kariyerinizde gelmek istediğiniz noktaya odaklanmanız mümkündür. Bunları yaparken günlük işlerinizi ihmal edebilirsiniz. Kısa vadede gerçekleşmesi gerekli şeylere isteksizlik gösterebilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 13' 53" R
Ay
Koç
20° 47' 47" R
Merkür
Koç
20° 22' 48"
Venüs
Boğa
08° 22' 27"
Mars
Koç
04° 19' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 32"
Satürn
Balık
17° 04' 60"
Uranüs
Boğa
22° 41' 29"
Neptün
Balık
29° 04' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 30"
Lilith
Başak
24° 00' 06"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>