Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka kapalı tutmaya çalıştığınız kapınız aralanabilir. Hayata bağlılığınız sizi cazip biri yapıyor. Size yönelik ilgileri fark ediyor, ama tepki vermeyi biraz geciktiriyorsunuz.

Kıskanç ve hırslı biri,hayatınıza zarar verebilir. İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici doneler alıyor, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandırıyorsunuz.

İyi kazancın çalışmayla çok alakalı olmadığını, tümüyle işin türüne bağlı olduğunu düşünüyorsunuz. Para sıkıntılarınızı kolayca azaltabiliyorsunuz. Yeniprojeniz sizi kalkındırabilir.

İş ortamınızda bir konuda göstereceğiniz tarz değişikliği sizi kazançlı çıkartacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde henüz önemsenmeyen sorunların üzerine gitmek için hareketlenebilirsiniz. Bugünlerde ilişki konularında hassassınız. Bazı dengeleri oturtabilmeniz bu sıralar mümkün. Önümüzdeki günlere örgütlemeye çalıştığınız küçük gezinin sürekli ertelenmesinde bilmediğiniz ve sizinle ilgili olmayan nedenler var. Bunu anlamaya çalışmak yerine, vazgeçme kararı alacaksınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 07:04 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında, güçlü görünmek ihtiyacınız fazlasıyla ön plandadır. Toplum içinde saygınlık uyandırmak, takdir görmek ve mali açıdan da rahat bir yaşam sürmek istersiniz. Bu kadar çalışmanız, mücadele etmenize, iyi niyetli olmanıza rağmen, bu olumlu yönlerinizin parasal anlamda size geri dönüşü istediğiniz gibi olmadığından sıkılırsınız.  Aslında bunun sebebi, kendinizi çoğu zaman sanki hiçbir şeye ihtiyacı yokmuş gibi göstermenizden kaynaklanabilir. Ödemelerinizi yapmanız, daha önce başladığınız işleri bitirmeniz, kredi veya borçlanma konusunda aceleci kararlar vermemeniz gerekir. Son bir hafta önce verilen bazı kararların geldiği son duruma bir bakınız. Eksikleriniz var mı veya neler sizi rahatsız ediyor, bunları ele almakta yarar var. Saat 08:04 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, hem çıkarlarımızı düşüneceğiz hem de başkalarının bize nasıl yanaştıklarını önemseyeceğiz. İyi niyete karşılık iyi niyet, kötü niyetle yaklaşanlara göz yummayacağız. Saat 23:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, iyileştirici bir gücün yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Zorlayıcı bir dönemden geçiyoruz. Hepimizin gönlünü rahatlatacak olumlu gelişmelerin yaşanması dileğimle,

24 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Bir çok arkadaşınız, sizin tavsiyelerinize uygun hareket edebilir, bilginizden ve tecrübelerinizden yararlanmak isteyebilirler.

24 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda olumlu olarak adlandırılabilecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz. Mantıklı ve detaycı ilerlemeniz durumunda ise, ödüller gelecektir. Aşk hayatınız ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın gün boyu olumlu açıları olması gün içierisinde olumlu ruh hallerini, hayalleri ve rüyaları desteklese de, Mars ve Uranüs arasındaki açının bugünden itibaren tüm haftasonuna yayılan beklenmedik gelişmeleri ve ani olayları gündeme taşıyabilecek enerjisi de devrede olacak. Dolayısıyla, ani tepkiler vermekten ve ani hareketlerden uzak kaçınmamız ve planlarımızı yaparken değişiklikleri hesaplayan esneklikte olmamız önem taşıyor. 6 gün boyunca, elektrik, elektronik, bilişim, uzay ve havayla bağlantılı başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir veya bu başlıklı keşifler ya da haberler gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni hedefler koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha fazla içine girip, başarılı olmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşayacağınız fikir çatışmaları keyfinizi kaçırabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle olacak.

24 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için spiritüel güçlerinizin ve sezgilerinizin muazzam derecede açık olduğu, finansal konularda büyük fırsatlara sahip olabileceğiniz, ilişkilerinizde ruhunuza temas edecek kadar romantik bir etki aldığınız enerjisi özel bir gündesiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre alanlarınız devrede olabilir. Özellikle, sosyal ortamlarda, davetlerde parasal konularda zorlanmalara dikkat edin. Kolaylıkla aldığınız desteği bugün alamayabilirsiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarına ait maddi kaynaklar, krediler, ödemeler, borçlar, burs, prim, vergiler gibi konular odaklanacağınız konular arasında yer alacak. Bu konularda isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

24 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>