Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir hayatı her şeyden soyutlayıp tümüyle aşka sunabilirsiniz. Ama yine aşk konusunda büyük bir ihmalkarsınız. Yüksek sorumluluk duygunuz aşkı her zaman alt ediyor. Bulunmaz bir sevgilisiniz oysa.

Yetenekli ve zekisiniz. Ama aynı zamanda sırılsıklam bir idealist olduğunuz için kilitli kapıları zorluyorsunuz. İş yaşamınızda ruh doygunluğu dışında bir kazanım yok gibi. Bunu yeterli görüyorsunuz.

Sıkıntılısınız doğal olarak. Desteksiz ve yalnızsınız. Ama çok yakın gelecekte parlak ışıltılar var. Destek beklediğiniz yer ya da kişi de bir hamle yapacak gibi görünüyor.

Sağlığınız iyi. Bunun dışında dikkat etmenizi gerektirecek bir şey yok. Kimse sizi üzmeyi düşünecek kadar kötü değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yerinizde ve çevrenizde aranılan ve özlenilen birisiniz. Bunu da biliyorsunuz. Çok sevecensiniz. En tepkisiz insanları bile etkileyebiliyorsunuz. Yaşamda ana mutluluk nedeniniz bu ; sevgili insan ilişkilerine sahip olmak. Bu anlamda bir servet sahibi sayılabilirsiniz. Fakat hep verici özelliğiniz size sorunlar yaratabilir.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamızın ilk gününe,  saat 17:12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında merhaba diyeceğiz.  Bu Yeniayın anlam ve önemini etkin görünümler çerçevesinde gözden geçirmekte yarar var. Saat 11:46 Merkür-Mars görünümü, fikirlerinizi doğru bir hedef ve amaç üzerinde düzenlemenizde yardımcıdır. Şu aralar sıkı çalışmaya gayret ediniz. Belki bir çok zevkten mahrumsunuz. Fakat bu gayretleriniz boşa çıkmaz, rahat olunuz. Saat 12:38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, eviniz ve aile yaşamınızdaki değişimlerin işaretçisi olurken, ilişkilerinizden finansal ortaklıklarınıza kadar geniş bir alanda yenilikçi düşünmenin önemini vurguluyor. Sizin hedeflerinizi yeniden gözden geçirerek, dar kalıplar içinde kendinizi hapsetmemeniz gerekiyor. İşte bu yeniay, zaten bu konularda yapılacak analizlerin işaretçisi olarak da önem taşıyor.Saat 15:29 Merkür-Satürn olumlu görünümü, burcunuzla uyumlu olup, prensipleriniz doğrultusunda hareket etmenizi sağlarken, kariyer hayatınızla alakalı konularda odaklanmanızda yardımcıdır. Bu odaklanma, iş-eğitim-çalışma hayatınızla ilgili kararlarınızı verirken akıllıca hareket etmenizde yardımcıdır. Şartları, hedeflerinizi, toplumsal ilişkilerinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeniz faydalıdır.   Saat 17:12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay, burcunuz ile olumlu bir görünüm yapıyor. Mücadeleci, aklı başında, inceleyici, sorumluluk almaya gönüllü oluşunuz, sizin başarılı olmanızı sağlar. Evet yükünüz bir hayli ağır, bazen sıkışıklıklar nedeniyle kendinize zaman dahi ayırmakta zorlanıyorsunuz. Ancak, hedefe varmak, sağlam bir temel oluşturmak için bunlar şarttır. Bu yılın sonuna kadar bu mücadele, bu sıkı çalışma devam edecektir. Fakat bir çok kişiden destek görmeniz Jüpiter-Aslan geçişiyle mümkündür. Ne kadar sabırlı, düzenli olursanız kazanan siz olursunuz. Zemin sağlamsa, binaya bir şey olmaz. Sizler deve toplumsal hayattaki ilişkilerinize özen gösterirseniz, bir çok alanda adınızı duyurursunuz. Saat 22:30 Mars-Satürn kavuşumu, 2012 yılından bu yana kendinizi ispat etmek için, sorumluluklarla başa çıkmak için savaş veriyorsunuz. Bazen dağılıyor, yanlış anlaşılıyor, zaman kaybediyorsunuz. Yükünüz bir hayli ağır fakat sabırlı oluşunuzla bunları aşabiliyorsunuz. Bilgi ve tecrübelerinizi insanlara sunma gayretiniz ve çalışkanlığınız sosyal hayatınızı tamamen bitirecek hale getirse de, yılmayınız. Çünkü önünüzdeki yol, bütün bu engelleri, yalnızlıkları, duvarları aşarak başarıya ulaşmanızda itici gücünüzdür. Baskılar okun yayda gerilme haline benzer. Ancak ok, hedefe ancak bu gerilimle varabilir. Değil mi?Yeniayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Sağlığınız genel anlamda iyi seyrediyor. Zihinsel yorgunluk söz konusu.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapabileceğiniz çok şey var, ama hangisinden başlayacağınıza karar vermelisiniz. Algılama yeteneğiniz veodaklılığınız ek kazanç ve gelirlere işaret ediyor. Bildiklerinize ve en iyi yaptığınız şeylere bağlılığınız kontrollü olabilmenize yardım edecektir. Size sunacak çok fazla şeyi olmayan ortaklıklardan vebirliklerinden uzak durun. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi bağlayan maddi ve manevi koşulları aşma isteğiniz kuvvetleniyor. Özellikle bugünve para konularındaki çalışmalarınız size yeterli gelmeyebilir. Kişisel açıdan sizi zenginleştirecek uğraşların peşinde gitme eğiliminde olacaksınız. Bu süreçte eğitime dair uğraşlarınız daha önem kazanabilir. Seyahat planları içine girebilirsiniz.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yalan... Dost ve düşmanınızı ayırt edemeyecek durumdasınız. Her kafadan bir ses çıkıyor ve aklınız karışıyor. Yalan dolan yapan kişileri tek tek hayatınızdan yok etmelisiniz.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 10" R
Ay
Koç
17° 19' 26" R
Merkür
Koç
20° 11' 57"
Venüs
Boğa
08° 04' 60"
Mars
Koç
04° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 13"
Satürn
Balık
17° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 40' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 43"
Lilith
Başak
23° 58' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>