Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı hobileriniz partnerinizi sıkıyor. Bunun sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız gibi görünüyor.

Haftaya yeni başlamış gibi bir eforla çalışıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz.

Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntıyla da kendinize kızıyorsunuz.

Neticesini hatalı tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz. Bu konuyu, uyarılara önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaşlarınızın yaşadığı ortak bir sorun sizi üzüyor ve düşündürüyor. Sorunun bir parçası olmadan bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Birisine bir söz verdiniz, ama tutmakta güçlük çekiyorsunuz. Koşulların birden elverişsiz hale gelmesi sizi zor durumda bıraktı. Bu durum bir kırgınlığın hedefi olmanıza yol açacak. Siz de kendinizi pek haklı göremeyeceksiniz.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:37 Merkür-Chiron olumlu görünüm etkisi altında cumartesi günümüz başlıyor. Bu enerji, iyileştirici bir gücün yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Çevresel, eğitsel, yakın aile ilişkileri konusunda bugün kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkündür. Saat 16:12 itibariyle  Ay-Aslan burcu geçişinde,  duygularınızı kolaylıkla ifade edebilmeniz,  keyiflenmeniz, mutlu olmanız için,  hayatında her şeyin çok iyi gidiyor olması gerekir. Sözgelimi, maddi açıdan bir sıkıntınız varsa veya partnerinizle aranızda bir anlaşmazlık yaşanıyorsa, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Genelde hem içe dönük bir şekilde hayatı gözden geçireceğiz hem de düşüncelerimizden taviz vermeyeceğiz. Dış etkenlerin üzerimizde baskı kurmaması için insanlarla aramıza belli bir mesafe koyabiliriz. Saat 23:09 Ay-Satürn görünümü, genel olarak başkalarıyla aramızdaki maddi veya duygusal yöndeki paylaşımların ciddiyetle ele alınmasını sağlıyor. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,

25 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

25 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Siz ne istediğinizi biliyorsunuz, ama unutmamalısınız ki, diğerleri de biliyorlar. Dolayısıyla, istediğiniz desteği görmek için açık ve net olmanız, tercihlerinizi direkt olarak dile getirmeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğlenceli ve sosyal bir hafta sonundayız. Hatta yarın, sürprizlere açığız da diyebilirim. Cumartesi itibariyle, günün ilk yarısında biraz kararsızlıklar, yanılgılar, dalgınlıklar ve belirsizlikler olsa da, akşamüstüne doğru saatlerden itibaren günü, yapmak istediğimiz şeylere ayırmamız olası. Sadece Cumartesi yi Pazar a bağlayan saatlerden itibaren, ufak tefek gerilimler söz konusu olabilir(özellikle Aslan, Akrep, Boğa, Kova burçları ve yükselenleri bu burçlarda olanlar için). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda meraklı bir hal içerisine girdiniz. Boş şeylerle ne vaktinizi ne de enerjinizi harcayın. Merakınız değil üretken yanınız ön plana çıkmalı.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerde olumlu ve sevgi dolu iletişim kurabileceğiniz, özellikle akşam saatlerinde romantik tekliflerle karşılaşabileceğiniz bugün,görüşmeleri, seyahatler,hayatınızda öne çıkma, yeni eğitimlere başlama, yakın çevre ilişkilerinizi iyileştirme ve finansal olarak artıya geçme imkanı verirken, iletişim yetenekleriniz en yüksek seviyede olacağı için yapacağınız görüşme ve konuşmalardan fayda sağlayabileceksiniz.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız size bugün büyük güç kazanabilirler. Bu nedenle, yakın çevrenize daha duygusal ve sıcak biçimde yaklaşabilirsiniz. Yaratacağınız samimi hava, ilişkilerinizi kolayca kuvvetlendirmenize yarayabilir. Sağlıınıza dikkat edin.

25 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>