Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı hobileriniz partnerinizi sıkıyor. Bunun sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız gibi görünüyor.

Haftaya yeni başlamış gibi bir eforla çalışıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz.

Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntıyla da kendinize kızıyorsunuz.

Neticesini hatalı tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz. Bu konuyu, uyarılara önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım konularda beslediğiniz umutları, yeni gelişmelerle, daha ileri ölçülere götürmeniz çok mümkün. Bu, yeni bir ilişkinizi doğru değerlendirebilmenizle bağlantılı. Dostluk ilişkilerinizdeki abartılı paylaşımlar, bugünlerde kırılganlıklar yaratmaya elverişli boyutlarda. Bu ilişkilerde hiç gerekli görmediğiniz ve zedeleyici olduğuna inandığınız tartışmalar içine girebilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 08:45 Ay-Mars kavuşum etkisi altında dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Ev içinde veya dışarıda aceleci, sabırsız veya özensiz şekilde davranmayınız.  İçe yönelen enerjinin sizi rahatsız etmemesi, öfkelendirmemesi, huzursuz etmemesi için mutlaka bir alanda kullanılmasında yararlıdır. Sözgelimi egzersiz yapmak, kısa yürüyüşler, yarım kalan bir işin bitirilmesi, bir projeye başlanması gibi. Ancak birine kızmak, sizi sinirlendiren bir meseleyi halletmeye çalışmak, tartışmak sakıncalıdır. Sağlığınıza bugün biraz daha özen gösteriniz. Bu kavuşum, beklenmedik bir durumun sizi öfkelendirmesine neden olabilir. İlişkilerde birbirinize ters davranışlar, sözler sarfetmeyiniz. Bu enerji, gizli bir şeyi öğrenerek kızmanıza ve gereğinden fazla tepki göstermenize neden olabilir. Saat 14:26 Ay-Neptün görünümünde, bir yandan heyecanlıyız diğer yandan isteklerimize ulaşmak niyetindeyiz. Biraz huzursuz bir gece geçirmiş olabiliriz. Saat 18:42 Ay-Jüpiter görünümü, her anlamda yaşantımızı gözden geçiririz. Nelere ihtiyacımız olduğunu, bunları nasıl elde edeceğimizi düşünürüz. Bilgilenmek, araştırmak yönünde etkili olan bu enerji, karşımıza çıkabilecek tekliflerin, fırsatların göstergesidir. Yeniliklere açık olmak gerekiyor. Bu yönde şansımız yüksek. Yeter ki, endişeli olmayalım. Kendimize güvenelim. Saat 22:47 Ay-Satürn kavuşumu, bize uymayan ancak kabullenmekte zorlandığımız bir takım meseleleri içe dönerek düşünmemizi sağlıyor. Kafamızın içinde sorular cevap bulmadan rahat etmemiz mümkün değil gibi. Aslına bakarsanız, biraz da biz kendi kendimize yükleniyoruz bu saatlerde. Öylesine kritik ediyoruz ki bir çok konuyu, biraz rahatlasak, şöyle sakinleşsek her şey düzelecek gibi. O zaman deneyelim lütfen. Olumlu yönde değerlendireceğimiz bir hafta geçirmemiz dileğimle,

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin sizin yardımına ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz ve gereken desteği vermelisiniz. Sakin davranırsanız kazanacaksınız.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üç hafta boyunca, aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda yanlış anlaşılmalara açıksınız. İlişkilerinizde hislerinizle ilişkinin geleceği hakkındaki kafa karışıklıklarınız veya belirsizlikler kafanızı meşgul edebilir. Her şeyi şimdiden düşünmek zorunda değilsiniz, akışa bırakın. Yanlış anlaşılmalar ani kararları da gündeme getirebilir. Yazdığım başlıklar 28 Nisan'da geri harekete geçecek Merkür gerilemesinin etkisi. Gerilemenin iletişimsel sorunlar, bilgisayarlar, elektronik ve elektrikle ilgi problemler, kaybolan evraklar v.b. etkilerini haftalık yazımdan okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. İhmalkarlıktan dolayı sıkıntılar olabilir. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz bugün. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne isteksiz başlayabilirsiniz. Kafanızda biriktirdikleriniz rahat nefes almanızı engelleyebilir. Aile hayatınızdaki değişimleri hoş karşılayacağınız bugün,ilişkilerinizi zorlamamalısınız.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi zihninizde ve bilinçaltınızdaki farklı inanç yapıları ile yüzleşme yoluna gidebilir ve kendinizi affetme yeteneğini geliştirebilirsiniz. Kendinize samimi olma günündesiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularda daha kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Başkaları için kendinizi konumlandırdığınız davranış şekillerinin analizini yapabilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Yay burcunda kalacak. Bugün kolay kolay yerinizde duramayacağınız, oldukça hareketli olacağınız, canınızın istediği şeyleri yapmak üzere özgür kalmak isteyeceğiniz, yapılması gerekli işlere odaklanmakta zorlanabileceğiniz bir gün. İç mekanlardan ziyade geniş, ferah, havadar alanlara çıkmak görev ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşmek mümkün. Disiplinli, sebatlı ve odaklı olmakta güçlük çekebilirsiniz. En iyisi çalışmaya sık aralar vererek, arada yürüyüş yaparak veya zihinsel anlamda monotonluktan kurtulmak için farklı konularda okuyarak, izleyerek ve sohbet ederek bu günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Yollarda ve trafikte hızdan uzak durun. Ani hareketler yapabilecek sürücülere karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız size bugün büyük güç kazanabilirler. Bu nedenle, yakın çevrenize daha duygusal ve sıcak biçimde yaklaşabilirsiniz. Yaratacağınız samimi hava, ilişkilerinizi kolayca kuvvetlendirmenize yarayabilir. Sağlıınıza dikkat edin.

25 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>