Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yeterince test etme fırsatı buldunuz, gerçekten de iyi sınav verdi. Ona olan sevginiz arttı. Bugün birlikte hoş bir plan yapabilirsiniz. Birlikte bir davet alabilir ve değerlendirebilirsiniz. Size küçük hoşluklar yaşatmak için elinden geleni yapacak.

İhmal etmek zorunda kaldığınız işleri telafi etmek için plan yapabilirsiniz. Planlarınızın gerçekçi olması için bir çaba harcamanız gerekebilir. Yorucu bir dönem sizi bekliyor. Ama kendinizi yeterince enerjik hissediyorsunuz.

Umduğunuzdan daha çok harcama yapmak durumunda kaldınız ama neyse ki umduğunuzdan çok destek gördünüz. Daha hesaplı olmanız gereken günler sizi bekliyor. Üstesinden geleceksiniz.

Talep etmenin ve almanın bir sınırı olduğunu fark etmenizde yarar var. Taleplerinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçirdiğiniz küçük bir sağlık probleminden sonra kendinizi çok zinde hissedeceğiniz bir gün. Dostunuzu, düşmanınızı anladığınız bir süreçten yeni çıktınız. Sizin için zorlu bir dönemdi ama hayat tecrübenizin arttığını düşünüyorsunuz. Geçmişinizi sorgulayıp gelecek için planlar yapabilirsiniz. Çok yakınınızda olan biriyle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamızı iki önemli görünüm eşliğinde karşılıyoruz. İlki Saat 10:00 Güneş-Jüpiter kavuşumu, işimizde ilerleme, büyüme, fırsatların değerlendirilmesi yönünde gayet olumludur. Tabii ki burada bir başka önemli husus,ilişkilerimizdir. Nezaket, elbirliği ve gerektiğinde uzlaşıya açık olmak yararlıdır. Bu sizin ilerlemenizi sağlar. Yaptığımız işe saygı duyulmasını beklemek hakkımız. Sorumluluklarımızın farkında olacağız ancak başkalarının da bize karşı anlayışsız davranmasına izin vermeyeceğiz. İkinci görünüm saat 21:43 Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Endişelerinize teslim olmak yerine, sorumluluklarınızın farkında çalışacağız. Ancak gücünüzün yettiği kadar tabii ki. Beden ve ruh sağlığınızı önemseyiniz. Bir şeyleri sürekli köşelemek yerine, hayatı biraz kendi akışına bırakmayı da bilmeliyiz. Kendinizi sürekli bir şeylerden sorumlu görmeyiniz. Sizin zamanınızı boş yere kimsenin almasına izin vermeyiniz. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı fikir paslaşması içinde olacağınız bir gündesiniz ve konuyla ilgili isteklisiniz. Bu şekilde motivasyonunuz iyi olduğu sürece başarı size kendiliğinden gelecek. Yani, küçük aksaklıklar karşısında hemen karaları bağlamayın. "Her sorunun bir çözümü olduğunu" kendinize her zaman empoze ediniz. Buna ihtiyacınız var.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, kariyerinizi veya ait olduğunuz toplum içindeki imajınızı ilgilendiren başlıklarda çok olumlu, hatta yılın en şanslı sürecindesiniz! Teklifler veya terfiler söz konusu olabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için alternatif konulara yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha gerçekçi yaklaşmak durumunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Kabullenilmesi güç planlar yapıyorsunuz ve çevrenizdekilerden bir adım öndesiniz. Farklı hayatınız çokça kıskanılıyor.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn'ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyiteklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay,hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizdeki önemli fırsatlar sanatsal işlerden gelebilir, aynı zamanda hukukla ilgili konuları barındırabilir. İlişkilerle alakalı bu şanslı dönemi en güzel şekilde değerlendirin.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Devletle ilgili maddi yükümlülüklerin, kredilerin ve mevcut bir miras meseleniz varsa halledilmesinin kolaylaşacağı ihtimalini taşıdığınız bir gündesiniz.Maddi sıkışıklık içinde olan ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için de uygun bir süreçtesiniz. Cinsel enerjinizin ve karizmanızın yükseleceği ihtimaliyle yöneleceğiniz ilişkilere dikkat etmelisiniz. Mesleki olarak doğru hamleleri yapabilecek güce sahipsiniz. Bu konuda en uygun ortaklıkları kurabilecek ve başarılı olmaya giden yolda hem kendinize hem başkalarına fayda sağlayabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 18" R
Ay
Balık
08° 43' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 21"
Venüs
Boğa
04° 49' 28"
Mars
Koç
02° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 50' 38"
Uranüs
Boğa
22° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 00' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Başak
23° 40' 56"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>