Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bir dediğini iki etmemekten inanılmaz keyif alıyorsunuz. Bu tavrınız çevrenizdekileri şaşırtıyor, hatta biraz da kızdırıyor. Bugün yine ona tabi olacaksınız. Neyse ki o da size karşılığını veriyor.

Hafta başında küçük bir problem yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Sandığınız kadar bir sorun yaşanacak gibi görünmüyor.

Paranızı başkalarıyla paylaşmak en büyük hobiniz neredeyse. Zaman zaman yaşadığınız parasal sıkışıklığınızın en büyük nedeni bu. Bugün böyle harcamalardan kaçınmalısınız.

Aklınızdan geçen birçok proje var. En akla yakınını hayata geçirmek için uğraşırsanız daha gerçekçi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjik bir gününüzdesiniz ve aklınızdan pek çok program geçiyor. Tek sorununuz birlikte olmak istediğinizin kişilerin sizin enerjinize ayak uyduramaması. Bugün birkaç ayrı grubu bir araya getirmek çabası içinde olabilirsiniz. Bir davet verebilir ya da bir davete çağrılabilirsiniz. Eski bir arkadaşınızdan alacağınız dolaylı bir haber bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:37 Merkür-Satürn kavuşumu, bireysel anlamda düşünmek yerine, başkalarının fikirlerini dinlemek, şöyle bir kulak vermek yönünde faydalıdır. Canımızı gereksiz yere sıkanlar olduğu gibi bize destek çıkanlar da olur. Biz sabırlı olmak durumundayız. Eğer bir yolumuz, planımız, hedefimiz varsa, işbirliğine açık olmamızda yarar var. Bir şeyler öğrenmek, araştırmak, sorumluluk üstlenmek anlamında bu enerji gayet olumludur. Yorulabiliriz, zorlanabiliriz. Ancak ödülü yüksek olur. Genelde çok ciddi, bazen gereğinden fazla ketum davranabiliriz. Bu gayet normaldir. Eğer bir alanda öne çıkmak, kendimizi göstermek istiyorsak, etkin kişilerle bir araya gelelim, onlarla bilgi alışverişinde bulunalım. Emin olmadığımız konularda tartışmaya girmeyelim. Biz tüm ciddiyetimizle amacımıza odaklanıp, sıkı çalışacağız. Uzmanlığımızı geliştireceğiz. Saat 10:07 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, hedef saptamasında bulunursunuz. Rutin işlerinizi, görevlerinizi başarılı bir şekilde yerine getirmenin yollarını aramak durumundasınız. İlişkinize, hayatınıza, sağlığınıza özel önem veriniz. Bu kavuşum,  amacınıza uygun şekilde kendinizi yönlendirmeniz anlamında sizi destekleyicidir. Saat 17:30-21:23 arasında Ay, boşlukta olacağından, dışarıdan gelebilecek her türlü engel, kendinizi yetersiz, güvensiz hissetmenize neden olan her durumu avantaja dönüştürebilirsiniz. Bunun yolu, öncelikle sakin olmak ve enerjinizi belli bir alanda kilitlemektir. Çünkü böyle zamanlarda geri planda yapılan çalışmalar veya aksaklıkların tespiti gayet kolaydır. Saat 21:23 sonrası Kova burcunda ilerleyecek Ay, hem ilişki hem para konusunda özgür düşünmenizin işaretidir. Müdahalede bulunulmasından hiç hoşlanmazsınız. Yüzünüzden gülümseme, gönlünüzden huzurun eksik olmadığı bir gün geçirmeniz dileğimle,

26 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, karşı tarafın isteklerini değerlendirme konusunda acele etmemelisiniz. Önünüze farklı fırsatların çıkması söz konusu. Bugün süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. Özellikler karşı cinsle birlikte duygusal bağlarınızın pekiştirecek dostluklara ihtiyaç duyacağınız bir gün.

25 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı alanlarda pozisyonunuzu veya bulunduğunuz yeri doğru tahlil etmeniz başlanılacak yolun ilk adımı olabilir. Özellikle, sosyal gruplar içindeki rolünüzü belirlerken bazı bilgileri veya haberleri doğru değerlendirmeniz gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Malum bir süredir çoğumuz kendi hayatlarımızda oldukça zorlu zamanlar yaşadık, gergin hissettik veya gerilimli ortamlar ya da zorlu olaylar nedeniyle pek çok konuda toleransımızı yitirdik. Bu durum çoğumuz için geçerli olduğundan, şikayet, eleştiri, tavsiye ya da yorumların asıl niyeti ya da şiddeti ne olursa olsun diğer tarafı üzme ihtimali yüksek olabilir. Dolayısıyla, bazı cümleler kurarken kelimeleri dikkatli seçmek ve karşı tarafın yanlış anlamasını engellemek gerekiyor. Tabii mümkünse!!! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşünce ve isteklerinizi hayata geçirme konusunda daha kararlısınız. Farklı yönlerinize daha çok vurgu yapacak yeni bir imaja bürünebilirsiniz. Yeni başlangıçlar konularında sizi destekleyen enerjiler gözüküyor. Sağlık konularında farkındalığınız artacak. Spora ve diyete başlamak için uygun bir gündesiniz.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta başarılısınız amave mali konularda pek şans yok. Ödemelerizi aksatmanız moral bozuyor.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

26 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 16" R
Ay
Balık
08° 13' 50"
Merkür
Koç
18° 23' 07"
Venüs
Boğa
04° 46' 54"
Mars
Koç
02° 05' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 29"
Satürn
Balık
16° 50' 27"
Uranüs
Boğa
22° 31' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 51"
Lilith
Başak
23° 40' 42"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>