Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalbi boş İkizlerin hata yapacakları bir gün olduğu gibi süregelen birlikteliği olan İkizler de ilişkilerinde yanlış anlamalar yaşayacaklar ve aralarında bazı tatsızlıklar olacak. Aile ilişkilerinde daha tutarlı gibi gözükseler de fedakarlık ve anlayış ailelerinden gelecek. İnce bir hassasiyete sahip olduğunuz için bütün bunlar sizde kırgınlıklar ve çelişkiler doğuracak. Bazı saatlerde yalnız kalmak ve kendileri ile hesaplaşmak isteyecekler.

Bugünhayatınızda olumlu bir gün geçireceksiniz. Üretken bir kafanız var ve pratikliğiniz ile işinizde ön plandasınız. Bu yüzden size karşı gizli kıskançlık taşıyan arkadaşlarınız var. Sizin yüzünüze bir şey diyemiyorlar ve çalışma hızınızla yarışamıyorlar ama yine de sinsice bekliyorlar. Siz ise iyi niyetinizle onlara yardım bile ediyorsunuz. Zihniniz işinizle dolu, boş işler size göre değil. Bu yüzden de çevrenizde olanlardan farkında bile olmuyorsunuz.

İş hayatında zirveyi hedeflediğiniz için kazanç yönünden fazla bir sıkıntınız yok. Hangi işte çalışıyorsanız mutlaka o işe verdiğiniz emeği paraya çeviriyorsunuz.

İkili ilişkilerde özellikle duygusal ilişkilerde daha istikrarlı olmalısınız. O zaman ayaklarınız yere daha sağlam basar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları ile olan duygusal ve maddi ilişkileriniz ağırlık kazanacak. Aşkta cinselliğin ön planda olduğu ilişkiler söz konusu olacak. İkilemlerle dolu yapınız başarınızı da etkileyecek. Ancak biraz gayretle pek çok sorunun üstesinden geleceksiniz. Plutonun sert etkisi ile yakın çevrenizden birisi ile anlaşmazlığa düşeceksiniz. Bir tanıdığınızla ilgili üzücü bir haber alacaksınız. Bu yüzden inişli çıkışlı bir ruh haliniz olacak.

20 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 07:31 Ay-Akrep burcu seyriyle güne uyanmaktayız. Bir yandan dünyevi değerlerin peşinden koşuyor insan, diğer taraftan hayatı derinlemesine gözden geçiriyor bugün. İlgi duyduğumuz konular, insanlarla olan temasımız, içinde yer aldığımız toplumun değerleri, meseleleri gündemimizi oluşturuyor. Derinlikli sohbetlerde bulunmak için yakın dostlarımızı arayabilir dertleşebiliriz. Yasal davalar, kredi, miras ve vergi işlerimizle uğraşabiliriz. Ruhumuzun hissedişlerini, bedenimizin arzularını önemseyebiliriz. Elimize geçebilecek mali gelirler üzerinde düşünebiliriz. Hedefimizi gerçekleştirme yolunda bize yardımcı olabilecek kişilerle temasa geçebiliriz veya kimler bize destek olabilir diye bir incelemede bulunabiliriz. Saat 16:30 Ay-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir. Saat 16:55 itibariyle Venüs-Neptün arasında oluşan görünüm,  ilişkimizden, aşk hayatımıza, çevremizle olan bağlantılarımızdan finansal konulara kadar geniş bir alanda etkilidir. Bazı insanlar davranışlarıyla veya sözleriyle bizi kendi çıkarları doğrultusunda yönetmeye, iyi niyetimizi suistimal etmeye çalışabilirler. Bilmediğimiz, görmediğimiz, fark edemediğimiz durumlar bizim bu insanlara inanmamıza, olayları yanlış değerlendirmemize yol açabilir. Biz kendimizden emin olmalıyız. Ancak etrafımızda gelişen durumlara, söylenenlere, karşımıza çıkanlara da gerçekçi bir şekilde bakmalıyız. Bizi oraya buraya çekiştirmelerine izin vermemeliyiz. Doğru mudur, yanlış mıdır, nedir, ne değildir diye bir sorup soruşturmamızda yarar var. Zorlukları, güce dönüştürmemiz, güzelliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,

20 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle ilgili hissettiğiniz hassas eleştiri noktalarında; yapmanız gereken en uygun hareket, acele ve sert tavırlarla üzerine gitmemek olmalıdır. Önce ortak paydalarınızı birlikte belirleyerek, yapılması gerekenleri saldırganlığa meydan vermeden çözmelisiniz. Bugün enerjinizi tasarruflu kullanın ve daha fazla dinlenerek, gevşemeye çalışın.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu ve düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz, ama duygusal davranmamalısınız. Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Pek çok konunun kendi uzman olduğumuz alanlara ya da yeteneklerimize uygun olarak düzenlenmesi ve çevredeki kişilere bu anlamda önderlik edilmesi gerekebilir. İnisiyatif almak işleri kolaylaştırıp, ilerlemeyi desteklemekle kalmayıp, kazançları korumak veya arttırmak için de gerekli olabilir. Ancak, ilişkilerde mutlaka ve mutlaka kibar olmak, diğerlerinin fikir ve isteklerini de göz önünde bulundurmak ve sakinliği korumak gerekecektir. Zira, tartışmaları körükleyen bir atmosfer söz konusu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşme ve çalışmalar sayesinde uzun vadeli hedeflerinize ulaşma yönünde kazanımlarınız olabilir. Gün içinde bir araya geleceğiniz kişilerle yaptığınız sohbetler sayesinde çalışmalarınız çok yönlü hale gelebilir. İlginç fikirler yakalayacaksınız. Konusunda uzman kişilerden destek görebilirsiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözlerinizde artan ağrılarınız varsa ihmal etmeyin. Ayrıca uykunuzdaki dengesizlik bir gün az bir gün çok. Bu sinirli olmanıza neden oluyor.

20 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 30' 59" R
Ay
Yay
29° 01' 23"
Merkür
Koç
16° 17' 59"
Venüs
Koç
28° 34' 43"
Mars
Balık
28° 12' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 58"
Satürn
Balık
16° 24' 01"
Uranüs
Boğa
22° 14' 07"
Neptün
Balık
28° 50' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 51"
Lilith
Başak
23° 07' 11"
True Node
Koç
15° 25' 59"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>