Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve toplum yaşantınızda gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir. Sinirlilik, kontrol kaybı ve dikkatsizlikler rahatsız edici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, içsel gerilimlerinizin sizi bir miktar huzursuz edebileceği gözleniyor. Bugün değişken, karmaşık, uyumlu ama sıkılgan bir yapınız olabilir. Bu durum yakın ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Kendinizi ruhsal yönden çevrenize kapalı hissedeceğiniz bir gün. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

21 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Saat 05:33  Ay-Pluto görünümü sizi gerek aşk, gerekse hedefleriniz anlamında destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz. Dayanıklılığınız ve performansınız diğer günlere göre gayet yüksektir.  Bu sayede başarılı girişimlerde bulunmanız gayet mümkün. Fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade ederken, dikkatleri üzerinize kolaylıkla toplayabilirsiniz. Cinsel anlamda bugün isteklisiniz. Saat 16:01 Merkür-Mars görünümü, sizler açısından gayet olumludur. Hem sosyal ilişkilerinizi güçlendirir hem de insanları ikna etmenizde yardımcıdır. Sağlam projeler üzerinde düşünmek yönünde destekleyicidir. Size kuvvet verir, algı gücünüzü sezgilerinizi yükseltir. Bir mesele üzerinde odaklandığınızda onu başarılı şekilde sonuçlandırmanızı sağlar. Önceden başladığınız işleri farklı bir yöntem deneyerek bitirmenizde, ilerletmenizde de yanınızdaki destek güçtür. Bazı sırlara erişmeniz mümkündür. Saat 20:02 Ay-Mars olumlu görünümü ve saat 20:19 Ay-Merkür kavuşumu, sizi güçlendirici, değerlerinizi korumanızı sağlayıcıdır. İnandığınız bir işin, durumun, kişinin, duygunun arkasında durursunuz. Kimseye de taviz vermezsiniz. Başarılı, verimli ve güven dolu  bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle ilgili hissettiğiniz hassas eleştiri noktalarında; yapmanız gereken en uygun hareket, acele ve sert tavırlarla üzerine gitmemek olmalıdır. Önce ortak paydalarınızı birlikte belirleyerek, yapılması gerekenleri saldırganlığa meydan vermeden çözmelisiniz. Bugün enerjinizi tasarruflu kullanın ve daha fazla dinlenerek, gevşemeye çalışın.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların, işlerin ya da girişimlerin gerçekçi mi yoksa sadece ulaşılması zor bir hayal mi olduğunu birbirine karıştırıyor olabilirsiniz. Nihai kararı vermek veya diğerlerini bilgilendirmek için iki üç gün beklemek daha doğru olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Riskli hareketlerden, dengesiz hareketleri, temelsiz beklentileri olan veya öfkeli kişilerden uzak durmakta fayda var. Tabii bizim de sakinliğimizi korumamız gerekiyor. Her ne kadar iyi niyetli olursak olalım bugünlerde, yorum, eleştiri, tavsiye veya önerilerimiz karşı tarafa itici görünebilir veya kendilerini tehdit altında hissetmelerine neden olabilir. Kafası karışık ya da çıkmazdaki kişilere yardımcı olacağı kesin olan durumlarda dahi fazla dürüst olmak karşı taraf tarafından farklı anlaşılabilir. Sakinliği korumak istiyorsak düşüncelerimizi kendimize saklamamız, inatçı veya baskıcı olmamamız gereken bir gündeyiz. Ev, yuva, yaşanılan yer ya da aileyle ilgili konular da ilgi bekliyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konuların ağır basacağı hareketli bir gündesiniz. Bazı gelişmeler gününüzü oldukça heyecanlı hale getirebilir. İşe dair çalışmalarınızda destek bulabilirsiniz. Önemli organizasyonlarda görev üstlenmeniz mümkün gözüküyor. Kazançlarınızı arttıracak yeni projeler belirebilir. Arkadaşlarınızla ortak uğraşlarda bulunabilirsiniz.

21 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili keyifli haberler alacaksınız. Bu da planlarınızı gözden geçirmenize neden olacak. Mutluluğu maneviyatta aramalısınız.

21 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 01" R
Ay
Yay
29° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 18' 28"
Venüs
Koç
28° 37' 17"
Mars
Balık
28° 14' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 27"
Satürn
Balık
16° 24' 12"
Uranüs
Boğa
22° 14' 14"
Neptün
Balık
28° 50' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 58"
Lilith
Başak
23° 07' 25"
True Node
Koç
15° 25' 53"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>