Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle daha ilgili olmasını haklı olarak istiyorsunuz. Bu anlamda kafanız karışık, ama partnerinizi incitmek de istemiyorsunuz. Onun, arkadaşlarına ayırdığı zaman sizde yüzleşemediğiniz bir kıskançlık uyandırıyor.

İşyerinizdeki gelecek endişelerinin dışında kalamıyorsunuz. Dönemin yarattığı belirsizlik, sizde de güvensizlik yaratıyor. Yeni yılda bambaşka bir alanın mensubu olmanız çok mümkün.

Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun sadece haberi bile bu dar zamanda sizi biraz rahatlatabilir. Kara günler için ayırdığınız birikime, henüz kararmamış günlerde dokunmamalısınız.

Birkaç arkadaşınız tarafından belli bir konuda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz. Bu, çok ilgili olmadığınız kimi konularda bir uzman tavrı sergilemenizden kaynaklanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizi kızdırabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi çok şaşırtacak amaçlar göreceksiniz. Yakın bir arkadaşınızın bunalımları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma, dertlerini kısmen de olsa paylaşma niyetiniz ise sonuçsuz kalıyor. Arkadaşınızın bu kapalılığını bugünlerde çözeceksiniz.

23 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar gününe, saat 04:17 Ay-Venüs kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu ilişki anlamında huzurun, paylaşımın, pozitif etkileşimin işaretçisidir. Saat 06:43 Merkür-Jüpiter görünümü, araştırma, geliştirme, bilgilenme, bildiklerinizi başkalarına iletme yönündeki çabanızın işaretçisidir. Çünkü maddi açıdan büyümek, rahatlamak arzunuz vardır. Ancak bu kadar çabalamak bazen yorar, tedirgin eder insanı. Keşke arkamda güçlü bir destek olsa da, bu kadar mücadele etmeme gerek kalmasa diye düşünürsünüz. Saat 13:02 Ay-Uranüs olumlu görünümü, ev içinde hareketliliğin, psikolojik anlamda pozitif ve sıra dışı düşünmenin işaretçisidir. Yeniliklere hevesli ve açığızdır. Saat 13:22 Ay-Chiron görünümü, sıkıntılarınızı paylaşabileceğiniz, sizi gerçekten anlayabilecek kişilerin azlığından şikayetçi olursunuz. İster istemez bazı durumları sorgularsınız. Huzurlu, keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel duygularınız ön plana çıkarken, engellere karşı tepki oluşturabiliyorsunuz. Bugün hızlı düşüneceğiniz konular gündeme gelecek. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayarak ilerliyor ve duygu yoğunluğu yaşadığınız konularda, daha da başarılı oluyorsunuz. Bugün Ay size farklı duygular sunuyor.

23 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kötü alışkanlıklarınızı ya da bir türlü vazgeçemediğiniz tekrarlayan davranışlarınızı bırakabileceğiniz, kendi kendinizle vakit geçirmekten daha fazla zevk alabileceğiniz, gizli tutulması gereken işlere başlayabileceğiniz veya sizden gizli tutulan olaylar Ya da gizemli ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor. Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize on günlük süreçte(aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eskiden yaşadığınız olumsuzluklara kafanızı takabilirsiniz. Sizi daha depresif yapabilir bunlar. Eskiyle olan hesabınızı tamamen kesin.

23 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

23 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 50" R
Ay
Balık
07° 08' 00"
Merkür
Koç
18° 20' 25"
Venüs
Boğa
04° 41' 15"
Mars
Koç
02° 01' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 25"
Satürn
Balık
16° 50' 04"
Uranüs
Boğa
22° 31' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 36"
Lilith
Başak
23° 40' 11"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>