Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok eskiden kısa süreli bir ilişki yaşadığınız biri ile bugün beklemediğiniz bir biçimde karşılaşacaksınız. Önce onu tanımakta güçlük çekeceksiniz. Birlikte vakit geçirecek ve ondan çok etkileneceksiniz. Senelerin insanları nasıl değiştirdiğini göreceksiniz. Bu kişi ile ilerleyen günlerde sık sık görüşeceksiniz. Aranızda birşeylerin başlaması muhtemel.

İş yerinde huzursuz bir gün geçireceksiniz. Birikmiş işlerinizin altından kalkmak için çok zaman kaybedeceksiniz. İş arkadaşlarınızdan birisi ile aranızda ufak bir tartışma geçecek.

Sevdiklerinize hediye almaya bayılıyorsunuz. Keza onlardan hediye almaya da. Bugün sevdiklerinize hediyeler alacak ve bütçenizi biraz zorlayacaksınız. Harcamalarınızda dikkatli olun.

Bugün özellikleyerinizde hırçınlığınız , asabiliğiniz üzerinizde olacak. Olur olmadık şeylere öfkeleneceksiniz. Aradaşlarınızı kırmamak için öfkenize hakim olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne güzel duygularla başlayacaksınız ve ne olursa olsun bu duygularınızı kimsenin karartmasına izin vermeyeceksiniz. Yakınlarınızdan sizin için keyifli olabilecek haberler alacaksınız ve bu haberleri sevdiğiniz insanlarla paylaşabilmek için sabırsızlanacaksınız. Evinizle ilgili bazı beklenmedik onarımlar olacak ama günlerdir sizi rahatsız eden çirkinliklerin giderilmesine bir fırsat olarak göreceksiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-Koç burcu geçiş etkinliğinde yeni haftamızı selamlıyoruz.  Bugün, arzu ettiğiniz şekilde hayatınızı düzene koyma arzunuz ön planda olacaktır. Ancak parasal konularda dikkatli olmak, birilerinin aklınızı çelmesine izin vermemek lazım.  Çok iyi gibi görünen bir durum daha sonra pişmanlıklar yaşatabilir. Saat 16:23 olana dek, işlerimizi bitirelim. Ailemiz ve evimizle alakalı konularda yapmamız gerekenlere öncelik tanıyalım. Gerginlikten uzak duralım. Saat 16:23-18:37 arasındaki  kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altında, partnerinize, ailenize bir şeyleri sert şekilde ifade edersiniz. Aslında başka şeylere kızgınsınızdır. Sinirinizi boşaltamadığınız için en yakınlarınıza çatabilirsiniz. Saat 18:37 Ay-Boğa burcu geçişi huzur vericidir. Sağlam olana yönelmeyi huzuru önemsemeyi, hem duygusal hem de maddi anlamda  güven içinde yaşamayı isteriz.  Ne yaparsam kendimi garantiye alırım, nasıl bir adım atarsam yararlı olur diyerek analizde bulunuruz. Yeni haftanın her birimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,  

26 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, uzak yollarla ilgili bağlantılarınızın gündeme gelmesi, beklediğiniz gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmasını biliyor fakat yanlış seçimleriniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün, takıntılı düşüncelerinizden sıyrılmalı ve kendinizle ilgili değişimleri takip etmelisiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha faydalı ve ilerlemeyi kolaylaştıran fikirlerin olgunlaşmasını sağlayabilecek fikir çatışmaları ya da tartışmalara açık günlerdesiniz. Tartışmaların eski fikirlerin değil, daha yenilikçi öneri ve tekliflerin çevresinde olgunlaşmasını sağlamaya çalışmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Yaşam enerjisi ve motivasyonu yüksek bir gündeyiz. Koç burcundaki Ay'ın Jüpiter ve Venüs'le olumlu açıları sayesinde, istediğimiz alanlarda kolaylıkla harekete geçebilir, hatta şanslı olanaklar ve fırsatlarla karşılaşabiliriz. İkili ilişkilerimiz açısından da güzel ilişkiler kurabileceğimiz, eğlenceli, keyifli aktivitelere açık bir gün. Akşama doğru Boğa burcuna geçen Ay ise, akşam saatlerini daha ayağı yere basan ve dünyevi konulara ayıracağımıza ve güvenli adımlar atarak ilerlemek isteyeceğimize dikkat çekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Kalbi boş Oğlak’lar karşı cinsin beğenileri ile güne başlayacak. Bu enerji gün boyu sürecek. Genel olarak uzun süren ilişkilerinizde zorlanmalar ve kırıcı durumlar var. PARA: Bugün sizleri mali açıdan hiç kimse alt edemez. Zeki oluşunuz paranızın üzerine bir kat daha para katacağınız anlamına geliyor. Ama harcamalara dikkat edin. SAĞLIK: Hiddet ve sinir size yaramıyor. Kalp atışlarınız aniden yükseliyor.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler vehayatınızda sahip olduğunuz değerleri geliştirip, daha çok çaba sarf ederek, varolan yaşam koşullarınızı daha iyi bir hale getirme arzusu içinde olacaksınız. Yeteneklerinize yönelmek, kariyerinizle ilgili çalışmalara ağırlık vermek ve özel hayatınızda istediğiniz kişilerle iletişim kurabilmek için ideal bir gün. Önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine dek yapmanız fayda sağlayacaktır

26 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Detaylarla değil büyük resim ile ilgilenmek isteyeceğiniz, geleceğe konsantre olup büyük atılımları tasarlayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Tüm zihinsel enerjinizi kariyerinizi ilerletmek konusuna ayırmanız mümkündür. Günü yakalamayı unutmayın.

26 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 41" R
Ay
Koç
15° 10' 46"
Merkür
Koç
20° 05' 21"
Venüs
Boğa
07° 54' 13"
Mars
Koç
04° 02' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 09"
Satürn
Balık
17° 03' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 09"
Neptün
Balık
29° 04' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 14"
Lilith
Başak
23° 57' 33"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>