Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok eskiden kısa süreli bir ilişki yaşadığınız biri ile bugün beklemediğiniz bir biçimde karşılaşacaksınız. Önce onu tanımakta güçlük çekeceksiniz. Birlikte vakit geçirecek ve ondan çok etkileneceksiniz. Senelerin insanları nasıl değiştirdiğini göreceksiniz. Bu kişi ile ilerleyen günlerde sık sık görüşeceksiniz. Aranızda birşeylerin başlaması muhtemel.

İş yerinde huzursuz bir gün geçireceksiniz. Birikmiş işlerinizin altından kalkmak için çok zaman kaybedeceksiniz. İş arkadaşlarınızdan birisi ile aranızda ufak bir tartışma geçecek.

Sevdiklerinize hediye almaya bayılıyorsunuz. Keza onlardan hediye almaya da. Bugün sevdiklerinize hediyeler alacak ve bütçenizi biraz zorlayacaksınız. Harcamalarınızda dikkatli olun.

Bugün özellikleyerinizde hırçınlığınız , asabiliğiniz üzerinizde olacak. Olur olmadık şeylere öfkeleneceksiniz. Aradaşlarınızı kırmamak için öfkenize hakim olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde önümüzdeki günlerde coşkulu kutlamalar var. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, bazı yakınlarınızın da itelemeleriyle yakın bir zamanda işleme koyacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama bu yola sizi teşvik edenlerden etkileneceksiniz

26 Ocak 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı gününe, saat 05:46 itibariyle etkili Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisinde adım atıyoruz. Sağlığınıza, hijyeninize, kişisel bakımınıza, etrafınızda olan bitene, insanlara, durumlara titizlikle baktığımız bir gündeyiz. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmak durumundayız. Böyle günü verimli şekilde değerlendirmek mümkün olacaktır. Saat 11:50 Ay-Venüs olumlu görünümü sizi rahatlatıcı, güven duygunuzu yükseltici, dikkatli bir şekilde ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlayıcıdır. Ayrıca kendinizden emin olmanızda yardımcıdır. Şu işi doğru yapmışım, bu konuda haklıymışım diye içinizden geçirirsiniz. Saat 21:52 Neptün ile karşıtlık oluşturacak. Dinlenmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Sözleriniz gayet mantıklıdır ve şefkat duygunuz ön plandadır. Ancak tavırlarınız, size nasıl yaklaşıldığına bağlı olarak değişebilir. Günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

26 Ocak 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam amaçlarınızın daha fazla farkına varacaksınız. Değişme arzusu ile hayatınızı tarafsızca sorgulamaya başlayacaksınız. Zaaflarınızın farkına varma ve bu zaafların yaşamınızda olumsuzluklara sebep olacağını idrak ederek bu zaaflarınızdan bir anda vazgeçersiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli evrakların üzerinden geçebilir ve belli maddeler konusunda sizi aydınlatacak uzmanlarla konuşabilirsiniz. Yapacağınız bazı değişiklikler birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne uyumlu ve huzurlu bir enerjiyle başlıyoruz. Özellikle sevgi temalı ilişkilerimizde, yaratıcılık, estetik, ev ve aile başlıklı konularda kendimizi iyi hissedebilir veya hislerimizi gösterebiliriz. Verimli bir gündeyiz, pratik şekilde işlerimizi halledebiliriz. Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ocak 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular sizi zorlayabilir. Kendi fikirlerinizi ifade etmek sizi sıkıntıya sokabilir. Bugün farklı konulara ilgi gösterebilirsiniz. Bazı konuları anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazlayükü alabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

26 Ocak 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınızın artık ziyaretine gitmelisiniz. İnsanlar size gücenmeye başladı. Ziyaretiniz onları çok mutlu edecektir.

26 Ocak 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

26 Ocak 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dış ortamlarda değişik insanlarla bir arada olabilirsiniz. Kafanızdaki düşünceler, hayal gücünüzü tetikleyebilir. Maddi konularda hayal gücünüzü kullanmaya çalışmalısınız.

26 Ocak 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmak istediğiniz bazı işlerle ilgili yoğun bir hareket başlayacak. Ancak, organizasyon kopuklukları ve yanlış anlamalar meydana gelebilir. Yeni tanıştığınız kişilerle birlikte çok hoş organizasyonlar yapabilirsiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Detaylarla değil büyük resim ile ilgilenmek isteyeceğiniz, geleceğe konsantre olup büyük atılımları tasarlayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Tüm zihinsel enerjinizi kariyerinizi ilerletmek konusuna ayırmanız mümkündür. Günü yakalamayı unutmayın.

26 Ocak 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>