Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz. Bugün, sevgilinizden hoş bir hediye alacaksanız. Sevgilinizin size olan aşırı ilgisi sizi zaman zaman şımartsa da siz de onu çok seviyorsunuz. Her fırsatta bunu göstermek için elinizden geleni yapıyorsunuz.

İşinizle ilgili bir seyahat gündeme gelebilir. Bu seyahat size bazı kazançların yanında özel hayatınızla ilgili sorunlar da getirebilir, sevinmek için o kadar acele etmeyin.

Parasal durumunuzda bir iyileşme söz konusu. Artık daha tutumlu davranıyorsunuz. Bugünde bu davranışlarınızı devam ettirecek ve akıllı harcamalar yapacaksınız.

Dostlarınız sizi daha sık görmek istiyorlar, size anlatacakları bir dolu şey var. En iyisi dostluklarınız pekiştirerek, gönül işlerinden üstün tutmanız. Geçici heveslerle sağlam ilişkinizi tehlikeye atmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmak sizi epey rahatlatıyor. Bugün kendinize zaman ayırmak için fırsat bulacaksınız. Yoğun temponuz yüzünden kafanız çok karışıktı. Ama nihayet işler yoluna giriyor. Hayatınızda olumlu değişimler yaşanacak. Güzel günler sizi bekliyor.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız, saat 06:51 Ay-Chiron görünümüyle başlayacak. Bu enerji altında, sıkıntılarınızı paylaşabileceğiniz, sizi gerçekten anlayabilecek kişilerin azlığından şikayetçi olursunuz. İster istemez bazı durumları sorgularsınız. Saat 07:22 Ay-Uranüs olumlu görünümü, ev içinde hareketliliğin, psikolojik anlamda pozitif ve sıra dışı düşünmenin işaretçisidir. Yeniliklere hevesli ve açığızdır. Saat 13:10 Ay-Merkür görünümü, geçtiğimiz 14-15 Eylül tarihinden bu yana olan gelişmeleri, elimizde olmadan yaşanmış biz rahatsız etmiş konuları,hayatımızla ilgili meseleleri tekrar ele almamızı sağlıyor. Eğer bir start vermek istiyorsak, bir işe başlamak niyetindeysek, bir girişim düşünüyorsak, şimdi bunları bir daha gözden geçirerek yürürlüğe koyabiliriz. Saat 18:18-28 Ekim saat 12:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte hayallerinizi gerçekleştirmek ve yeni kararlar alarak kendinizi dış  dünyada göstermek istersiniz. Oysaki  çok iyi düşünmeniz gerekir.  Ne yapmak istediğinizi, sizin için gerçekten önemli olanı mantıklı bir şekilde saptamanız adına etkili olan boşluk süresince, analizde bulunmak son derece yararlıdır. Böylece  önlem alır, olumsuz bir tepki ile karşılaşma riskinizi  en aza indirmiş olursunuz. Saat 20:48 Venüs-Neptün arasındaki olumlu enerji akışı, ilişkilerimizin tekrar bir gözden geçirilmesi  ve derinlemesine ele alınması yönünde faydalıdır. Dostumuzu, düşmanımızı bilmemiz gerekiyor. Evet bu olumlu bir enerji. Ancak unutmayalım ki, Venüs-Akrep burcunda ilişkilerde yaşanan krizlerin işaretçisidir. Neptün Balık burcunda, krizlere rağmen ilişkinin sürdürülmesi halidir. Biz gerçekçi bir şekilde durumumuza bakacağız. Amacımız, ideallerimiz nedir? bunlara uygun dostluklar ve beraberlik yaşıyor muyuz? Bu son derece önemli. İşte bütün bu gözden geçirmeler sonucunda, faydalı olmayan arkadaşlıkların tespiti mümkün gözüküyor. Sadece bağımlıyız diye sürdürdüğümüz beraberliğin bize gelecekte ne faydası olur ki? Bu tespitleri gerçekçi bir şekilde yapmanın, bizi koruyucu ve akıllı seçimlerde bulunmamızı sağlayıcı  olduğunu düşünüyorum. Hani bazen, bir şey olur, durup şöyle bir bakarız olan bitene. Bugüne dek fark etmediğimiz bir çok noktayı algılarız. İşte bu görünüm, kim bilir neleri görmemizi sağlayacak ve üstümüzdeki yüklerden bizi kurtaracak. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve içsel patlamalarınızı kendi içinde izole etmeye çalışmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Hoşunuza giden biriyle ilgili, kendi içinizde bir kişilik savaşı vermeyi bir kenara bıraksanız ve sizin yeteneklerinize ihtiyaç duyan işle ilgili çevrelere dönseniz, sizin yararınıza olacak.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoritenizin, tecrübenizin, bilginizin veya insanlar üzerindeki etkinizin takdir edileceği veya fark edileceği günler başlıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sık sık düşüncelere dalıp gitme eğilimindesiniz. Aklınızı kurcalayan ve size yük olan meseleleri çözme sürecine girebilirsiniz. Bu yöndeki kararlı ve istekli tavrınız sayesinde ilerleme sağlayacaksınız. Ayrıca geçmişte yaptığınız bazı iyiliklerin yaşantınıza özellikle dehayatınıza olan olumlu yansımalarını da görme fırsatınız olacak.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızla ilgili bir takım sıkıntılar ipuçları veriyor. Yaşadığınız her değişikliği önemsememezlik yapmayın. Nasıl olsa geçer zihniyeti başınızaaçmasın.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

27 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 37" R
Ay
Balık
02° 09' 48"
Merkür
Koç
18° 08' 27"
Venüs
Boğa
04° 15' 36"
Mars
Koç
01° 45' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 32"
Satürn
Balık
16° 48' 18"
Uranüs
Boğa
22° 29' 56"
Neptün
Balık
28° 59' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 26"
Lilith
Başak
23° 37' 53"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>