Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Görüşmeyeli epey zaman oldu, çocuk kadar heyecanlısınız. Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz. Beraberliğinizin memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor.

Bugün bir yetkiliniz tarafından beklenmedik bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz.

Tutumlu olmayı hiç öğrenemeyecek gibi davranıyorsunuz. Savurganlığın sıkıntısını yine siz yaşıyorsunuz. Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz. Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz.

Gereksiz bazı ilişkileriniz sonucunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz., Kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışıyorsunuz. Bu nedenle bugün kafanız hayli karışık. Bir arkadaş topluluğunda büyük çelişkiler yaşıyorsunuz. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Bu yüzden günlerdir bu çelişkilerle yoğruluyorsunuz. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekiyor.

27 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek güçlü Mars, hem ilişkiniz hem yaşamsal hedefiniz hem de genel olarak kendinizi gayet olumlu bir şekilde yönlendireceğiniz zaman dilimidir. Doğanızda bulunan sabır, kararlılık, disiplin ve sorumluluk özellikleri, Mars geçişiyle cilalanır. Burcunuz üzerinde iki yıl sonra geçiş yapan Mars hakikaten gayet olumludur. Siz zaten ne yaptığını bilen insanlarsınız. Rutin işlerinizi, görevlerinizi gayet başarılı bir şekilde yerine getirirsiniz. İlişkinize, hayatınıza, sağlığınıza özel önem vererek, yolunuzda ilerlersiniz. Bu süreç, amaca uygun şekilde insanın kendini yönlendirmesini sağlar. Sağlığınızı güçlendirir.Azimli, kararlı bir şekilde hedefimize varmamız dileğimle,

27 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacaksınız. Farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız ve hamlelerinizi bu belirlemelere göre yönlendireceksiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları reddetmeyi bilememeniz durumunda, duygusal bir konu size bedel ödetebilecek bir ilişkiye dönebilir. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda bazı şeyleri görmezden gelip fikirlerinizi açık açık dile getirmeniz gerekiyor. Dayanıklı olmanız olumlu gelişmeleri beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal duyarlılığınız artar, kendinizi çok önemli hisseder fakat çevreniz tarafından yeterince değer görmediğinizi düşünürsünüz. Bu düşüncenin ortaya çıkması yakın ilişkide bulunduğunuz herkes ile aranızda sorunlar çıkmasına neden olur. Aşırı alıngan, her söze ve her davranışa aşırı duyarlısınızdır.

27 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Her zaman geçmişte kaybettiklerinizi düşünürseniz yarının hazırlığını yapamazsınız. Yeni projelerle gündeme gelmelisiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kadınlarla ilişkiler, anneniz, eğitim süreçleri, eşle iletişim ve yolculuklar konusunda kafa karışıklığı, kararsızlık ve yüzde yüz tatmin olma hissedemeseniz bile, akşam saatlerinde romantik, uyumlu ve ilişkilerde hoşgörü ile paylaşımda bulunduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız.

27 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakmaya başlıyor. Bu süreçte birçok konuda etkili sonuçlar almanız mümkün.

27 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün hareketli olacağı bir gündesiniz. Ay'ın uzun süreli boşluk etkisi nedeniyle özellikle ortaklaşa kazanımlar ve kriz alanınızla ilgili pek de enerji harcamak istemeyebileceğiniz bir gün olacaktır.Ancak elektronik aletlerinizle ilgili küçük krizleri çözebilmek adına fırsatlarınız olabilir. Mars sizin burcunuzda ve kişisel alanda ilerlemeye başlıyor. Bu durum sizin hayatınızda hedeflediğiniz birçok konuya eğilip bunlarla mücadele etmek için motive olacağınızı gösteriyor. Başlangıçlara girişip bunlar için çabalamanız mümkündür.

27 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yaşamınızın para konularını ilgilendiren alanlarında bazı gelişmeler olabilir. Özellikle ortak kullanılan maddi kaynaklarla alakalı olarak bazı görüşmeler yapmak veya bir danışmana gitmek, günün konusu olabilir.

27 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 47" R
Ay
Balık
10° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 35"
Venüs
Boğa
05° 00' 15"
Mars
Koç
02° 13' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 02"
Satürn
Balık
16° 51' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 27"
Lilith
Başak
23° 41' 54"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>