Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki hoşluk bütün yakın çevrenizde konuşuluyor. Nedense ilişkinizde, kararlarda ilk kişi olmak gibi bir isteğiniz var. Eşitlikçi karakteriniz, aşk yaşamınızda ortalarda görünmüyor.

Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Bu tür davranışlarınızın, sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz.

Paranın kontrolünde ve denetiminde bir uzman yetkinliği sergiliyorsunuz. Yaşamı birlikte paylaştığınız bireylerin gereksiz harcamalarını yok edemeyecek, asgariye indirmekle yetinmek zorunda kalacaksınız.

Bulaşmama kararı alıp kenara çekildiğiniz bir uzlaşmazlık, şu günlerde sizin acil müdahalenizi gerektirebilir, hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sinirlerinizi geren şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirmek üzere gibisiniz. Karşınızda sizin konuyla ilgili kararsızlık yaşadığınızdan emin biri var. Bu yüzden kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor. Bugün ya da yarın birtakım işlerin tartışılacağı bir ev toplantısının içinde olacaksınız. Yakın bir zamanda atacağınız bir adım, çok önemli.

27 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:22 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, düzenli çalışma, dağılmadan bir işe odaklanma hususunda bizi zorlayabilir. Çünkü oradan oraya, bir işten diğerine koşturabilirsiniz. Bir işi istediğiniz gibi yapamadığınızda çabuk gerilirsiniz. Genelde bu görünüm hızlılığın, farklılığın, kişisel anlamda özgürlüğün, çabucak kararlar vermenin işaretçisi olduğu için iyi gibi durabilir. Fakat oğlaklar ciddi çalıştıkları için, dış dünyanın onları hızlı olmaya çağıran baskısı karşısında tepki gösterebilirler. Saat 05:28 Ay-Güneş olumlu görünümü altında eğer, birbirinizin sıra dışı yanlarını anlamaya, hissetmeye açıksanız, bir de anlaşmaya gönüllü iseniz emin olunuz ki, bu çekişmeler işbirliğine dönüşerek sizi birbirinize yanaştırabilir. Tam tersi durumda ise kısa bir süre olsa da uzaklaştıracağı kesindir. Saat 06:19 Güneş-Neptün görünümünde,  o hiç kimsenin bilmediği ancak sizin kendi dünyanızda önem taşıyan her meseleyi gözden geçireceksiniz. Çevrenize bakacaksınız. İnsanlar ne yapıyor, nelere üzülüyor, nelere gülüyor, neleri dert ediniyor. Sonra kendinize bakacaksınız. Dışa yansıtamadığınız, bir türlü tatmin olmadığınız arzularınızı düşüneceksiniz. Sizi neyin mutlu veya mutsuz ettiğini, nelere ihtiyaç duyduğunuzu düşüneceksiniz. Belki de kimse bilmez, aslında ne kadar özgür olmak istediğinizi. Fakat şartlarınız nedeniyle hayallerinizi ertelediğinizi. İşte bütün bu ruh halleri içinde, biraz kırgın, biraz hoşgörülü, çokça duyarlı bir şekilde günü geçirebilirsiniz. Saat 07:33 Venüs-Chiron arasındaki görünüm, mesleki, toplumsal, sorumluluklarımız, ailevi ilişkilerimiz anlamında canımızı sıkan, bizi tedirgin eden durumların, rahatsızlıklarımızın tedirgin ettiğini gösteriyor. Doğal olarak elimizden olmadan tepkide bulunabilir, fazlasıyla sinirlenebilir, kendimize mani olmakta zorlanabiliriz. Bazen susarız, çünkü sesimizi çıkardığımızda, isyan ettiğimizde güvencesiz kalmaktan, işimizi kaybetmekten endişeleniriz. Gününüz aydınlık içinde geçsin. Kazancınız bereketli ve yüreğiniz huzurla dolsun. Her şeyin gönlünüzce olması dileğimle,

27 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız ve bugün egolarınızı ön plana çıkaracaksınız. Öfkeli davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

27 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç gün içinde aradığınız ilişkiyi, aşkı,birliğini, ortaklığı veya projeyi(aklınıza gelen şeyi siz yerleştirin bu bölüme? ) bulma ihtimaliniz var. Şansınızı zorlamanız için uygun günler. Beklenmedik gelişmelere de açık. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatleri biraz gergin etkiler içerse de, aslında hoş olanakların yüzünü gösterebileceği birkaç günün içerisindeyiz. Beklenmedik hoş gelişmeler bizi bazı tercihler yapmak zorunda bırakabilir ya da yanlış beklentiler içerisine girerek bazı olanakları verimli kullanma şansını yitirebiliriz. Gerçekçi olmaya çalışmalı ve gelişmeleri dikkatle takip etmeliyiz. Şanslar kapıda. İstikrarlı ve organize olan başarılı olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda önemli bir hareketlilik gözüküyor. İş hayatınıza dair uğraşlar önem kazanıyor. Özellikle paraya dair alanlarda kendinizi güvende hissetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Başkalarından desteklerle ilgili girişimlerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yapacağınız görüşmeleri mümkünse bugünlük ertelemeye bakın.

27 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle, işinizle yada maddi konularla ilgili bir tartışabilirsiniz. İkna yeteneğinizle olayı halletmek varken yangına körükle gitmeyin.

27 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

27 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 18" R
Ay
Balık
08° 43' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 21"
Venüs
Boğa
04° 49' 28"
Mars
Koç
02° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 50' 38"
Uranüs
Boğa
22° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 00' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Başak
23° 40' 56"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>