Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız dengeleniyor ve duygusal enerjinizi doğru kullanıyorsunuz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişki genel olarak uyumlu olacaktır. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz.

Genel olarak olumlu etkiler altında olduğunuz bir gün ve başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunların üzerinde düşünme imkanı bulacaksınız. Sonunu düşünmeden bir riske girebilirsiniz ancak bundan kaçınmanız sizin için daha doğru olacaktır.

Maddi konularda bir hareket var ve elinize küçük bir para geçebilir. Önceden yaptığınız bir atılımın yeterince sonucunu alamamış olmanız genel olarak canınızı sıkan etkilerden biri. Ancak bu konuda bugün çeşitli atılımlarda bulunma şansınız olacaktır. Maddi konularda acele edebilir yada sabırsızlandığınızı hissedebilirsiniz.

Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam yeni tanışmalar, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. İnsan ilişkilerinde sağlam ve güvenilir duruyorsunuz. İnançlı karakteriniz, alçakgönüllü tavırlarınızda size zorluk çıkartmıyor. Büyüttüğünüz problemlerinizin üzerine gitmelisiniz. Birkaç gün içinde hayat size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:54  itibariyle Ay burcunuzda ilerlemeye başladığında sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Başarılı bir şekilde işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Sağlamlaştırma, düzenleme, işler hale getirme, pratik bir şekilde uygulama anlamında bu enerjinin desteği sizin için  yararlıdır. Hukukla alakalı işler,girişimleri, eğitim hayatıyla ilgili meseleler bugün ciddiyetle gözden geçirilmelidir. Saat 17:53 itibariyle etkili olacak Ay-Güneş görünümü,  gökyüzünde her burcu farklı alanlarda umutlandırıcı gözüküyor. Sizler yaşamı daha güzel yönleriyle ele alabilirsiniz. Söylemeye çekindiğiniz veya yapmak istediğinizde olumsuz sonuçlanır diye vazgeçtiğiniz konularda bugün kendinizden emin olarak adım atabilirsiniz. İlişkinizdeki aksaklıkları tekrar gözden geçirebilir, nelerin sizi rahatsız ettiğini saptayabilirsiniz. Ciddi bir teklif alabilirsiniz.  Yakın bir tanıdığınızla bu konu üzerinde ayrıntılı bir şekilde konuşabilirsiniz. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız.. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin neler yaptığına bakmayı bir kenara bırakıp kendi görev ve sorumluluklarınıza odaklanmalısınız. Özel yaşamınızı daha faydalı ve konforlu bir alan haline getirmek için yapılması gerekenleri yapmanız gerekiyor. Belli konularda harcamaları kısmanın yaratıcı yollarını bulabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz. Ancak,hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir bilginize. Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor, dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Önem verdiğiniz işlerinizi önceliğinize koyabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda yeniden harekete geçmek için fırsat kollayabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Toparlamak istediğiniz mevzular için uygun bir gün. Gün içinde aşk hayatınız kafanızı kurcalayabilir.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözlerinizde artan ağrılarınız varsa ihmal etmeyin. Ayrıca uykunuzdaki dengesizlik bir gün az bir gün çok. Bu sinirli olmanıza neden oluyor.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre ve kardeşlerden güçlü destek alabileceğiniz, iletişim konusunda kendinizi en iyi ve güçlü şekilde ifade edeceğiniz bir zamanda bulunmaktasınız. Buradagörüşmeleriniz de olumlu geçer ancak iletişim konusunda her kelimenizi seçmenizde fayda olacaktır. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde sevgiyle iletişim kurabilir, olumlu haberler ve davetler alabilir, ilişkilerinizi en iyi hissettirecek şekilde geliştirebilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni seçenekler ve olasıklıklar sizi heyecanlandırıyor. Bugün istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Gece saatlerinde özel hayatınızda bazı iletişim sorunları oluşabilir.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hedeflerinizde mantıklı ve tutumlu davranabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni bir fırsat ortaya çıkabilir. Harcamalarınızda cimri davranışlar sergileyebilirsiniz. Odaklanacağınız konularda aksamalar olması halinde çevrenizdekilere baskı uygulamaktan çekinmelisiniz. Özellikle duygu istismarından kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Genel olarak ise; Ay bugün 01:55‘te Oğlak burcuna geçiyor. Oldukçaodaklı, sorumluluklarınızın bilincinde, üzerinizdekiyüklerini halletmeye odaklı bir güne başlayabilirsiniz. Profesyonel bir tavırla işlerinizi planlayabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızı ve hayallerinizi net bir şekilde ortaya koyup hayatın her yönünden daha fazla haz alıp daha fazla keyfinize dönük yaşayacağınız bir süreç sizi bekliyor. Çocuklarınız ve aşk hayatınız ile ilgili karar vermeniz gereken konularda vereceğiniz kararlar olumlu olarak sonuçlanacaktır.

27 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>