Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok hoş biri. Ama hayatınızda ne tür değişmelere neden olacağını kestiremiyorsunuz. Bütün çekiciliğine rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Yaşamınızı allak bullak edecek, sizi şekillendirmeye çalışacak biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Sizi epeyce yorulacağınız günler bekliyor. İşleri iyi dağıtmanıza rağmen başınızı kaşıyacak zaman bulamıyorsunuz. Akşama doğru alacağınız bir bilgi sizi yeni bir organizasyona sevk edecek.

Paranızı nasıl kullanacağınızı düşünüyorsunuz. Paranızın miktarı birçok insanın çevrenizde dolanmasına ve kendilerinin de içinde olduğu fikirler üretmelerine neden oluyor. Bundan duyduğunuz şaşkınlık ve üzüntü arkadaşlarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

Daha önceki can sıkıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak doğru karar vermelisiniz. Paranızı kullanmak diye bir aceleniz yok, bunu biliyorsunuz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her olaya egonuz ile bakmanız diğer insanların duygularına ve fikirlerine saygı göstermemenize neden olabilir. Hayata dair önemli konulara sırtınızı dönüp daha fazla eğlence arayıp çalışma zamanlarında da tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi işinize veremiyorsunuz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 00:43 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, burcunuz ile olumlu bir görünüm yapıyor. Evet yükünüz bir hayli ağır, bazen sıkışıklıklar nedeniyle kendinize zaman dahi ayırmakta zorlanıyorsunuz. Ancak, aklı başında ve sorumluluk sahibi oluşunuz,  sizin başarılı olmanızı sağlar. Saat 01:27 Ay-Mars görünümü, hedefe yönelik şekilde titiz çalışırız. Ne yaptığımızı iyi biliriz ve sonuçlarının sorumluluğunu taşırız. Saat 11:46 Ay-Venüs görünümü, dostlarımızla bir araya gelmenin ve gayet dikkatli şekilde durumları analiz etmenin işaretçisidir. Saat 19:46 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yandan hayatın görünen yüzündeki doğru ve yanlışları, inancımızı, düşüncelerimizi, bizi biz yapan her şeyi ayrıntılı bir şekilde gözden geçiriyoruz. Bütün gün koşturduk durduk. Bu sorunları bir yana bırakıp, sevdiklerimizle bir araya gelip keyiflenebilsek. Belki de yeni biriyle tanışırız veya sevdiğimiz kişiyle hoş bir ortamda vaktimizi değerlendirebiliriz. Şöyle dışarıdan içe yönelip, zihnimizi rahatlatabiliriz. Ne dersiniz? Saat 22:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu özelliklehayatı ve özel ilişkilerde belli bir baskı ve sorumluluk yükleyici olsa da, bu gelişiminiz anlamında olumludur. Belki yoruluyorsunuz veya tam tersine arzu  ettiğiniz bir hayatı yaşamadığınız için üzülüyorsunuz. Ancak bu görünüm, gelişimin göstergesidir ve dış dünyada ilişkilere önem vermenin sizin açınızdan kazançlı olacağını  söylemektedir. Saat 22:42 Ay-Satürn görünümü, insanlarla aramızdaki görüş alışverişinde durgunluk, zorlanma, endişelenme hallerine sebebiyet verebilir. Sanki görünmeyen ve bir türlü düzeltemediğimiz meseleler, zamanımızı alabilir. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gününüzü bütün sorunlardan arıtıp yeni tanıştığınız kişiyi düşünerek geçirmek niyetindesiniz. Bugün kendinizi bundan alamayacaksınız. Bazı arkadaş ilişkilerinizde hiç akla getirmediğiniz bir sorumsuzlukla üzücü şeyler yaşanıyor. Bu konuda ne yapabileceğinize karar veremediniz. Hemen telefona sarılacak ve günün bir bölümünü bu konuyla meşgul olarak geçireceksiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları reddetmeyi bilememeniz durumunda, duygusal bir konu size bedel ödetebilecek bir ilişkiye dönebilir. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda bazı şeyleri görmezden gelip fikirlerinizi açık açık dile getirmeniz gerekiyor. Dayanıklı olmanız olumlu gelişmeleri beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olaylarda bütünü görmeniz zor olabilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kadınlardan destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki otorite figürlerini karşınıza almamaya çalışın.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün her şeyi çok çabuk kavrayabiliyor ve olaylara etkili çözümler getiriyorsunuz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

28 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı alanlar ve insanlar ilginizi daha fazla çekecek. Enerjinizin yoğun bir kısmını tanımadığınız insanlara yönlendirmeniz, evinizi ve ailenizi ihmal ettiğiniz anlamına gelmiyor.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel ve fikirsel bütünlüğünüzü korumak üzerine düşünce üretebileceğiniz bir çarşamba günü deneyimleyeceksiniz.Fikir ve inançlarınızdaki titizliği bir nebze yumuşatmak ve farklı bakış açılarına yönelebilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz. Uzak Doğu felsefelerini incelemek ve farklı öğretilerle haşır neşir olmak üzere gününüzü planlayabilirsiniz. Fikirlerinizde esnek ancak kuşkucu ve araştırmaya eğilimli bir yapıda olabilirsiniz. Bilinmeyeni araştırma ve ortaya çıkarma amacıyla Ay'ın Başak burcu geçişini değerlendirebilirsiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

28 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 42" R
Ay
Balık
08° 49' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 36"
Venüs
Boğa
04° 49' 59"
Mars
Koç
02° 07' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 04"
Satürn
Balık
16° 50' 40"
Uranüs
Boğa
22° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 59"
Lilith
Başak
23° 40' 58"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>