Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda dengelisiniz ,çok büyük heyecanlar yaşamasanız da manevi olarak huzurlu olacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızda güzel bir uyum olacaktır ve birlikte zaman geçirmekten keyif alacaksınız. Duygularınızda sabit olacaksınız ve sevdiğiniz insana yaklaışımlarınızda tutarlı olacaktır. Duygusal açıdan dengeli olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Çok hareketli bir gün geçirmek yerine daha sakin ortamlarda bulunmak sizi mutlu edecektir. Duygusal konularda yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Disiplini bir şekilde işinize konsantre olabileceğiniz bir gündesiniz. İhtiyatlı davranacaksınız ve uzun süreli planlar yapabilirsiniz. Konuları detaylı olarak değerlendireceksiniz ve bugün işinizde hata yapmanız zor olacaktır. Bazı gerçekçi kaygılar duyabilirsiniz. Hedefinize yönelik ciddi adımlar atmaya çalışacaksınız. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Çok hareketli bir geçireceğiniz söylenemez daha çok sabit işlerle ilgileneceksiniz.

Maddi konularda oldukça dikkatli olacağınız bir gündesiniz ve disiplini yaklaşımlarınız sayesinde başarılı sonuçlar alacaksınız. Yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Enerjinizi doğru olarak kullanmanız durumunda oldukça verimli bir gün geçirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Çevrenizdeki insanlara karşı istikrarlı davranacaksınız ve çevrenizle uyumlu bir şekilde hareket etmek sizin için önemli olacaktır. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Alacağınız kararların sonuçları sizin için akılcı olacaktır.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:18-29 Ocak saat 00:36 arasında Ay boşlukta ilerleyecektir. Boğa burcundaki boşluk zamanları genel olarak maddi düşünmenin, rahatımıza düşkünlüğün, zorlanmaya gelememenin işaretidir. Aşk evinizde etkili olacak boşluk etkisi, daha sağlam düşünmenizi sağlar. Kişi değerlerine saygı gösterilmesini bekler. Yeni bir buluşma için pek uygun zaman olmasa da, aşkta ne istediğinizi, ne beklediğinizi belirlemenizde yardımcı olabilir. Kişi her bir noktayı güvenlik çerçevesinde gözden geçirir. Saat 07:04 Merkür-Uranüs görünümü geçtiğimiz 14 Ocak tarihinden bu yana yaşanan gelişmelere bakmamızı, gelinen noktayı gözlemlememizi sağlıyor. Ancak, hesap dışı harcamaların göstergesi olabilir. Bunlar aslında gerekli ihtiyaçlardır.  Ancak sizin düşündüğünüzden daha fazla para harcamanıza neden olabilir.  Bu enerji, bir meselenin  farklı yollarla halledilmesinin işaretçisidir.  Siz ağırdan almak istersiniz. Ancak şartlar gereği hızlıca yoluna koymanız gerekir. Ev içinde hararetli konuşmalar yapılabilir. İşiniz veya ailenizle ilgili meseleler üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Durgunluk veya beklemediğimiz bir durum olduğunda, bunun telafisi olacağını bilerek, sakinleşelim.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gününüzü ailenizle birlikte paylaşacağınız çok yoğun bir gün olacak. Özellikle genç aile bireylerinin kişisel özelliklerinden kaynaklanan sorunlar gündeme gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylerken kalp kırmamaya özen göstermelisiniz. Sevdikleriniz sizi anlamalarını beklediğiniz bir gün içindesiniz. İfade zorluğu yaşayabilirsiniz.

27 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her işin altından kalkabilecek gibi hissetseniz de, bugünlerde yaşanabilecek aksilikler altından kalkabileceğinizden fazla görev ve sorumluluk aldığınızı fark etmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılıklara ve abartmaya açığız. Gereğinden fazla yeme içme, konuşma, abartılı duygular içerisine girme türünde etkiler; gün genelinde ise, kararsızlık hali veya halsizlik söz konusu olabilir. Ancak, aynı zamanda yenilikçi düşünebileceğimiz, gelişmiş hayaller kurabileceğimiz, ani ve faydalı fikirler geliştirilebilecek ya da ani seyahatlere veya yeni şeyler öğrenmeye eğilimi arttıran üç günlük süreçteyiz(özellikle Perşembe günü ve gecesi!). Önümüzdeki üç gün için, keşif niteliğindeki fikirleri boş geçmemek lazım derim Niobe'ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ortamında tanışacağınız kişi aklınızı başınızdan alacak. Kim olduğunu anlamadan kendinizi kaptırmayın, umutsuz sevgi barındırmayın.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal durumunuzu olumlu etkileyecek gelişmeler yaşayabilir, alım satım işlerinizi halledebilir, istediğiniz bir eşyayı satın alabilir, etkiligörüşmeleri yapabilir vehayatınızda yeteneklerinizi en üst seviyede sergileyebilirsiniz. İlişkilerinizde kıskançlıktan uzak, sevgiyle hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyer gelişiminizi engelleyen sorunları çözmek için güçlü adımlar atma konusunda kararlılık sergileyebilirsiniz. İçine gireceğiniz mücadele bir iç çatışma meydana getirebilir ama bu durum sizin daha da gelişmenizi sağlayacağı gibi, önünüzü açmanıza da yardım edecektir.

28 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 33" R
Ay
Koç
22° 44' 12" R
Merkür
Koç
20° 28' 57"
Venüs
Boğa
08° 32' 12"
Mars
Koç
04° 26' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 24"
Satürn
Balık
17° 05' 38"
Uranüs
Boğa
22° 41' 56"
Neptün
Balık
29° 05' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 56"
Lilith
Başak
24° 00' 59"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>