Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde bir misyoner gibi davranmayı yeterli görüyorsunuz. Onun sorunları var ve sizin tek işiniz onu teselli etmek. Önümüzdeki günlerde ilişkinizde bir hareketlilik olabilir.

İş yaşamınızdaki yükselişi sürdürüyorsunuz. Yakında yeni birteklifi daha alabilirsiniz. Bu birdeğişikliği değil, ek birönerisi olabilir.

Yakında yeni bir harcamanız olabilir. Ama giden paranın karşılığında çok istediğiniz bir şeye kavuşacağınızdan bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

İnsanlarla ilişkinize ancak mükemmel denebilir. Her zaman verdiğinizin karşılığını alamadığınızı fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde birbirinden farklı pek çok insan var. Siz hepsiyle iyi ilişkiler içindesiniz. Ama bu farklı kişileri bir araya getirme çabanız olumlu karşılanmıyor. Siz yine, hepsiyle ayrı ayrı görüşmeyi sürdürmelisiniz. Sabah saatlerinde yapacağınız bir program ancak akşama doğru gerçekleşecek gibi gözüküyor. Yakınlarınızdan biriyle ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz saat 00:38 Ay-Uranüs görünüm etkisinde başlıyor. Bulunduğunuz ortamda sevgi ve ilgi görmenizi sağlar. insanlar sizden etkilenir. Güven duygunuz yükselir. Sezgileriniz güçlenir. Kendinizi emniyette hissedersiniz. Saat 07:27 Ay-Satürn görünümü, destekleyici, güven duygunuzu yükseltici ve sizi rahatlatıcı bir enerjidir. Hedefinizi bilirsiniz. Sorumluluk sahibi ve güvenilir bir kişi olarak takdir edilirsiniz. Bu size haz verir, mutlu eder, rahatlatır. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, çevrenizdeki insanlardan ılımlı, sevgi dolu yaklaşımlar beklediğinizi işaret ediyor. Size gerçek manada huzur, güven ve kuvvet verecek bir ilişkinin özlemini duyuyorsunuz. Sadece kendini değil, karşısındaki insanı da koruyacak, onu sevgiyle sarıp sarmayacak bir kişiye ihtiyacınız var. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu görünüm sizi birbirinize yaklaştırabilir. Bu yaklaşım için elinizden geleni yapabilirsiniz. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, çevremizin empatik yaklaşımları hoşumuza gider. Değerlerimize gösterilen kıymet ve anlayış bizi mutlu edicidir. Plan ve projelerimizin başkaları tarafından beğenilmesi, insanlarla kurulan ılımlı diyaloglar moralimizi yükseltir.

3 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili hedeflerini gerçekleştirmek için ilerliyorsun. Aceleci olmamanın avantajlarını görebilirsin.

3 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevre ilişkileri ile ilgili bir konuda haklılığınız anlaşılabilir ve yaşamınızla ilgili hangi yöne gideceğinizi belirleyebilirsiniz. Aile içindeki otoriter figürlerin dayatmaları karşısında hedeflerinizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Katılacağınız sosyal organizasyonda sorumluluğunuz yüksek olabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılaması olasıdır. Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan keyif alabilirsiniz. Gelecek hayallerinizin sizi daha fazla etkileyeceği zamanlar içindesiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AKRABALARINIZLA yapacağınız görüşmeler size şaşırtıcı haberler getirebilir. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığını öğrenebilir ve bunlardan memnuniyet duyabilirsiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Harcama ve alışverişlerin söz konusu olabileceği bir gün. Maddi konularda planlar yapabilir, uzun vadeli düşünebilirsiniz. Para konularında daha bilinçli hareket etmelisiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevreniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz oldukça uyumlu gözüküyor. Empati gücünüzü harekete geçireceksiniz. Hızlı iletişim trafiğiyle geçecek olan gününüz, sizi mutlu edebilir

3 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin kırılgan ve duygusal ruh haline destek vereceğiniz bir gün. Hayata karşı cesaretini kaybetmiş olabilir. Dolayısıyla ruhsal dengesini iyileştirmek size düşer. Diğer yandan sanatsal çalışmalar yapmak, etkili yazılar kaleme almak için harika. Hatta kendinizi şiir yazarken bile hayal edebilirsiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

3 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>