Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir durgunluk var. Yeni bir ilişkiyi, yeni sorunlar olarak görüyorsunuz. Biten problemli ilişkiniz sizde aşka karşı bir cesaretsizlik geliştirmiş. Bu akşam gideceğiniz davette sizinle ilgilenen biri olacak. Niyetsiz gibi görünmemelisiniz.

İşleriniz her zamanki gibi başınızdan aşkın. Bugün programda olmayan bazı işlerin de eklenmesiyle iyice bunalacaksınız. Bir çalışma arkadaşınızın alacağı çok mutlu haber sizi de sevindirecek.

Borsadaki yatırımınız ne zamandır ölü bir para gibi duruyor. Yakın zamandaki bir ödemenizi çekle ileri bir tarihe erteleyecek, biraz rahatlayacaksınız. Kazancınız bir birikim sağlamaya elvermiyor.

Yalnızlık küçük sorunları bile dev aynasında görmenize yol açıyor. Bu yüzden akşamki davette aşka duyduğunuz küskünlükten arınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başlanan bir işin ağır aksak götürülmesi sizi geriyor. Dün bu konuyla ilgili başlattığınız tartışma, bugünün gündemini oluşturacak. Sevip değer verdiğiniz bir arkadaşınızın ciddi mali problem yaşadığı haberini alacak ve üzüleceksiniz Bu hafta sonunu güzel geçirmek istiyorsunuz. Bütün bir hafta bunu fazlasıyla hak ettiğinizi düşünüyorsunuz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 09:54 Ay-Satürn görünümüyle yeni haftaya adım atacağız. Bu enerji, şu andaki mevcutve sosyal konumumuzu, hedeflerimizi ciddi anlamda gözden geçirmemizi sağlıyor. Dışarıdan destek bulmakta zorlanmalar, sorumluluklar sizi yoruyor olabilir. Yakınlarınızda bulunan kişilerin ılımlı ve sevgi dolu davranışlarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu görünümün ardından saat 11:34 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, meslek hayatımızla ilgili konuları tarafsız bir şekilde gözden geçirelim. Ailevi ve kişisel anlamdaki kararlarımızı bilinçli ele alalım. Biraz dinlenmeye, kendimizi yormamaya gayret edelim. Sağlığımızı ihmal etmeyelim. Saat 11:34  itibariyle Ay-Koç burcu geçişinde, eviniz içinde yapılacak değişimler, taşınma, restorasyon, projelendirme, uygulama gibi konularda aktif hareket edebilirsiniz. Saat 19:06 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında,  geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Araştırmayı, soruşturmayı ve kendinizi gözden geçirmeyi unutmayınız. Bazen parlak şeyler, gözlerinizi kör edebilir. Oysaki hakikatler her zaman net, açık ve ortada olduğundan onları görmek daha kolaydır.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi başlıklı konuların veya bazı anlaşmaların üzerinden geçmenizde fayda var. Gerçekçi olmalı ve yanıltıcı bilgilere ve kişilere dikkat etmelisiniz. Belli konularda doğrulara ulaşmaya çalışmanız ve bilgi toplamanız yanlış yapmanızı engelleyebilir. Kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir, ama alışılmışın dışında gelişmeler söz konusu.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda fikirleriniz tamamen değişmiş olabilir ve farklı düşünmenizin nedenlerini açıklamak için ter dökmeniz gerekebilir. Bu tür şeylerle zaman harcamamalısınız. Tam da olmanız gereken noktada duruyorsunuz ve olumlu düşünürseniz faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcundaki Ay, enerjimizi yükseltse de, cesaretle yapmaya kalktığımız işlerde yanılma payımız olabilir. Önümüzdeki birkaç gün kafa karışıklıkları, dalgınlıklar, unutkanlıklar veya yanılgılar gündemde. Yanıltıcı kişilere dikkat etmemiz gerekebilir ya da bazı konularda gerçekleri görmekte zorlanabilir, gerçekleri isteklerimize veya görmek istediğimiz şekilde yorumlayabiliriz. Daha sorgulayıcı ve şüpheci olmalıyız. Hayallerde ve rüyalarda artış görülebilir. Su başlıklı konular da gündemde olacaktır önümüzdeki birkaç gün boyunca. Gece saatlerinde, ufak tefek streslere ve gergin diyaloglara dikkat etmeliyiz veya genel anlamda huzursuz bir uyku söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan bazı insanlarla uğraşmanız gerekebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Sabah saatlerinde almanız gereken kararlarda acele etmeyin. Gün içinde güçlü durmanız sizin lehinize olacaktır. Akşam saatlerinde yaşanabilecek ufak ev kazalarına karşı dikkatli olun.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahate çıkabilirsiniz. Bu yolculuk, hem maddi hem de manevi bazı faydalar getirebilir. Fırsatları görmek için çevrenizi sürekli gözlemelisiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken kendiniz için küçük bir tatil veya eğlenceli ortamlar yaratarak keyifli planlar yaratabilir, sevdiklerinizle son derece eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, geleceğe yönelik hayallerinizi yeniden düşünün. Mutlu seneler.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızlı ve biraz da net olmayan bir iletişim trafiğiyle güne başlayacaksınız. İletişimsel alanda anlayışlı yönlerinizle hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda dağılma etkiniz yüksek. Konsantrasyonunuzu dağıtmamaya özen göstermelisiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay zamanı Güneş/Jüpiter birlikte hareket edecekler. Bu öncelikle seyahat demek, yabancı ülkelere seyahatler söz konusu olabilir  veya bununla ilgili araştırmalar içine girebilir, planlar yapabilirsiniz. Keza bu hafta ticaret-satış-pazarlama-reklam-halkla ilişkiler çalışmaları yapmak içinde uygun bir haftadır. Eğer ki yabancı dil öğrenmek istiyorsanız bu hafta eğitim almaya başlayabilirsiniz mesela.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 04"
Ay
Kova
19° 22' 28"
Merkür
Koç
17° 39' 36"
Venüs
Boğa
03° 08' 52"
Mars
Koç
01° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 52"
Satürn
Balık
16° 43' 39"
Uranüs
Boğa
22° 26' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 25"
Lilith
Başak
23° 31' 52"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>