Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize bugün kendinizi ifade etme konusunda güçlük çekebilirsiniz. Aranızda bazı duygusal gelişmeler gerçekleşebilir.

Bugünyerinizde bazı fırsatlar elde edeceksiniz. Bu fırsatlar hayatınızı maddi açıdan rahatlatacak nitelikte olacak. Bir ortak çalışma söz konusu olabilir.

Uzun zamandır çekmiş olduğunuz parasal sıkıntıları geride bırakmak için bugün elinize bir fırsat geçecek ama siz buna tepkisiz kalacaksınız. Dikkatli olup doğru karar vermelisiniz.

Bugün küçük bir kaza geçirmeniz söz konusu olabilir. Kafanızı toparlamalı ve daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sabah saatleri sizin için sıkıcı ve gergin geçebilir. Fakat öğleden sonra çok neşeli ve mutlu olacaksınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir hoşlandığınız aktivitelerle meşgul olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz biri ile yemeğe çıkabilir, hoş anlar yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 06:22 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, çevremizin empatik yaklaşımları hoşumuza gider. Değerlerimize gösterilen kıymet ve anlayış bizi mutlu edicidir. Plan ve projelerimizin başkaları tarafından beğenilmesi, insanlarla kurulan ılımlı diyaloglar moralimizi yükseltir. Saat 10:29 Ay-Neptün kavuşumu, güzel duyguların bizi sarıp sarmalamasını sağlıyor. Nefes aldığımız dünyanın ve yaşadığımız her günün ne kadar kıymetli olduğunu yüreğimizin içinde hissediyoruz. Saat 17:27 Ay-Pluto görünüm etkisiyle, çevrenizde bulunan kişileri gayet rahatlıkla etkileyebilir, bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi can-ı yürekten dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinle ilgili konularda pratikliğinle sorunları çözmekte bugün çok başarılı olacaksın. İşlerinin iyi gitmesi motivasyonu arttırırken, yakınlarını biraz ihmal ettiğinin farkında olmalısın. Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysan, farklı alanlarla ilgili çalışmalarını besleyecek araştırmalar yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesiyle ilgili bazı sağlık sorunları, kaygılanmana neden olabilir. Önceden sık sık görüştüğün arkadaşlarını bugünlerde hiç arayıp sormaman sitemlerine sebep olabilir. Akşamüzeri evde doğal malzemelerle kişisel bakım yapacak, tazelendiğini hissedeceksin.

31 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akademik eğitiminizi tamamlama konusunda her zamankinden daha fedakâr ve verici olmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Zamanından önce yaptığınız bu fedakarlık sizlere ileride fazlasıyla kazanım yaşatacak ve rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlayacaktır.

31 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe dair konularınızı düşünürken karamsar bir ruh haline girebilirsiniz. Bazı olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak, ihtiyacı olan kişilere yardım etmek isteyeceğiniz bir gün. Endişelerinizi dağıtmak için çeşitli uğraşlara yönelmeniz gerginliğinize iyi gelecektir.

31 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLİŞKİLERİNİZLE ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

31 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevreniz, komşularınız, kardeş ve akrabalarınızla olan ilişkilerinizin öne çıktığı bir gün. Zihinsel olarak oldukça dağınık düşünceler içinde olabilirsiniz, kendinizi toplamanız zor olabilir. Özellikle yoldaysanız ve araç kullanıyorsanız dikkatli olmalısınız.

31 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde misafir ağırlamak ya da misafir olacağınız ortamlar içinde bulunmak söz konusu olabilir. Fakat tüm bu faaliyetler her zamankinden farklı veya umulmadık bir şekilde gerçekleşebilir.

31 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı sürdürürken bazı terslikler meydana gelebilir. Ancak, moralinizi yüksek tutacak ve önemsemeyeceksiniz. Anlayışlı ve sakin davranışınızla çok daha etkileyici olacak, isteklerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız.

31 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

31 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>