Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bazı hoş gelişmeler sizi çok sevindiriyor. Bugün sevgilinizle daha önceden planladığınız bazı şeyleri gerçekleştirebilirsiniz. Ondan alacağınız güzel bir haber sizi çok mutlu edecek.

Bugün mesleki bakımdan yeteneklerinizi ortaya koyacak ortamlar bulacaksınız. Olumlu düşüncelerinizle çevrenizdeki insanların taktirini toplayacaksınız. Manevi bakımdan karlı bir gün geçireceksiniz.

Mali konularda şanslı bir döneme girdiniz. Yatırım yapmanızın tam sırası. Çevrenizde bu konularla ilgilene insanlar bulundurun ve onların yardımına değer verin.

Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. İstekleriniz ve gelecekten beklentileriniz artacak. Bu hırsınızı yok etmezseniz istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanlarla duygusal iletişiminizin arttığı bir gündesiniz. Bazı sağlık sorunlarından kurtulmanın rahatlığı ile yoğun birtemposu içinde olacak ve yarım kalmış işlerinizi tamamlayacaksınız. Ancak günün ilerleyen saatlerinde alacağınız bir haber kafanızı karıştıracak ama bunun üzerinde fazla durmayacaksınız.

4 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 03:37 burcunuz üzerinde seyreden Ay etkisinde güne adım atmaktasınız. Eğer yeni bir karar verme aşamasında iseniz, acaba ne kadar doğru olur, ilerisi adına yarar getirir mi, beni zorlar mı diye düşünürsünüz. Temeli sağlam olsun, sonradan uğraştırmasın istersiniz. Halledilmesi gereken zorunlu işlerinizi bitirmeniz, düzgün bir şekilde yerine getirmeniz mümkündür. Pek samimi veya neşeli tarzda ilişki kurmasanız da, güvenilir havanızla çevreniz üzerinde tesiriniz yüksektir. Saat 12:22 Ay-Venüs karşıtlığı, ilişkinizi ilgilendiren konularda, bir elin nesi var, iki elin sesi var özdeyişine uygun hareket etmek gayet yararlıdır. Bilirsiniz kaleyi dışarıdan ziyade, içeriden yıkmak kolaydır. Birbiriyle güç birliğinde bulunan çiftleri hiçbir kimsenin ayırmasına ve bozmasına imkan yoktur. Saat 21:22 Ay-Merkür görünüm etkisinde, duygu ve düşüncelerimizde mantık daha fazla ön planda olacak. Hiçbir şeyi hafife almayacağız. Saat 21:48 Jüpiter-Pluto görünümü, kariyer hayatınız, toplumsal ilişkileriniz, sorumluluklarınız, kişiliğiniz, kararlarınız, dış dünya ile bağlantınız yönünde etkili olup, tutkularınızı yükselticidir. İnsan yaşamı boyunca çalışıp çabalıyor, mücadele veriyor. Birçok insanla bir araya geliyor, bazen yanılıyor, acı çekiyor bazen gülüyor, ödüllendiriliyor. Kim bilir kaçdeğiştirdiniz, sorumluluk aldınız, nelerden fedakarlık yaptınız ve belki de hayatınızı şöyle istediğiniz gibi yaşamadınız. Şimdi bu görünüm,ve özel yaşamınızdaki değişim ve dönüşümün işaretçisi olarak belki hala sizi zorlayan şartlar olduğunu söylüyor. Ancak bundan sonrasında kendinize önem vermeyi de bilmelisiniz. Sadece dışarıdaki başarı değil, sizin kendinizle barışıklığınız da önemlidir. Zevk aldığınız, gerçekten mutlu ve başarılı olacağınız şekilde hayatınızı düzenleyiniz. Belki de yeni bir iş, yeni bir görünüm, yeni bir sayfadan hayata bakma vaktidir. Bu görünüm bu yöndeki gelişmelerin işaretçisidir. Başarı, şans ve olumlu değişimlerin sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

4 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün nasıl geçtiğinin farkına bile varamayacaksın. Bugünkü konuşmalarında duygusal yargıların ön planda.

4 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden duygusal sorunlarınıza veya hatalarınıza karşı tam destek. Onların söylemleri sizleri fazlasıyla güvende ve güçlü hissettirecek.

4 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Bazı işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız yoğun. Kıskançlık düzeyiniz artabilir. Ama olaylara başka bir açıdan yaklaşırsanız bütün bunları boşa yaptığınızı göreceksiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde vehayatınızda dirençlerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Bazı davranış kalıplarınız yüzünden güzel giden işlerinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki Uranüs'ün bugün yıl sonuna kadar geri hareketi başlıyor. Demek uzun zamandan beri ev ortamınızda meydana gelen hızlı değişimler ve sürpriz kararlar için şapkanızı önünüze koyup tekrar düşünme zamanı. Yaşamınızın temelinde olan değişiklikleri hazmetmeniz ve bunlara göre yeni bir yol çizmeniz önemli!

4 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

4 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 29' 26" R
Ay
Aslan
17° 02' 33" R
Merkür
Koç
28° 54' 42"
Venüs
Boğa
18° 53' 30"
Mars
Koç
10° 52' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 20"
Satürn
Balık
17° 44' 03"
Uranüs
Boğa
23° 11' 14"
Neptün
Balık
29° 18' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 47"
Lilith
Başak
24° 56' 57"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:43

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>