Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizle konuşmak istediğiniz şeyler var ve bunları konuşmak için fırsat bulamıyorsunuz. Bugün belki fırsat bulabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili önemli bir dönüm noktasındasınız. Çalışma temponuzun oldukça yüksek olması başarıyı getirecektir. Performansınızı düşürmeyin, terfi edebilirsiniz.

Maddi olarak zor bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınızdan borç istemek ya da harcamalarınızı yapmamak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizden para yardımı istemelisiniz.

Sinirleriniz çok çabuk geriliyor. Bugün bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sezgileriniz, kavrayamadığınız, belli nedenlere oturtamadığınız huzursuzluklar yaşatabilir. Kendinizle tartışıp bir şeyler keşfetmeye çalışmak yerine, kendinizi ilerleyen saatlere bırakmalısınız. Sorumluluk duygunuz, kendinize güveninizi pekiştirebileceğiniz yeni yükler almaya hazır. Ama bu artı sorumluluklar, birkaç gün bir bölünmüşlük hissi verebilir.

4 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:20 Ay-Satürn görünümü, her konuda ciddi düşünmeye, sorumluluklarla baş edebilmek için güçlü olmaya işarettir. Birilerini idare etmemiz kolay olmaz. Saat 10:58 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,ve özel hayatımızla ilgili konularda haksızlığa izin vermeyeceğiz. Yarınlarımızı sağlam şekilde oluşturmaktan yanayız. Buna uygun şekilde karar vereceğiz. Uyumlu, paylaşıma açık, adil davranan kişilerle bağlantıdan yanayız. Çıkarlarımızı düşüneceğiz ve geleceğe dönük planlar yapacağız. Saat 16:54 Güneş-Neptün kavuşumu, birkaç gün boyunca, sezgilerimizi güçlendiren, ideallerinizin peşinden koşmamız için bize ilham gücü verir. Çevremiz, ailemiz, yakınlarımızla ilgili şefkatli yaklaşımların işaretçisidir. Yaşadığımız dünyanın, kurduğumuz hayallerin önüne geçmemesini dileriz. İsteriz ki artık güzel bir şeyler olsun ve gönlümüz huzur bulsun. Bu kavuşum şifalıdır. Başkalarından destek görmemizi sağlayıcıdır. Saat 23:36 Ay-Pluto görünümü, çevrenizdeki insanlar veya genel olarak dış dünyada ilişkilerinize özen göstermek mecburiyetinizi işaret etse de, siz gayet iradeli bir şekilde bunun ayarını yapabilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine karşı kısıtlayıcı davranmak istemeyeceğin bir gün. Bol bol alışveriş yapmaya yeltenebilirsin.

4 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

bugün kariyer hayatınız ve Finansal korkularınızla ilgili yapacağınız söylemlerde dikkatli davranmalı yanlış anlamaya müsaade verecek söylemlerden kaçınmalısınız. Zira Yakın çevrenizde ki bazı kişiler Bu söylemlerinizi yanlış yönde kullanabilir ve sizi zor durumda bırakabilirler. Bu noktada bazı sorunlarınızı belki de kendi içinizde çözmeniz kişiliğinizin olumlu yönde gelişmesi adına daha faydalı olacak ve kendinize olan güveninizi daha fazla arttıracaktır. Yine yakın Çevrenizdeki kişilerden onlara destek olmanız sorunları konusunda onlara yardımcı olmanız ve fikir vermeniz istenebilir.

4 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın sorumluluk ve zaman alabilecek uğraşlar dikkat çekmekte. Ailevi konularda daha esnek olmaya bakmalısınız.

4 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü zorlandığınız hemen her konuda sizlere yardımcı olacak enerjilerle karşılıyor sizleri. Her zamankinden daha kararlı cesur sabrın olgunluğuyla hareket eden bir ruh hali içinde olacaksınız. Maddi konularda yaşanan gecikmeler beklentilerinizin istediğiniz doğrultuda ilerlemeyişi yerini hızlı gelişmelerle olumlu etkilere bırakıyor. Bu süre içinde deneyimlediğiniz özellikle insan ilişkilerinde kişilerin size gösterdiği tutumları oldukça iyi gözlemlediniz. Şimdi bu gözlemler doğrultusunda davranışlar sergileyecek size huzursuzluk veren kişilere karşı restinizi çekecek ve ilişkilerinizde radikal kararlarla düzenlemelerde bulunacaksınız. Bugün özel yaşamınızda sürpriz duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlara karşı enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Etrafınızdakiler her konuda size dayanmak isteyebilirler.

4 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi spiritüel dünyanın içine daldırır.Grup çalışmalarına katılmak, seminerlerde konuşmacı olmak için iyi bir gün. Sanatsal faaliyetlere katılmak, galerileri ziyaret ederek gününüzü değerlendirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşmek sizi mutlu eder.

4 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, duygularınızda bir yoğunlaşma söz konusu olabilir. Bu sebepten, yakınlarınızla birlikte olmayı arzulayacaksınız. Onlarla bir araya gelmek, hareketli bir günün sonrasında size gerçekten de çok iyi gelecektir.

4 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>