Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çocuk sevginiz çocukları yanınızdan kaçırtacak ölçüde. Herhalde bu yüzden sevgili seçimlerinizde hep çocukluları seçiyorsunuz. Ama sevgiliniz gerçekten göz dolduruyor. Ne söylenebilir, huyu iyi olsun.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Ödediğiniz trafik cezaları sayılmazsa yüklü harcamalar içinde değilsiniz. Parayı elde tutma eğitimini bizzat paradan alıyorsunuz. Bu yüzden savurganlar sınıfından artık çıkartılabilirsiniz.

Bugün duygularınızı yansıtırken aşırıya kaçabilir ve yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. Biraz daha kontrollü davranmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yeni bilgilenmeler yeni açılımları getirebilir. Sistemci karakteriniz, kendi dışınızdaki birtakım plansızlıklara destekler verebilir. Bu anlamda zihinsel yorgunluklar söz konusu. Sizden, çok donanımlı olduğunuz bir sorunda durumu çözmeniz istenecek, ama siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kişileri kırmadan bu süreci atlatmak biraz zor gibi görünüyor.

4 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz, saat 00:47 Ay-Terazi geçiş etkinliğinde başlıyor. Bizim değerlerimize, prensiplerimize saygı göstermesi halinde herkesle anlaşabiliriz. Bir de şu var ki, sorumluluklarımız yeteri kadar ağırken, kimsenin nazını niyazını çekmek istemeyeceğiz. Saat 02:46 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, hayatın zorlu yollarının bizi yıldırmaması gerektiğini işaret ediyor. Mantıkdışı duygularımızı kabullenerek sağlıklı bir şekilde ilişkilerimizi kurmalıyız. Maddi-manevi anlamda kazanç elde etmek, doyumlu bir yaşam sürmek, kendimizden taviz vermek anlamına gelmez. İçinde yer aldığımız koşullarla baş edebilmek için, korkularımıza yenilmemeliyiz. Dik duracağım, kendime yeteceğim diye, kendimizi yormamalıyız. Gerektiğinde yardım istemeyi, duygularımızı paylaşmayı bilmeliyiz. Saat 09:07 Venüs-Jüpiter görünümü, keyfimizi yerine getirebilecek en önemli kriter, kazancımızdır. Hayattan keyif almanın ancak böyle mümkün olduğunu biliriz. Finansal açıdan hedefler belirleriz. Bize destek olabilecek kişilerle bağlantı kurarız. Birilerinin sırtımızı sıvazlamasını isteriz. Burada önemli olan umudumuzu yitirmemektir. Bugüne kadar zorlanmış olabiliriz. Hatta bir hayli yorgunuz. Ancak asla pes edemeyiz. Mücadele etmeliyiz. Sosyal hayatla ilişkimizi güçlü tutmalıyız. Hayat öyle insanlar çıkarır ki karşımıza, bir bakmışız ki kapılar açılmış önümüzde, yeter ki biz egomuza yenilmeyelim, kötümser düşünmeyelim, yeteneklerimizi değerlendirelim. Sabır, kararlılık ve odaklanmaya önem verelim. Bunlar bizi başarıya, kazanca ulaştıracaktır. Saat 09:50 Ay-Satürn görünümü, her konuda ciddi düşünmeye, sorumluluklarla baş edebilmek için güçlü olmaya işarettir. Birilerini idare etmemiz kolay olmaz. Saat 10:11 Ay-Mars görünümü,ve ailenizle ilgili konuları şöyle sakin bir şekilde ele almanın önemini vurguluyor. Ne istediğiniz tam olarak tespit etmek için durum değerlendirmesinde bulunmak yararlıdır. Böylece dağılmamış olursunuz. Saat 11:29 Ay-Merkür görünümü, görünümündehayatımız ve maddi konularda risk faktörünü gözden kaçırmayalım. Mutlu Pazarlar dileğimle,

4 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı ilan etmekten veya göstermekten kaçınmayacağınız bir gün olabilir. Duygusal hassasiyetler kolayca ortaya çıkabilir. Bunu bastırmak için yemeye ve harcamaya düşmemeye dikkat etmelisiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konulardaki beklentilerinizle ilgili uzlaşma sağlayacağınız ve ortak fikir birliğine ulaşacağınız görüşmeler yapmanız mümkün. Sabrınızın meyvelerini toplamanıza az bir süre kala kendinizi daha iyi hissedebilir, bu kadar beklemenin vermiş olduğu rahatsızlığı kısa bir sürede yenebilirsiniz. Ancak sizler yine de hayatınızda her şey iyi gitse de maalesef bunu iç dünyanıza yansıtamadığınız için tam anlamıyla mutluluğu yaşayamayan kişilersiniz. Bir an önce bu konuya çözüm bulmanız ve kendinizi rahatlatmanız gerekir.

4 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizden daha fazla yararlanabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı olabileceğiniz fırsatlar bulmanız da zor değil. Uzaklar, yolculuklar, keşifler gündeme gelebilir.

4 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda çok dikkatli olmanız ayrıntılara önem vermeniz için uyarıyor sizleri. İşiniz gereği karşılaşmaktan hoşlanmayacağınız insanlarla bir araya gelmek zorunda kalabilirsiniz. Diplomatik davranın ve kazanın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize yapacağınız duygusal bir konuşma aranızda ki buzları eritmeye yetecektir.

4 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda durumları idare edebilirsiniz. Bazı işleriniz kendiliğinden çözülürken, kişisel isteklerinizde zorlanabilirsiniz

4 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki gergin görünüm arkadaşlarınızla derin konuları masaya yatırmanıza yardım eder. Soyut kavramlar hakkında fikir ileri sürmek ve kozmik bilince ulaşmak için tüm kanallarınızın açık olduğu bir gündesiniz. Hayata farklı bir gözle bakmak için tüm içsel enerjinizi kullanın.

4 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azim ve kararlılığınızın ön plana çıkacağı, bu şekilde sizi de ön plana sürükleyeceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Büyük hedeflere ulaşmanızı sağlayacak planlamalara girişebilir, bu sayede çevrenizdekileri de etkileyerek size yardımcı olmalarını sağlayabilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>