Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirmeye çok hazır görünüyorsunuz.. İçinizde gizli bir kıskanılma arzusu barındırıyorsunuz. Sevgiliniz de bu duyguyu gizlilik içinde yaşıyor olabilir.

İş hayatında sıcak, fazla yakın ilişkilerin zararlı olduğu yönünde bir bakışınız var. Sınırlandırılmış ilişkilerinyaşamında başarıların önkoşullarından biri olduğu inancındasınız.

Maddi sorun yaşama korkunuzun altında birçok neden var. Toplu bir katılımla yatırdığınız paranın riske girmiş olması, ana nedenlerden biri olabilir. Parayla, onun kurallarına uygun ilişkilerden yanasınız.

İyi niyetli biri oluşunuz, size yönelik bazı planlı davranışları görmenizi engelleyebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah sevindiğiniz olay, birkaç kişinin daha devreye girmesiyle günün ilerleyen saatlerinde biraz tatsızlaşabilir. Bunu önlemek için yapmanız gereken şeyi onur sorunu haline getirmemelisiniz. Önümüzdeki günlerde ziyaret amaçlı kısa, ama uzun zaman akılda kalacak bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculukta hoş tanışmalar görünüyor.

5 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Değerlerinizi koruma arzunuz kimi zaman acil kararlar almanıza neden olabilir. Tabii ki böyle hallerde durup şöyle bir mantıklı düşünmekte yarar var. Saat 13:53 Ay- Balık burcu geçişiyle, çevrenizdeki her insanın özel, nefes aldığınız her günün ne kadar güzel olduğunu hissedebilirsiniz. Merhamet duygunuzun yükselmesi, içinizdeki inancın büyümesi sonucu kendinizi dış dünyada gayet olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ay-Balık burcu geçişinde, duygusal anlamda kimseye tam olarak açılmayız. Hatta bazı kişiler bizi gizemli ve anlaşılmaz bulabilirler. Ancak sevgi hislerimiz aslında o kadar yoğundur ki, duvarlarımızı aşabilen ve bize ulaşabilen kişiler bunu fark edebilirler. İçimizdeki çocuk bugün ön plandadır. Sevdamızı, yüreğimizdekileri söze ve yazıya dökerek ifade etmek isteriz. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, bulunduğunuz ortamda sevgi ve ilgi görmenizi sağlar. insanlar sizden etkilenir. Güven duygunuz yükselir. Sezgileriniz güçlenir. Kendinizi emniyette hissedersiniz. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, rutin işlerinin gecikmesine neden olacak aksilikler yaşayabilir, günü toparlamakta zorlanabilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimsel anlamda uzun süredir beklemiş olduğunuz haberleri bugün alabilir ve çevrenizdeki kişilerle irtibata geçip bu konu ile ilgili özel çalışmalar başlatabilirsiniz. Ancak yine her zaman olduğu gibi haberlerin arkasında yatan gerçek durumları bilmenizde ve bunların size karşı getireceği negatif yönleri belirlemeniz de fayda vardır.

5 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kaynaklarınızı büyütme konusunda bazı tedirginlikler yaşayabilirsiniz. İşinizde destek alacağınız kişiler ile bir araya gelmek sizi rahatlatacak. Yapacağınız görüşmeler yenilikler için oldukça katkı sağlayabilir. Bugün aynı zamanda yakın çevrenizde duygusal açıdan daha paylaşımcı olabilirsiniz. Kısa ziyaretler ve hayal gücünüzü besleyen konular içinde olabilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kova burcunda ilerlemeyi sürdüren Ay maddi konulara vehayatınıza işaret etmekte. İş yapmak veya para kazanmak için yeni ve sıradışı yöntemler geliştirebilirsiniz. Alışveriş ve harcamalar yapabilirsiniz. Ancak dalgınlıklara ve ihmallere meyilli olabileceğinizi unutmamalısınız.

5 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, rutin işlerinin gecikmesine neden olacak aksilikler yaşayabilir, günü toparlamakta zorlanabilirsin. Yaptığın işler başkalarının denetiminden geçebilir ve fark edilen eksiklikler canını sıkıp, mesaiye kalmana neden olabilir. İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan, alanına yakın ilanları pas geçmemende fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle gündelik konulardaki alışkanlıklarınızı değiştirmeye yönelik kararlar alabilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, tesadüfen tanışacağın kişi kalbinin kapılarını açabilir. Bugün aynı zamanda, spor ya da güç gerektiren herhangi bir aktivite ile uğraşırken aceleci davranmamanda fayda var.

5 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde parasal işlerinizi düzenlemek isteseniz de sonuç almak zor olabilir. Öğleden sonra hızlanan iletişiminizle hobilerinize ve eğlence hayatınıza vakit ayıracaksınız.

5 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneklerinizden sakın şüphe etmeyin. Kafanızdaki deli sorular hayatı yanlış sorgulamanıza neden olur. Seyahatlerde eşyalarınıza sahip çıkın. Hırsızlık mağduru olmayın. Kredi kartınızı internet üzerinden kullanmayın. Şifrelerde karışıklık olabilir. Kardeş ve yakın akrabalarla görüşüp işleri halletmeyi yarına bırakın.

5 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>