Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerdeki psikolojiniz aşka elverişli görünmüyor. Yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önünde bir set oluşturmuş gibi. Ama hiçbir şeyin unutulmaz olmadığını çok yakında anlayacaksınız.

Yorgunluğunuzu azaltmanız için bir yardımcıya ihtiyacınız olabilir. Bunu bugünlerde talep edebilirsiniz. İşinizde yetkin biri olmanız, farklı olarak yorulmanıza neden olabiliyor.

Güçlü para destekleriniz var. Bunları, toparlanana kadar bir yan gelip gibi görebilirsiniz. Biraz rahat bir insan olmanız, para sıkıntılarınızı soğukkanlılıkla aşmanızı sağlıyor.

Bugünlerde bazı arkadaşlarınız sizden uzaklaşabilir. Bir arkadaşınızla bağımlılık derecesindeki yakınlığınız, onlarda gizli bir kırgınlık yaratabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak. Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz.

5 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 05 Kasım saat:22:19-11 Ocak 2018 saat:08:09 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Bir içe yöneliş hem de bir gözden geçirişin işaretçisidir. Neler üzerinde duracağız? Finansal meseleler, maddi ve manevi anlamdaki zenginliklerimiz, enerjimizi doğru kullanma teknikleri, yaratıcı düşünme ve temel dürtülerimiz. Bizi biz yapan birçok olgu üzerinde duracağız. Düşüncelerimiz dış dünyadan ziyade iç aleme yönelik olsa da, bize gerçekten güzel niyetle yaklaşanlara can olmaya hazırız. Yarım kalan projelerin tamamlanması anlamında önemlidir. Mali konularda destekler görebiliriz. Bazen kafamızı kaşıyacak vaktimiz olmayacak. Detaylar, bütünü görmemizin önüne geçebilir. Buna da dikkat etmek lazım. İş hayatında bizi rahatsız eden noktaları, güvenlik unsurunu, işin niteliğini, artı ve eksilerini mutlaka bilinçli şekilde ele almalıyız. 3-23 Aralık tarihlerinde Merkür Yay burcunda gerileyecek. Tüm burçlar, yukarıda belirtilen konulardaki işler tekrar gündem maddemizde yer alacak.

5 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gözünden hiçbir şey kaçmıyor! Etrafında konuşulanları daha irdeleyici bir yaklaşım sergileyebilirsin.

5 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının karanlık sırlarını keşfetmek yerine kendi içinizde derin olan şeylerle yüzleşmenin bir yolunu bularak kendinize yanıtlar aramalı ve hatalarınızla yüzleşmelisiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düşüncelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Öğle sonrasında hizmet ve fedakarlık gerektiren işler gündeme gelebilir.

5 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte mistik ve spiritüel konulara merakınız artabilir. Bu konularla ilgili kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sessizlik, sakinlik arayışınız artabilir.

5 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte mistik ve spiritüel konulara merakınız artabilir. Bu konularla ilgili kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sessizlik, sakinlik arayışınız artabilir.

5 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalıklardan uzaklaşıp kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Yalnız çalışmak bu dönemde size daha avantajlı sonuçlar getirebilir.

5 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece yoğun ve güçlü istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve olumlu olacak. Geleceğe yönelik yepyeni hedefler belirleyebilir, başarılı atılımlar yapabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

5 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 51" R
Ay
Başak
02° 42' 43"
Merkür
Boğa
00° 31' 01"
Venüs
Boğa
20° 29' 43"
Mars
Koç
11° 52' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 47"
Satürn
Balık
17° 49' 31"
Uranüs
Boğa
23° 15' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 47"
Lilith
Başak
25° 05' 37"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>