Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz. ama dik başlı tavırlarınız bir türlü değişmiyor. Elinizi atıp başarılı olamayacağınız alan yok ama siz bazı aşk meseleleri yüzünden başarılı olduğunuz alanlarla aranıza mesafe koyabiliyorsunuz. Bugün sevgilinizi hediyeye boğabilirsiniz. Eliniz yine çok açık.

Önemli bir başarı yakalamak üzeresiniz. Doğru stratejiler geliştirmede üzerinize yok. Lider yönünüzü tatmin edebileceksiniz. İş ilişkilerinde sıcakkanlı tavırlarla karşınızdakini etkiliyorsunuz. Ama gereksiz yakınlıklardan kaçınmalı, kendinizi korumalısınız.

Parasal konularda şanssız bir dönemdesiniz. Borçlarınız , ödemeleriniz birikti ve yeterince paranız yok. Bu yüzden akrabalarınızdan borç isteyebilirsiniz.

Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı , görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam üstü alacağınız bir davet, uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşmanızı sağlayabilir. Dostlarınız son zamanlardaki canlılığınızı yeni ilişkinize bağlıyor. Bu halinizi, ilişkinizin yanı sıra, sizi bugünlerde taşıdığınız pozitif enerji de etkiliyor. Hayata olumlu bakıyorsunuz ve gelecekle ilgili umut içindesiniz. Bu umudunuzu boşa çıkarmayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 10:52 Ay-Güneş görünümü Cumartesi günümüzün ilk enerjisidir. Sizleri rahatlatır. Yaşamı güzel yönleriyle ele alabilirsiniz. Söylemeye çekindiğiniz veya yapmak istediğinizde olumsuz sonuçlanır diye vazgeçtiğiniz konularda kendinizden emin olarak adım atabilirsiniz. İlişkinizdeki aksaklıkları tekrar gözden geçirebilir, nelerin sizi rahatsız ettiğini saptayabilirsiniz. Ciddi bir teklif alabilirsiniz. Yakın bir tanıdığınızla bu konu üzerinde ayrıntılı bir şekilde konuşabilirsiniz. Saat 13:16 Ay-Neptün olumlu görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Şefkat duygunuz ve empatinizle insanların sevgisini kazanırsınız. Kısa süreli bir tesir olmasına rağmen sizler için şifalandırıcı ve rahatlatıcıdır. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, sizi umutlandıracak bir gelişmenin işaretçisidir. Umudunuz yüksektir. Her şey yoluna girecek diye düşünmek, bu görünüm sayesinde mümkündür. Saat 19:38 Ay-Merkür görünümü, evimiz-ailemiz ve geleceğimizle alakalı konularda bir karar vermeden önce lütfen iyi düşünelim. Özellikle bu saatlerde tartışmayalım. Meseleleri akılcı şekilde gözden geçirelim. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim problemleri geçtiğimiz günlere nazaran çözüme kavuşuyor. Yaşam alanında aile bireyleri ile geçireceğin vakit artarken, kendini sosyal ilişkilerindeki iniş çıkışları minimuma indirmek için çabalarken bulabilirsin. Bir araya geldiğin arkadaşlarınla toplumsal konular üzerine derinlemesine bir sohbet gerçekleştirebilirsin. Kendinden emin tavrın, kibirli görünmene neden olabilir. İlişkisi olan yahut evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranda gereksiz kıskançlık ve inatlaşmalar yaşayabilirsin. Kardeşinden gelecek haberle büyük bir sevinç yaşayabilirsin.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem özel ilişkilerinizde hem de yaşamınıza ilişkin önemli konularda belli bir karar aşamasına gelecek ve bu konuda tek başınıza doğru kararlar alabileceksiniz. Bugün geleceğe yönelik vereceğiniz kararlarda hem duygusal hem de mantık yoluyla hareket etmek sizin şu ana kadar yolunda yürütemediniz birçok konuda başarıları da beraberinde getirecektir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çalışmak size zor gelebilir ve dikkatinizi bir konu üzerinde yoğunlaştırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yine de yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere kullanın.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflediğiniz işleri, üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlamaya odaklanacağınız bir gündesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarla beraber hareket ederek, kararlarınızı uygulayabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz kazancı artırmak için uzun vadeli planlar yapabilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda yaratıcı ve romantik etkileşimler altında olacaksınız. Kendi isteklerinizlealanlarınızı bir arada götürebilirsiniz. Alacağınız bazı haberler sizi zorlayabilir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleneksel aile toplantısı düzenlemek sizi çok mutlu eder.Herkesin bir arada olacağı bir kahvaltı organizasyonu üzerinizdeki stresi atmanıza yardımcı olacaktır. Dişçiye gitmeyi ihmal etmeyin.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Bunun sonuçları pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 04' 33" R
Ay
Yengeç
02° 01' 33" R
Merkür
Koç
24° 56' 23"
Venüs
Boğa
14° 32' 20"
Mars
Koç
08° 10' 21"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 16"
Satürn
Balık
17° 28' 33"
Uranüs
Boğa
22° 58' 54"
Neptün
Balık
29° 13' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 41"
Lilith
Başak
24° 33' 25"
True Node
Koç
15° 05' 21"
Son Güncelleme : 11/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>