Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki, canlılığını biraz yitirmiş görüntünün yüzeysel ve geçici olduğunun bilincinde görünüyorsunuz. Karşılıklı olarak bulduğunuz değerler, daha sıkı bağlarla bağlanmanızı sağlıyor.

Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir. Kurduğunuz dostluklardan genellikle yarar görmek, sizi daha başarılı bir insan haline getiriyor.

Gönlünüzdeki zenginliğin para sorunlarınızın temel nedeni olduğunu düşünmemelisiniz. Aynı ölçüde gönül zenginliği içinde olduğunuz, aynı cömertlikleri gösterdiğiniz birkaç arkadaşınız, sizin kadar sorun yaşamıyor.

Bir konuda eleştiri zamanlamasını doğru yapmanız gerekiyor. Çok yakınınızdaki birinin bazı zaaflarını kendine hayranlık duyarak yaşamasına tepkisiz kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki sağlamcı insanlar size gitgide itici geliyor. Bazı arkadaşlarınızın hayatla ilgili gerçekçi çekincelerinden bile bugünlerde rahatsızlıklar duyuyorsunuz. Epeydir aklınızda olan biraz çılgınca planlarınızın bu bakışınızda etkisi olabilir. Bir yakınınızın özel ilişkisindeki açmazları sizde üzüntü yaratıyor. Ona karşı beslediğiniz sevgi, sizi harekete geçirecek.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 07:49 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Coşkulu ve oldukça aktifiz. Ancak bir o kadar da hakimiyetçiyiz. Canımızı sıkan bir şey oldu mu, tepki gösteririz. Evde yapılacak işlerimiz varsa onlarla uğraşırız. Ailevi konularda sözümüz dinlensin isteriz. Saat 14:04 Güneş-Jüpiter görünümü, paylaşım olgusunu ilişkide büyütücü ve besleyicidir. Çiftler birbirlerine karşı sevgi, güven ve sadakatla yaklaşır. Ortak çıkarlarını koruma ve kollama arzuları yüksektir. Sevdiğimizden tüm beklentimiz, bize güven vermesidir. İnanmak isteriz. Sahiplenilmek, korunmak ve desteklenmek yönünde umut ararız. Kaldı ki bu görünüm bu yönde destekleyici ve umutlandırıcı gelişmelerin işaretçisidir. Saat 14:48 Merkür-Mars karşıtlık etkisinde, karşımıza çıkabilecek teklif ve fırsatların incelenmesinde yarar görüyorum. Belki bir sıkışık dönemden geçiyorsunuz. Doğal olarak bu krizden kurtulmak için yollar arıyorsunuz. Fırsat düşkünü insanlara karşı gözünüz açık olsun. Önce kendi yağınızla kavrulmaya çalışınız. Çünkü alınan bir kredi yüksek faiziyle sizi zorlayabilir. Verilen bir teklif, değerinin çok altında olunca, hakkınız yenebilir. Kimden ne gibi bir isteğimiz varsa, bunun bize ödetebileceği bedel ne olabilir, diyerek tedbirli olmamızda yarar görüyorum. Harcamalara tabii ki dikkat edelim. Çünkü Mars geriliyor ve doğal olarak biz de fazla hevesliyiz. Kendimize göre doğru yapıyoruz ama bunun bize yararı ve zararı olur mu diye bakmak zorundayız. Saat 17:55 Ay-Satürn görünüm etkisinde, birileri sadece kendini düşünüyor, size destek olmuyorsa, sorumsuz davranıyorsa canınız sıkılır. Doğal olarak tepkisel davranırsınız. Saat 21:21 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Gün boyu huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan biriysen, geçmişte bıraktığın ilişkine dair özlem duyabilirsin. Kronik rahatsızlığın nüksedebilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte karşılaştığınız konulardan aldığınız dersleri uygulamaya koyacağınız bir gün geneli diyebiliriz. Bugün, karşınızdaki kişiden fazla beklentiler içerisine girmeden sürdürmüş olacağınız ilişkiler yaşamınızı büyük ölçüde değiştirebilecek.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili konularda yeni oluşumlar meydana gelebilir. Beklediğiniz terfi ya da yeni birteklifi gündeminiz etkileyebilir. Bu konu sizi bir çocuk gibi heyecanlandırabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edersiniz. Hayatınızda gelecek yönünde yeni planlamalar yapacağınız zamanlar var. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Balık burcunda seyrederken iletişimde çok boyutlu ve etkileyici bir diliniz olabilir. Sözlerinizle büyüleyebilir, en zor görünen kişileri dahi etkileyebilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

5 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz tanıdığınız insanlarla bir arada bulunmaktan mutlu olacak. Sevdiklerinizden istediğiniz desteği kolayca alacaksınız. Bugün, iletişiminizde dalgın olabilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sorumluluklarla idealler arasında seçim yapmak zor. Hiçbir konuda geç kaldım fırsat kaçtı diye düşünüp, olumsuz yargılara saplanmayın.Mantığınızla her şeyin altından kalkma kapasiteniz var. Gün içinde aynı konuyu iki kere ele almak zorunda kalabilir ya da birden çok kez anlatabilirsiniz. Deneyimleriniz sayesinde insanlar üzerinde etki bırakıyorsunuz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

5 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 55' 43" R
Ay
Koç
16° 12' 02" R
Merkür
Koç
20° 08' 29"
Venüs
Boğa
07° 59' 21"
Mars
Koç
04° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 08"
Satürn
Balık
17° 03' 28"
Uranüs
Boğa
22° 40' 24"
Neptün
Balık
29° 04' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 28"
Lilith
Başak
23° 58' 01"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>