Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

Bugün işinizle ilgili güzel fikirler üretebilir ve olumlu gelişmeler yapabilirsiniz. Ancak başarılı olmak istiyorsanız hiç kimseden yardım beklememeli ve hedefinize kilitlenmelisiniz.

Parasal konularda şanslı olacağınız bir gün geçireceksiniz. Bugün maddi konulardaki bazı olumlu gelişmeler sizi bir hayli sevindirecek. Yüksek moraliniz sayesinde gün boyu neşeli ve canlı olacaksınız.

Sizin asıl dikkat etmeniz gereken şey karşınızdakilerin yanlış bilgilerini araştırmadan kabullenmeniz. Oysa sezgilerinize biraz daha güvenerek hareket etseniz başarınız tam olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aileniz içindeki değişken havayı yaşlı bir aile bireyinizle giderme yoluna başvuracaksınız. İçinize tam sindiremediğiniz bir konu kendiliğinden ortadan kalkacak. İş dönüşü katılacağınız bir kültürel faaliyette yeteneğinizle taktir toplayacaksınız. Biraz ketum davranarak sevgiliniz hakkında en yakınlarınıza bile sır vermiyorsunuz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 04:32 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerlediğinde, iki gün boyuncahayatınız ve ilişkiniz sizin için önceliklidir. Bu iki konuda da, dağılmamak, soğukkanlı hareket etmek, mantıklı bir şekilde incelemede bulunmak gayet yararlı. Ancak bazı durumlar özellikle duygusal veanlamında bizi yine meşgul edeceğe benziyor. Başarılı olmayacağımız anlamına gelmiyor bu. İş konularında şu aralar belki önemli bir karar vermek veya yeni bir planı yürürlüğe koymak niyetindeyseniz, kendinizden emin olunuz. Olur ya, bir endişe, huzursuzluk sizi sarabilir. Bu endişeyle, acaba doğru mu yapıyorum, yoksa geri adım mı atayım diye kararsız kalabilirsiniz. Ben derim ki, sakince akışta kalın. Gücünüzü aşan işler olduğunda, mutlaka molalar veriniz. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, maddi kazanç, manevi tatmin, başkalarına olan desteğiniz, hep birlikte sözünü kendinize düstur edişiniz, niyetiniz size yeni kapılar açabilir. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarının desteğine duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Maddi-manevi anlamda güçlü olma arzumuz büyüyor. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakın çevrende başarılarını kıskanan birilerinin olduğunu fark edeceksin. Çevrendeki bazı kişilerin tavırları kafanı karıştırabilir. Sevdiklerinin ya da kardeş gibi yakın gördüklerinin eğitim veyahayatlarıyla ilgili planlarında onlara yardımcı olabilirsin. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan büyük bir alım-satım gerçekleştirebilirsin. Ne zamandır işinden uzaklaşmak zorunda kaldıysan, geri dönmek için gün sayman sabırsızlanmana neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, detaylara fazlasıyla takılıyor oluşun, değer verdiğin kişiyle zıtlaşmana neden olabilir. Kilo problemi yaşıyorsan kalorisi yüksek gıdalardan ve abur cubur tüketiminden uzak durmalısın.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü daha çok sosyal aktivitelere ayırmak ve partnerinizle görüşmek için geçirebilir ve kurduğunuz iletişim sayesinde kendinizi daha rahat ve mutlu hissedebilirsiniz. Daha önceden konuşmak istediğiniz bir konu var ise ve açılamamış iseniz bugün bunu konuşmak için tam zamanı.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda başarı için sarf ettiğiniz çabanın ödüllerini alabilirsiniz. İşteki sorumluluklarınızın arttığını düşünebilirsiniz. Bugün keyifli olaylar yaşanması mümkün. Eğitim almak istediğiniz konularda gelişmeler olur. İletişim konularınızın hareketleneceği bir gün. Kardeşlerinizle birlikte olmaktan keyif alacağınız bir akşam yaşamanız olasıdır.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı konusunda çok fazla iddialı olmasanız da, kendinize önem veriyorsunuz. Ancak genel olarak bakıldığında aşkta çok fazla seçici davranıyorsunuz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle ortak maddi konularda, ortak iş, alım satım ve yatırım konularında iyimser, eliaçık ve cömert bir tavır sergileyebilirsiniz. Maddi durumunuzu tehlikeye atmamaya ve risklere dikkat etmelisiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız mantığınız ön planda olarak, günlük işlerinizle, rutin hayatınızın düzeniyle başlıyor. Hayatınızın kontrolünü elinize almaya çalışırken ortak parasal konularda oluşan bazı aksilikler ve sorunlar içsel gerginliklerinizi arttırabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı denetim altına almanızın zor olduğu bir gün. kolay öfkelenebilir, kendinizi halsiz ve bitkin hissedebilirsiniz. Alkollü içeceklerden kaçınmalı, sağlığınıza özen göstermelisiniz. Kendinizi fazla yormayın.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 54' 21" R
Ay
Koç
00° 42' 24"
Merkür
Koç
19° 22' 43"
Venüs
Boğa
06° 41' 21"
Mars
Koç
03° 16' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 16"
Satürn
Balık
16° 58' 15"
Uranüs
Boğa
22° 36' 44"
Neptün
Balık
29° 02' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 59"
Lilith
Başak
23° 50' 60"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>