Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınıza ilişkin güzel gelişmeler ve sizi heyecanlandıracak olaylar olabilir. Sevgilinizden ılımlı ve sıcak tepkiler alabileceğiniz bir gündesiniz.

İş hayatınızda bugün gergin saatler geçirebilirsiniz. Olayları sakin ve sağduyulu yaklaşmaya çalışın.

Özellikle şu sıralar çok savurgansınız ve gereksiz harcamalarda bulunuyorsunuz. Bu gidişle bütçenizi zorlayabilirsiniz.

Ailenizden bir kişi sizi sevmiyor. Bu uzak bir akrabada olabilir. Yakınlarınıza karşı tedbirli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararsız ve çelişkiler yaşayacağınız bir gün yaşayacaksınız. Bu olur olmaz insanlara inat yapmanız ve alınmanız sizin hassas bir dönem yaşamanızdan aklınızdaki seyahatleri gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz bir yakınınızı da bu seyahatlerden birinde görme fırsatı bulacaksınız. Kırgınlıklardan kaçının, size zaman zaman haksızlık yapıldığını düşünüyorsunuz ama bunu ifade biçiminizde aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

3 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 03:17 Ay-Pluto görünümü, evimizle ilgili düzenlemelerin işaretçisi. Bazıları ailesi veya arkadaşlarıyla, kimileri sevgisiyle birlikte vaktini değerlendirebilir. Saat 05:52-22:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. İnişli çıkışlı bir ruh halimiz var. Bu nedenle önemli kararlar vermeyelim. Normalde gayet kolaylıkla çözeceğimiz mevzuların bizi daha fazla yormaması için, bu saatler arasında farklı bir şeylerle kendimizi mutlu etmeye çalışmamız ne güzel olur. Deneyelim olur mu? Saat 22:51 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Her konuda güvenilir olanı önemseyeceğiz. Bu enerji rahatlatır, sakinleştirir, huzuru bilhassa önemsememizi sağlar. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Etrafında inandığı, güvendiği ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister. Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Canı gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Kalabalıkla her an bir arada olmaya hazır ol. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Geçmişten bu yana süregelen meseleleri onarabilmek adına karşına fırsatlar çıkabilir. Olayları objektif bir bakış açısıyla değerlendiriyorsun. Yakın bir arkadaşın maddi desteğine ihtiyaç duyabilir. Olanağın varsa, geri çevirmemende fayda var. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, bugün katılacağın organizasyonda, etkileyici biriyle tanışabilirsin. Ailede anne ya da anne ailesinden birinin ani rahatsızlığı telaşlı bir koşturmaya neden olabilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle olan ilişkilerinizde ve özellikle finansal durumlarla ilgili konularda biraz inatçı ve yola gelmeyen bir yapı sergilemeleri hoşunuza gitmeyebilir. Böyle bir durumda onların açığını kapatan ve alttan almak istemeyen taraf siz olabilirsiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler oluşturabileceğiniz, yeni planlar yapacağınız keyifli bir gün olabilir. Başarılarınızı planlı çalışmalarınız sayesinde üst seviyelere taşıyorsunuz. Motivasyonunuzun yüksek olduğu zamanlar içindesiniz. Hayatınızdaki başlangıçlarınız düşündüğünüz gibi olabilir. Şanslı bir dönem içinde olmanız mümkün. Kendinize zaman ayırmalısınız.

3 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNÜN ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin.

3 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizdeki yerlerini koruyorlar. Aile ilişkileri konusunda daha hassas ve duyarlı davranmanız gerekebilir. Sinirsel ve ani tepkilerden mümükün olduğunca uzak durmaya çalışmalı, her zamanki sabrınızı korumaya çalışmalısınız.

3 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dış ortamlarda kendinizi ifade ederken, güçlü ve etkin yanlarınızı ortaya koyacaksınız. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi sizi daha az tanıyan insanların yanında telaffuz etmekten çekinmeyin.

3 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konusunda şartlar aniden değişebilir. Ortaklarınızla fikir ayrılığı içinde olabilirsiniz. Daima orta yolu bulmak ve yapıcı davranmak sorunların daha hızlı çözülmesine neden olur. Hobilerinize vakit ayırmak için gayet uygun. Ruh ve beden sağlığınızı korumak için size keyif veren ortamlar yaratın.

3 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

3 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 35" R
Ay
Koç
06° 48' 46"
Merkür
Koç
19° 40' 18"
Venüs
Boğa
07° 12' 09"
Mars
Koç
03° 36' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 08"
Satürn
Balık
17° 00' 19"
Uranüs
Boğa
22° 38' 11"
Neptün
Balık
29° 03' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 22"
Lilith
Başak
23° 53' 46"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>