Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle çok mutlu bir ilişkiniz var ve ufukta olumlu şeyler gözüküyor. Yakında sevgilinizle ciddi evlilik planları yapacaksınız ve bunun için oluşabilecek engelleri ortadan kaldırmak isteyeceksiniz.

İş hayatınızda olumsuz bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınız size olan güvenlerini kaybedecek ve onların güvenini tekrar kazanmak için çok çaba harcayacaksınız.

Önümüzdeki günlerde para durumunuzda oluşabilecek bazı sorunları önlemek için bugün bazı girişimlerde bulunacaksınız fakat bu girişimler sonuç vermeyecek. Kendinize başka bir çözüm yolu bulmalısınız.

Bugün günlük sıradan olaylara ve neşeli uğraşlara yönelerek kendinizi duygusal yönden motive etmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakınlarınızla aranızda sıcacık bir duygu alışverişi olacak. Adeta özlediğiniz çocukluk günlerine döneceksiniz. Gelecekle ilgili uzun vadeli planlar yapmak yerine, daha günlük yaşamaya çalışın. Çevrenizdeki insanlara yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyin. Siz ne kadar popüler olursanız, arkadaşlarınız da sizin üzerinize o kadar düşer, bunu unutmayın.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 00:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Saat 05:39 Mars-Uranüs görünümü, geçen Mayıs ayında ilk kez gerçekleşmişti. Bugün ikincisi, ardından Eylül ayında üçüncüsü oluşacak. Maddi açıdan bizi kısıtlayabilecek koşulları işaret ediyor. Ancak bir yanıyla da, tutumlu olmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Har vurup harman savuran bir kişiysek, bugünlerde aldığımız ders epeyce etkili olur. Eğer durumumuz iyiyse, harcamaların ölçüsü kaçabilir. Bu kişilerin de dikkatli olmasında yarar var. Bu görünüm her ne kadar zorlayıcı dursa da, bir yanıyla yaratıcı düşünmeyi, sıkıntıları aşabilmek için mücadeleci olmayı sağlar. Kişi yeteneklerini geliştirir ve kazanç elde edebilir. Durum gösteriyor ki, bir sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Ancak bunları aşabilecek yeni fırsatlar, değişimler de karşımıza çıkacak. Saat 09:03 Ay-Güneş görünümü, maddi ve ailevi konularda kendinizi güçlü hissetmenin işaretçisidir. Hoşunuza giden, moralinizi yükselten her şeyi denemek, yaşamak istersiniz. Kendinizi inandığınız her konuda baskın şekilde ifade edebilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylara kafa yormamak adına bugün hızlı kararlar alabilirsin. Fakat bu durum maddi konularda yanlış adımlar atmana neden olabilir. Beklenmedik aksiliklerle karşılaşman güne ait planlarını değiştirebilir. Aile şirketinde çalışan bir Oğlak burcuysan, önemli anlaşmalar sağlaman, ailenin gururu olmanı sağlayacak. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, önyargılarından sıyrılıp, bastırdığın bazı duygularını dışa vurabilirsin. Bu duyguları sevdiğin kişiyle paylaşarak manevi olarak da rahatlayacaksın. Akşamüzeri arkadaşlarınla zaman geçirmek, yeni çevrelere dâhil olmak ve sosyal olmak bugünün konusu olabilir. Hafta sonu için seni farklı planlar bekliyor.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde biraz daha serinkanlı olarak ilerlemeli ve karşı tarafla zıtlaşmaca bir tutum sergilemekten kaçınmalısınız. Çalışma hayatında ise size karşı yürütülen baskıcı tutumun altında yatan nedeni bugün ummadığınız bir anda öğrenebilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda, düşüncelerinizde idealist bir tavır içinde girebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi üstlerinizle paylaşabilir takdir görebilirsiniz. Aldığınız olumlu geri bildirimler çalışma motivasyonunuzu yükseltecektir. Yeni fikirlerinizle, geleneksel bakış açınızı sentezleyebilirsiniz. Bu şekildeki düşünce tarzınız sizi heyecanlandırır.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli başlayan gününüz işinizle ilgili gecikmelerden dolayı gerilime dönüşebilir. Dişlerinizle ilgili ağrılar varsa önemsemezlik yapmayın.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararsızlık yaşamaya müsait bir enerjide olduğunuz bugün, hayattan beklentilerinizi bir an evvel yaşamak, hayatınızdaki ikili durumların netleşmesini sağlamak ve artık belirli kararlar almak istiyorsunuz. Bugün herhangi bir konuda başkalarına fikir danışmak yerine kendi iç sesinizi dinleyerek hareket edin, para ve maddi konularda şansınızın açık olduğu bir gündesiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda biraz zorlayıcı etkilerle başlayabilir sevgili Oğlaklar. Eğlence, çocuk ve aşk evinizdeki değişimler, sürpriz gelişmeler harcamalarınızı arttırabilir. Zorlanabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza, riskli girişimlere dikkat etmelisiniz. Bu dönem en çok bu etkiye dikkat edin.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim gelir ve kazanç akışınızda ani değişimlere neden olur.Anidenveya sosyal çevrenizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. Taşınmak veya eşyaları yenilmek aniden gündeme gelebilir. Ruhunuzu yenilemek için bundan iyi bir fırsat bulamazsınız. Yeni yerler, yeni insanlar hayatınıza girer.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

2 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 44" R
Ay
Koç
05° 35' 25"
Merkür
Koç
19° 36' 44"
Venüs
Boğa
07° 05' 59"
Mars
Koç
03° 32' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 58"
Satürn
Balık
16° 59' 54"
Uranüs
Boğa
22° 37' 53"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 05"
Lilith
Başak
23° 53' 13"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>