Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona ayak uydurmanız, bu ilişkiden aynı ölçüde haz almanızı sağlayabilir. Hiçbir şey eskisi gibi heyecan dolu değilse de, partneriniz ilişkinizin hakkını vermesini iyi biliyor.

Bugün kısa bir toplantıda azı uyarılar alabilirsiniz. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturuyor.

İyi niyetli çabalarınızın yanlış değerlendirilmesinden korkuyorsunuz. Parasını idareli kullananlardan değilsiniz, ama bu anlamda ciddi gelişmeler içersindesiniz.

Çevrenizdeki herkesle aynı yakınlıklar içinde değilsiniz. Ama bunun başkaları için de geçerli olduğunu kabul etmelisiniz. Bazı arkadaşlarınızın aranızın açık olduğu kişiyle yakın ilişkide olması sizi rahatsız ediyor. Bunun abartı bir bakış olduğunu kavramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yepyeni bir tanışmayla, yaşadığınız yalnızlık duygusundan kurtulabilirsiniz. Bu tanışma kalıcı bir dostluğa dönüşebilir. Yakında sevinçleriniz var. Uzun zamandan beri kötümserliği elden bırakmayıp çevrenizdeki herkese olumsuz enerji yayan bir arkadaşınız sizi de etkiliyor. Bugün bir ilginçlik, onu hayata daha iyimser bakmaya yöneltecek.

6 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 00:29 Ay-Mars görünüm etkisinde Cuma günümüz başlayacak. Ailemizi ve bizi ilgilendiren konularda kendi bildiğimiz gibi hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Maddi konulardaki bazı sürpriz gelişmeler can sıkmıyor değil ancak idareli gitmek, dikkat etmek tabii ki iyi olur. Saat 01:38 Ay-Merkür görünümü, sizi rahatsız eden meseleleri gözden geçirmenin, üzerinde düşünmenin işaretçisidir. Sözgelimi birileri bize karşı çıkıyorsa, terslikler yaşanıyorsa, insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz. Değişik bir şeyler yapmak isteriz. Yüzleşmelerde bulunuruz. Söze pek dökmeyiz sıkıntılarımızı ama, her şeyin gayet iyi farkına varırız. Saat 10:50 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün etkisinde, ilişkide gerçekçi olmak gerekiyor. Siz sadece bir başkasının size sunacağı sevgi, koruma ve kollamasıyla hayatınızı güvence altına alamazsınız. Bunu bulamadığınızda ne olacak? Onun içindir ki, boş yere stres altına girerek, çaresizce tepkilerde bulunmayınız. İlişkinizi ve ilişki konularını gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Saat 21:54 Ay-Pluto görünümü, evimizle ilgili düzenlemelerin işaretçisi. Bazıları ailesi veya arkadaşlarıyla, kimileri sevgisiyle birlikte vaktini değerlendirebilir. İçinizden geçen güzellikler sizinle olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

6 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda yaşadığın sorunlar nedeniyleyerinde bugün huzursuz bir ortamla karşılaşabilirsin.

6 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem özel ilişkilerde hem de çalışma hayatındaki ilişkilerde bazı kopuşları onarmak adına ciddiyetle harekete geçebilir ve kararlı bir şekilde iletişiminizi sürdürebilirsiniz. Finansal konularınızı arttıracak bazı projelerden gelen haberler size motivasyon katacak.

6 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kariyeriniz ile ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Kariyer hedefleriniz konusunda akıcı koşullar söz konusu. Sorumlu olduğunuz işlerde hedefe ulaşmak için yeni atılımlarda bulunmanız mümkün. Yapmış olduğunuz planlamalar sayesinde hedeflerinizdeki yere sağlam adımlarla ilerliyorsunuz. Keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... İkna edici yeteneğe sahipsiniz. Bugün olağanüstü koşuşturmaca yaşayacaksınız. Gururlu ve kibirli duygularınızı insanlar bilinçli bir şekilde anlayacaklar.

6 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve ailenize ilişkin konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinize güzel ve dekoratif eşyalar satın alabilirsiniz. Evinizi süsleyebilirsiniz. Ailenizin yakınlığıyla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz tanıdığınız insanlarla bir arada bulunmaktan mutlu olacak. Sevdiklerinizden istediğiniz desteği kolayca alacaksınız. Bugün, iletişiminizde dalgın olabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda pek çok parlak fikri beslyeip hayat ageçirebilecek enerjiye sahipsiniz. Yeni fikirlerinizi olgunlaştırmadan hemen kimseyle paylaşmayın. Gün içinde sanatçı, bohem insanlarla karşılaşabilirsiniz. Hırsızlık, aldatılma ve yalan konularına dikkat edin. Herkes göründüğü gibi olmayabilir.

6 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 41" R
Ay
Balık
03° 39' 06"
Merkür
Koç
18° 11' 59"
Venüs
Boğa
04° 23' 17"
Mars
Koç
01° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 00"
Satürn
Balık
16° 48' 50"
Uranüs
Boğa
22° 30' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 47"
Lilith
Başak
23° 38' 34"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>