Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda güzel bugün güzel gelişmeler olacak. Sevgilinizin size hazırladığı sürpriz, sizi çok mutlu edecek. Akşam saatlerinizi sevgilinizle geçireceksiniz. Bir davete katılmanız muhtemel.

Edindiğiniz her yeni bilgiyiyaşamınıza nasıl uyarlayabileceğinizi düşünme alışkanlığınız ufuk açıcı bir deneyim. Yine de, bunun sizi hayalciliğe sürüklemesine izin vermemelisiniz. Neyin işe yarayıp, neyin yaramayacağını belirlemek için yeni bilgileri bir süzgeçten geçirmeye çalışın.

Çoktandır almak istediğiniz bir giysiyi alabilecek mali kaynağınız olacak, üstelik yakınlarınızın da sizi mali olarak desteklemesi sizi çok sevindirecek. Bugünlerde biraz sıkıntı atacak ve alışveriş size çok iyi gelecek.

Bugün sportif faaliyetler ile kendinizi fazla yormamaya çalışın. Dinlenmeye ihtiyacınız var. Aksi halde sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Bugün sürprizlerle dolu bir ortama katılacak ve yeni dostluklar kurabileceksiniz. Yakınlarınızın sizi ilgilendiren bir girişimi olacak. Hazırlıklı olun. Geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içerisindesiniz. Ancak bu beklentilerinize ulaşmanız için büyük bir çaba ve özveriyle çalışmanız gerekiyor. Biraz daha gayretli olmalısınız.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Yönettiği burç Terazide ilerleyecek Venüs dönemi sizler açısından hem mesleki ve toplumsal hem de aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Mesleki konularda en önemli yansıması, kişinin kendi yeteneklerini değerlendireceği bir alanda sorumluluk alması halidir. İnsan, çalıştığı yerde ve otoritelerle olan ilişkisinde huzur, uyum, hakkaniyet ve paylaşım isteyecektir. Eğer böyle bir işe sahipse, bu süreçte tatmin olur, kendini mutlu hisseder. Çünkü bir işten, beklentisi olanları elde ettiği için, geleceğine de umutla bakar. Tam tersi durumda, hayatın sadeceve sorumluluklar üzerine kurulduğu düşünerek sıkılır. Bu süreçte sanatsal, sosyal paylaşım, ortaklaşa işbirliği gibi alanlarda çalışabilir. Toplumsal açıdan bu süreçte, kişiler arası ilişkilerde eşitlik ilkesi gözetilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Bulunduğun ortamlarda liderlik elde etmek isteyebilirsin. Aldığın yenitekliflerini değerlendirirken acele etmemende fayda var. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, bir araya geleceğin arkadaşların yeni bir aşkın başlamasına vesile olabilirler. Evli bir Oğlak burcuysan, eşin ilgisizliğinden dert yanabilir. Suçlayıcı davranmak ya da savunmaya geçmek yerine onun da haklı olabileceğini unutmamalısın. Akşam saatinde gelecek telefonla, akrabalar arasında dönen dedikodulardan haberdar olabilirsin. Bugünden itibaren aile bireyleri ile ilişkilerin ön plana çıkarken, onlarla birlikte önemli kararlar alabilirsin.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi kendinizi kontrol etmeyi başarır ve yaşadığınız olayların perde arkası durumlarını daha iyi görebilirseniz çözemediğiniz bir sorunla ilgili ipucu yakalayabilirsiniz. Seyahat etme ve dinlenme isteğiniz düşüncelerinizi sarabilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi tahmin ettiğinizden daha hızlı bir şekilde tamamlamanız mümkün. İletişiminizin yoğun olacağı bir gün olur. Finansal işlerinize daha fazla yönelebilirsiniz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylar maddi krizlere yol açabilir. Yapacağınız alternatif bir planla bu krizi kısa bir sürede çözmeniz olasıdır.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikte yaşadığınız insanların isteklerini ve arzularını yerine getirmek için çok çaba harcıyorsunuz. Düşünceli ve nazik bir konumdasınız. Bugün yeni tanışacağınız insanlarda hayranlık uyandıracaksınız. Onlara son derece şefkatle yaklaşıyorsunuz.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle ortak maddi konularda, ortak iş, alım satım ve yatırım konularında iyimser, eliaçık ve cömert bir tavır sergileyebilirsiniz. Maddi durumunuzu tehlikeye atmamaya ve risklere dikkat etmelisiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ve sonrasında sevginizi daha çokve kariyer hayatınıza akıtacaksınız. Toplum önünde güçlü ve adil duruşunuzla herkesin beğenisini toplayabilir, önemlibirlikleri içine girebilirsiniz. Bu dönem tatil yapacaksanız kısa tutmaya çalışın, zira kariyer vealanlarınızda güzel açılımlara açıksınız.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Kariyer hayatınızda yıldız gibi parlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Toplum tarafından takdir göreceksiniz. Bu dönemdehayatınızda bir kadından güçlü bir destek alabilirsiniz. Evlenmek, terfi etmek için uygun zamanlar.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 43" R
Ay
Koç
05° 04' 52"
Merkür
Koç
19° 35' 15"
Venüs
Boğa
07° 03' 25"
Mars
Koç
03° 30' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 28"
Satürn
Balık
16° 59' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 46"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 59"
Lilith
Başak
23° 52' 59"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>