Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan güne sakin bir başlangıç yapacaksınız ve iç dünyanızda çeşitli endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızda uyumu yakalamanız kolay olamayacaktır. Daha çok yalnız kalmayı ve kendinizi dinlemeyi tercih edebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal durumunuzda önemli değişiklikler olacaktır. Kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz ve yaklaşımlarınızda sabırsızlıklar içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı son derece açık olacaksınız ve içinizden geldiği gibi hareket edeceksiniz.

Günün ilk yarısı bir çok sorunla aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz bu durum sizi psikolojik olarak etkileyecektir. Çevrenizde olumsuz bir ortam olacaktır ve sizde bundan etkileneceksiniz. İşinizle ilgili bazı konuları ihmal edebilir yada erteleyebilrisiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi çok daha enerjik hissedeceksiniz ve işinizle ilgili konular sizin için önem kazanacaktır. Ancak ani kararlar almanız ve fazla düşünmeden harekete geçmeniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanıza yol açabilecektir.

Maddi konularda sabah saatleri dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz ve bu anlamda bazı kaygılar yaşayabilirsiniz. Günün ikinici yarsında ise maddi konuları çok fazla düşünmeyeceksiniz ve bu anlamda kendinizi rahat hissedeceksiniz.

Akşam üzeri saatleri sağlığınıza dikkat edin ve ani girişimlerde bulunmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısı iç dünyanıza dönecek ve çevrenizden uzaklaşma eğilimine gireceksiniz. Hayatınızı ilgilendiren bazı konularda kaygılar duyabilir yersiz endişelere kapılabilirsiniz. Bu durum gergin davranmanıza sebep olacak ve çevrenizden uzaklaşmanızı sağlayacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise olaylara ve çevrenizdeki insanlara karşı hassas tepkiler vereceksiniz. Çevrenizde etkilenmeye açık saatler yaşayacaksınız. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Olaylara ani tepkiler verebilirsiniz.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz saat 00:39 Ay-Yengeç geçişiyle başlıyor.  Bizi hem eskiyle buluşturuyor hem sevgi hislerimizin yükselmesini sağlıyor hem de ilişki anlamında güven duygumuzun altını, güçlü bir şekilde işaretliyor. Doğaldır ki bugün bize karşı çıkılmasını değil, gerçekten bizi anlayabilecek birilerinin desteğine ihtiyacımız var. Belki de bu nedenle çevremizdeki kişilere, eşimize bu isteğimizi duruşumuzla, tavırlarımızla ifade etmeye çalışabiliriz. Saat 00:46 Ay-Venüs olumlu görünümü, sizler açısından gayet olumludur. Ruhsal gücünüzü, hayata olan inancınızı yükselticidir. Evet bak inanmıştım, haklı çıktım demeyi her şeyden daha fazla istersiniz. Saat 13:37 Ay-Neptün görünümü, yaratıcı kabiliyetlerinizi öne çıkarır. Hayaller, hoş görünümler, renkler, huzur duygusu yükseliştedir. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal bir burç olan Yengeç'te ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Olaylara hassas bir yorum getirmemelisiniz. Midenizle ilgili sorunlarınız olabilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler. Herkes aynı zekada olmadığı gibi, rahatlarından ödün vermek istememeleri de diğer bir konu. Tüm burçlar için gün geneli: Son zamanlarda gereğinden fazla zaman alan ve enerji harcatan işleri bir kenara bırakmak veya bu alanlarda inisiyatif kullanmaktan vazgeçmek daha doğru olacaktır. Önümüzdeki iki hafta çok farklı konulara gebe. Dolayısıyla, daha geniş açıyla düşünmek, ileriye bakmak, ama geçmişte yaşanları baz alarak organize olmak gerekiyor. 1 Nisan' da yazdığımız olaylar da(internet sitemizden okuyabilirsiniz) tekrar gündeme gelebilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iyi bir dinleyici olmak ve anlayış gösterebilmek size çok büyük faydalar sağlayacak. Bu yaklaşımınızın beraberliğinize yansıması çok olumlu olacak. Gün içinde gerilim yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak tavrınızı bozmadığınız sürece anlaşmalar ve sözleşmelere dair somut adımlar atabilirsiniz.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir hayat kurmak istiyorsunuz. Hayallerinizi bu konu üzerinde yoğunlaştırdınız. İçinizdeki gücü çıkarmak için zamana ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalısınız

7 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>