Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk yaşamınızda hiç beklenmedik sürprizler yaşayabilir, ilginç yaklaşımlar alabilirsiniz.Hareketli bir gün geçirebileceğiniz görülüyor.

Bugün işbirliği ve ortaklık konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, yeni bir ortaklık ilişkisine de sürprizli bir şekilde adım atabilirsiniz. İş ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeniliklere açık olacağınız bir gündesiniz.

Maddi konulardaki ortaklıkların da gündeme gelebileceği bu devrede hesaplarınızı dengelemekte güçlük çekebilirsiniz. Bugün yatırımlarınızı yönlendirme konusunda ani kararlar almaya meyillisiniz.

Eğer süregelen sağlık probleminiz varsa bu konuda önlem almalı ve kendinize zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yakından ilgilendirecek bir oluşumla ilgili bilgilendirileceksiniz. Fakat, bu oluşumun negatif yanlarını oluşuma dahil olduktan bir süre sonra göreceksiniz. Pratik zekanızın, son günlerde egemen olan duygusallığınızın önüne geçmesi gereken bir dönem. Sorumluluklarınızla barış halinde olabilmeniz, bu sorumlulukların bir kısmının tasfiyesine bağlı.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir gündesiniz. Sabah Ay-Mars kavuşumunun, Jüpiter ile olan karşıtlığı sebebiyle küçük sakarlıklar veya rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. İş hayatında gergin olmamaya dikkat edin. Saat 12:06'da Ay boşluğa girdiğinden dolayı yapacağınız önemli görüşmeleri sabah bitirmeniz iyi olacaktır. Merkür'ün Uranüs ile Boğa burcundaki kavuşumu sayesinde aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili beklemediğiniz sürpriz bir haber alarak gününüzü keyifli tamamlayabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenden maddi destek görüyorsun!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Çalışmalarına hız kazandırmak istesen de bazı engellerle karşılaşabilirsin. İş arkadaşlarınla yapmış olduğunuz projeler, bir türlü istediğin gibi gitmiyor. Bu durum canını sıkmasın çünkü parasal konuda çevrenden destek göreceksin. Aşk hayatında kurduğun hayallere bir adım daha yakın olmaya başlıyorsun. Eğer beğendiğin birine karşı hoş duygular besliyorsan, karşılık görmek isteyeceksin. Bu durum istemsizce basit durumlara anlamsız tepkiler vermene neden olabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin ailesinde yaşanacak bazı olaylar koşturmalı bir gün geçirmene neden olabilir. Bugün aynı zamanda saçlarını kestirerek daha modern bir görünüş elde edebilirsin.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve kariyer yaşamınızda görevlerinizle alakalı bazı yanlış işlemler yapabilirsiniz. Dikkatli ve özverili olmaya özen göstermelisiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe ait sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı özenli davranmanızda fayda var. Gününüzü daha iyi organize edebilmek için plan yapmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Tartışmalar olabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı olarak isteklerde bulunabilirsiniz. Partnerinizle beraber yapabileceğiniz etkinlikler sizi birbirinize biraz daha yakınlaştırabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kulak arkasına attığınız, ertelediğiniz sorunlar gün yüzüne çıkıyor. Özellikle ailevi problemleri ne kadar ertelerseniz erteleyin yüzleşmek zorundasınız. Toplum önündeki imajınız konusunda tedirginlikleriniz yersiz. İnsanlar ne kadar çalıştığınızın veya emek verdiğinizin farkındalar.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden itibaren ikili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Birebir temas ve görüşmeler açısından uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, eşitlik ve uyumu daha çok arayabilirsiniz. Yalnız olmaktan çok yanınızdaki kişiyle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs'ün kavuşumu aşk ve sosyal hayatınıza hareket getirecek. Kendinizi ön plana çıkartıp farklılığınızı ortaya koyun. Gruplar içinde bir anda dikkat çekebilirsiniz. Yeni bir hobi hayatınıza girebilir. Yaratıcılığınızı yeniden keşfetme zamanı. Çocuğunuzla özel vakit geçirip yeniliklere yelken açabilirsiniz. aşk Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları Uranüs Venüs

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizin baskısına maruz kaldığınızı düşünmenize neden olacak olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Diğer taraftan, baskı kuran, ısrar eden kişi siz de olabilirsiniz. Kendinizi kontrol edin, sert tepkilerden ve ısrarcılıktan kaçının.

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 01' 33" R
Ay
Kova
03° 43' 29"
Merkür
Koç
17° 08' 25"
Venüs
Boğa
01° 45' 42"
Mars
Koç
00° 12' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 05"
Satürn
Balık
16° 37' 47"
Uranüs
Boğa
22° 22' 57"
Neptün
Balık
28° 55' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 37"
Lilith
Başak
23° 24' 23"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>