Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz bir süredir boş ve şu günlerde yeni bir aşk macerasına atılmak için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Yakın çevrenizde hoşlandığınız biri var fakat onunla nasıl konuşacağınızı bilemiyorsunuz.

İş yerinizde amirlerinizle aranız çok iyi. Bu durum size önemli bir ayrıcalık kazandırıyor. Bugün zor bir işin altından amirlerinizin yardımı ile rahatlıkla kalkabileceksiniz.

Para konularında ailenizin desteğini alıyorsunuz. Fakat son günlerde yapmış olduğunuz gereksiz ve yüklü harcamalardan sonra ailenizden destek istemeye yüz bulamıyorsunuz.

Bugün fiziksel görünümünüze önem vermeniz gerekiyor. Bu arada yeni tanışacağınız biri aklınızı karıştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınız üzerine gittiğiniz ölçüde küçülüyor. Önümüzdeki günlerde alacağınız bazı haberler, sizi sorunsuz biri haline getirebilir. Dostlar arasında bir sağlık koşuşturması söz konusu olabilir. Size ait duygularına karşılık göremediği düşüncesinde olan bir yakınınız sizi duygulandıracak ve bugün onu aramak için fırsat yaratacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:35-17:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde  aşırı uçlarda düşünürüz. Sözlerimiz keskindir. Tutkularımız bizi yönlendirir. Hayatımıza kalıcı bir şekil verme dürtümüz  yoğunlaşır. Saat 17:49 itibariyle gün boyu etkili olacak, Ay-Yay burcu geçişi, her zorluğun üstesinden gelebilecek inanç ve iyimserliğin işaretçisidir. Geçici çözümler yerine yarınlarınızı garanti altına alabilecek işler üzerinde düşünürsünüz.

2 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven içinde olmak ve hayatınızı garantileme sizin için son zamanlarda oldukça önemli bir hale geldiğinden isteklerinizde ısrarcısınız. Hayatla verdiğiniz mücadeleden korkmuyorsunuz. Gereksiz kaygılardan ve başarısızlık hissinden uzaklaşmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

2 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda harekete geçmeye hazır olmanız durumunda özel yaşamınızda ya dahayatınızda kazanacaklarınız olabilir. Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veyabirlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir. Evinizle ilgili düzenlemeler veya gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Olaylar karşısında daha anlayışlı olmalısınız.

2 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmayın.

2 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gruplar arasında yaratıcılığınız yüksek olabilir. Bir yandan da işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız programlar ve planlar sosyalliğinizi artıracak.

2 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların çok hızlı geliştiğini düşünebilirsiniz. Ancak, sakin ve olumlu bir tavır içinde bulunacak, sorunları büyütmeyeceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunabilir, fırsatları değerlendirmeyi başarabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yalnız başınıza kalma arzusu yüzünden sosyal ortamlardan çekilebilir, işlerinizi bile tek başınıza sırtlayabilirsiniz. Kendi dünyanızda bir çeşit gerilim yaşıyor olabilirsiniz ve bunu dışarıya sert tepkilerle gösterirseniz olumsuzluklar yaşarsınız. Yalnız kalmak yerine sevdiklerinize açılın.

2 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 46' 49" R
Ay
İkizler
13° 42' 23" R
Merkür
Koç
23° 35' 24"
Venüs
Boğa
12° 53' 21"
Mars
Koç
07° 08' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 19"
Satürn
Balık
17° 22' 25"
Uranüs
Boğa
22° 54' 14"
Neptün
Balık
29° 10' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 24"
Lilith
Başak
24° 24' 30"
True Node
Koç
15° 12' 48"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>